6. epizód: Hajsza a Szalamandra után 6. epizód

Epizód leírása:

Ralitsa lassan összerakja a kirakós darabjait, amelyek elvezetik őt a lánya, Nina potenciális gyilkosához. Ez a személy pedig nem más, mint kollégája és egykori jó barátja, Boris. A nő a tettek mezejére lép, elrabolja a férfit, hogy kicsikarja belőle a vallomást. Kamen csakhamar rájön, hogy a volt felesége veszélyes magánakcióba kezdett, és mivel meggyőződése, hogy az egész összeesküvés-elmélet csupán Ralitsa agyszüleménye, ezért próbálja menteni a helyzetet. Ám a nő kétséget kizáró bizonyítékkal áll elő, és így Kamen kénytelen szembesülni a megdöbbentő igazsággal: Boris annak idején őt akarta megmérgezni, de a véletlenek összjátéka miatt végül Nina lett az áldozat. Petar féltékenységtől hajtva Ralitsa után megy a nyaralóba, és belecsöppen az események sűrűjébe, majd amikor kettesben marad Borisszal, önvédelemből lelövi a férfit.

Mutass többet Mutass kevesebbet

Epizód főszereplői:

Julian Vergov, Ana Papadopulu, Iva Mihalic, Hristo Petkov, Elena Telbis, Plamen Dimov, Ivan Barnev, Kire Giorevski, Robert Yanakiev, Petar Antonov, Koina Ruseva, Vesela Babinova

Epizód rendezői:

Dimitar Dimitrov (director), Viktor Bozhinov (director)

A műsorról

Műfajok: Thriller
Direct One
Hajsza a Szalamandra után

Leírás:

Kamen Petkov az Országos Rendőr-főkapitányság eltűnt személyek osztályát vezeti. Felesége Ralica Petkova, aki szintén rendőrfelügyelő, jelenleg egy másik rendőrségi kirendeltségen dolgozik. A család tisztázatlan körülmények között veszíti el lányát, és egyikük sem sejti, hogy gyermekük halála mögött egy, a Balkánon működő nagyhatalmú bűnszövetkezet áll. A súlyos veszteség a család széthullásához vezet. Napjainkban mindkét szülő igyekszik menekülni a múltbéli tragikus emlék elől, amikor egy horvát lányt meggyilkolnak a városi parkban és nyomozásban Kamen is érintett lesz. Ugyanakkor Ralica furcsa, mérgezéssel összefüggő tünetek tanúja lesz, amelyek egy kétes bolgár üzletember halálához vezetnek. A két nyomozás összefonódik, és olyan felfedezésekhez vezet, amelyek nemcsak Kamen és Ralica gyermeke gyilkosának személyiségét tárják fel, hanem leleplezik a "Salamandra" titkos bűnszervezetet is, amely egész Európára kiterjesztette sötét szárnyait.

Mutass többet Mutass kevesebbet

Nézd valamennyi készülékeden!

Kövesd kedvenc műsoraid okostévén, tableten, mobiltelefonon vagy számítógépen.

smart-tv

Okostévé

Nincs többé szükséged kábelekre és vezetékekre az okostévédre letölthető Direct Now alkalmazásnak köszönhetően.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefon vagy tablet

Vidd magaddal, és kövesd útközben kedvenc műsorodat.

laptop-serie-kijken

Számítógép

Kuckózz be az ágyba, és nézd kedvenc tartalmaidat.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Minden jog fenntartva
A Direct One a Canal+ Luxembourg S. à r.l. védjegye, székhely:
Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg
R.C.S. Luxemburg: B 87.905