KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓ
Felhívjuk figyelmedet, hogy 2021. január 1-től a bankkártyás fizetések és az azokhoz kapcsolódó jóváhagyási folyamatok változnak. A változás következtében a bankok több lépcsős megerősítést és jóváhagyást kérhetnek a fizetés során. Javasoljuk, hogy bankkártyás fizetés esetén – az esetleges kellemetlenségek elkerülése érdekében - ellenőrizd, hogy a tranzakció sikeresen megtörtént-e és a fizetett összeg levonásra került bankszámládról.

A Direct One-nál számos fizetési lehetőség közül választhatsz, így a neked leginkább megfelelő módot használhatod. Válaszd a nyugalmat és intézd pénzügyeid csoportos beszedési megbízással. A Direct One biztosítja neked a választás lehetőségét és a rugalmasságot, hogy pénzügyeidet a legkényelmessebben intézhesd.

Elektronikus fizetést kétféleképpen is végrehajthatsz:

  • Használd a számládon található QR kódot és fizess bankkártyával online! Számlamagyarázó oldalunkon megmutatjuk, hol helyezkedik el a QR kód a számládon. Itt tudod megnézni.
  • My Direct One fiókodban bankkártyával is fizethetsz, amennyiben rendelkezel ePack szolgáltatással, vagy választhatod az automatikus bankkártyási fizetési módot is, így sosem késel el a befizetéssel.
  • Díjnetes regisztráció esetén a belépés után rendezd havidíjadat a dijnet.hu rendszeren belül.
Válassz elektronikus számlát, és csökkentsd havidíjad!

Banki átutalással – havidíjadat eseti banki átutalással is fizetheted az ING Banknál vezetett bankszámlánkra történő közvetlen utalással.

  • Kedvezményezett neve: Canal+ Luxembourg S. à r.l.
  • Kedvezményezett számlaszáma: a számlád bal felső sarkában találod a "Számla" címsor alatt.
  • Összeg: A fizetendő összeget a a számla első oldalán sárga postai csekken vagy a My Direct One felhasználói fiókodban tudod megnézni. Nem vagy még My Direct One regisztrált felhasználó és segítségre van szükséged? Kattints ide.
  • Közlemény: Mindenképp írd be 10 számjegyű Direct One ügyfélszámod, melyet a számlád jobb felső sarkában vagy a My Direct One fiókod Profil menüpontjában találsz.

Csoportos beszedési megbízás a számlavezető bankodnál engedélyt adhatsz arra, hogy a Canal+ Luxembourg S. à r.l. csoportos beszedési megbízás segítségével automatikusan levonja az bankszámládról a Direct One szolgáltatás havidíját. Így többé nem kell azon aggódnod, hogy esetleg elfelejted rendezni havi számládat.

Válaszd a csoportos beszedési megbízást, és csökkentsd a havidíjadat!

Befizetés készpénz-átutalási megbízással – A Canal+ Luxembourg S. à r.l. Direct One szolgáltatásról kiállított számlához csatol készpénz-átutalási megbízást (sárga csekket), melynek postai befizetésével szintén rendezheted a havidíjadat.

Tudtad, hogy akár 400 Ft-ot is megspórolhatsz havonta, ha:

  • elektronikus úton (átutalással, eseti vagy automatikus bankkártyás fizetéssel vagy csoportos beszedéssel) intézed a befizetést,
  • elektronikusan kéred a számlád
  • és mindig időben fizetsz?

Élvezd az online ügyintézés kényelmét, fizesd számláidat otthonról a kanapéról, és élj a kedvezménnyel!

Tudj meg többet róla, kattints ide a részletekért!

Kapcsolatba lépnél velünk?

Már ügyfél vagyok

My Direct One fiók

Belépek/Regisztrálok

Még nem vagyok ügyfél

Kérdésem van!

Kérdésem van!