Bemutatkozik a Direct One saját csatornája

Idén nagy mérföldkőhöz érkeztünk: elindítottuk saját TV-csatornánkat, a Direct One-t, ahol elsősorban a Canal+ francia, prémium televíziós tartalmakat készítő, valamint TV-szolgáltató médiacsoport által gyártott műsorokat láthatsz. Nézz minket folyamatosan, mert a csatorna tartalma folyamatosan bővül!

A sort egy országos premierrel, a világszerte ismert, díjnyertes Baroin Noir első 3 évadával nyitottuk, melyet további sorozatok követnek majd az idei év folyamán. Köztük olyan exkluzív tartalmak lesznek elérhetőek, mint a Szélhámos páros első két évada, a Moscow Noir első évada, a Kemény leckék első két évada, Az ötödik első évada vagy a Paris Police 1900 első évada. Ezek közül több először és egyedül csak nálunk elérhető Magyarországon.

A csatornát a televízió 18-as programhelyén, valamint a Direct Now alkalmazásban éred el. Az epizódok premierjüket követően felkerülnek az alkalmazás videótárába is, ahol bármikor visszanézheted őket. A csatorna kizárólag a Direct One előfizetők számára érhető el, plusz költség nélkül.

Baron Noir politikai thriller

A Canal+ saját gyártású sorozata, a Baron Noir első évada Philippe Rickwaert (Kad Merad) francia politikus kalandos történetét mutatja be, akit fűt a politikai ellenségei iránti bosszúvágy. Philippe nem csupán országgyűlési képviselő, hanem Dunkerque francia tengerparti kisváros polgármestere is. Politikai karrierje viszont romokban áll, miután őt áldozták be az elnökválasztás oltárán, hogy a baloldali jelölt, Francis Laugier (Niels Arestrup) megnyerje a választást. Philippe lépésről lépésre tervezi az összeesküvést Laugier ellen és ennek érdekében még szövetséget köt az elnök legközelebbi tanácsadójával, Amélie Dorendeu-val (Anna Mouglalis) is. Amilyen álnokul éppolyan őszintén, Philippe ismeretségeket ápol a társadalom különböző rétegeivel, a rendősrégtől kezdve egészen az alvilágig. A politikus élete egy rendkívül magával ragadó szervezett káosz, ahogy folyamatosan harcol ellenségeivel és saját démonjaival.

A sorozat mind három évada elérhető a Direct Now videótárban.

Díjak

• Legjobb színész, Kad Merad (L’Association des Critiques de Séries, 2016)

• Az év legjobb produkciója (PROCIREP, 2017)

• A legjobb tévésorozat (LE FILM FRANCAIS, 2016)

Baron Noir sorozat
kemeny leckek

Kemény leckék

A lengyel tanár, Paweł Zawadzki új városba költözik, ahol az egyik középiskolás lányt brutálisan meggyilkolják. A hatóságok az öngyilkosság tényét hamar kizárják, így Paweł elhatározza, hogy utána jár a különös esetnek. A nyomozásba egyre inkább belemerülő Pawel olyan információk birtokába jut, amelyek leránthatják a leplet a helyi elit korrupt és csaló életéről.

A széria egy összetett és magával ragadó krimi, amely Dobrowice gyönyörű lengyel erdőiben játszódik.

Nézd a Kemény leckéket online a Direct Now videótárban.

ZeroZeroZero

A ZeroZeroZero egy akció-dráma sorozat, amely három kontinensen, hat különböző országban játszódik. A forgatókönyv Roberto Saviano olasz best-seller szerző könyve alapján íródott. A sorozat egy kokain szállítmány útját követi attól a pillanattól kezdve, hogy egy olasz drog kartel úgy dönt, felvásárolja, egészen addig, amíg a szállítmány célba ér.

A sorozat bemutatja, hogyan válik az illegális üzlet a törvényes gazdaság részévé, és hogyan kötődik e kettő a hatalom és a kontrol kegyetlen logikájához. Abból is ízelítőt kapunk, hogy mekkora hatással van a drogkereskedelem a benne élő emberek életére és kapcsolataira: a mexikói kartelre, amely a drogot állítja elő, a maffia-csoportokra, melyek az elosztással foglalkoznak, és az üzletemberekre, akik azt a határtalan mennyiségű pénzt irányítják, amit ez a piac termel.

A ZeroZeroZero cselekménye gyorsan magával ragadja a nézőt: már a történet legelején iszonyatos hatalmi harc tör ki, amely hatással van az utcai dealertől kezdve egészen a nemzetközi szervezett bűnözés legfelsőbb köréig. Mindannyiuknak az élete kockán forog.

Nézd a ZeroZeroZero-t online a Direct Now alkalmazásban!

Zero Zero Zero
Paris Police 1900

Paris Police 1900

Párizs, 1899. A francia köztársasági elnök, Felix Faure hirtelen meghal. Franciaország még soha nem volt gyenge – nem csak a szélsőjobb és az antiszemita csoportok, de a felemelkedőben levő anarchia is tépázza erejét.

Louis Lepine nyugalmazott rendőrfőkapitányt sürgősen visszahívják, hogy állítsa helyre a rendet Párizsban, ám nem sokkal később egy fiatal lány bőröndbe rejtett, megcsonkított holttestét húzzák ki a Szajnából. A fiatal, ambíciózus nyomozót, Antoine Jouint a megrázó eset nem hagyja nyugodni. De Joseph Fiersit, a zsarolásairól híres korrupt rendőrtisztet is lázba hozza az eset, ezért felbérli a prostituált Meg Steinheilt – Faure állítólagos gyilkosát -, hogy kémkedjen neki.

Párizsban, ahol a bűn fényűzéssel és puritanizmussal keveredik, minden szereplő útja egy ponton keresztezi a másikét, így egyesült erővel küzdenek Franciaország megmentéséért.

Gyilkosságok, zsarolás, zavargások, összeesküvések, puccsok – Isten hozta Önöket a “Szép Korban”.

Nézd a Paris Police 1900-at online a Direct Now alkalmazásban!

Moscow Noir

Egy ártatlannak tűnő üzlet után Tom Blixen, a fiatal svéd befektetési bankár az orosz oligarchák és magánhadseregeik között zajló háborúban találja magát. Egyre több az ellensége, így Tomnak az eszét kell használnia, ha életben akar maradni. Miközben váratlan helyzetekbe sodródik, még a saját múltja elől is kell menekülnie kell.

1999-ben járunk Moszkvában, a Vadkelet fővárosában. A jog és a rend különös, misztikus fogalmak, nem mutatnak utat a káoszban, ahol az egyetlen törvény a pénz. Az alvilág mindenhova beszivárgott, de furcsa módon kapitalista farkastörvények uralkodnak: ölsz vagy téged ölnek meg. Ebben a kegyetlen világban néhány báránybőrbe bújt idegen meggazdagodik, köztük a jóképű befektetési bankár, Tom Blixen is.

Tom egy kockázatos üzlet miatt rejtélyes ügybe keveredik, és halálos veszélybe sodorja nem csak magát, hanem a szeretteit is. De a legnagyobb ellensége nem más, mint saját maga. Ahogy gyűlnek a hullák, Tomot egyre több szellem kísérti, élők és holtak egyaránt arra kényszerítik, hogy szembenézzen démonaival.

A Moscow Noir elegáns, jéghideg és modern krimi, amelyben végig kísérhetjük Tom lefelé vezető útját a nagystílű életből az erkölcstelen Moszkva szennyébe.

Moscow noir
Nox

NOX

Catherine Suzini, az egykori zsaru megdöbben, amikor megtudja, hogy a lánya nyom nélkül eltűnt Párizs katakombáiban. Julie a példáját követve szintén rendőrnek állt, és elismert zsaru lett belőle.

Catherine Julie nyomozótársa, Raphaël segítségével minden apró nyomot követ, és az ösztönére hallgat annak érdekében, hogy megtalálja lányát a város alatti pokoli csatorna-labirintusban, mielőtt még túl késő lenne.

A pörgős, nagyfeszültségű sorozat főszerepét Nathalie Baye és Malik Zidi játssza.

Nézd a NOXot online a Direct Now alkalmazásban!

Az ötödik

Mark, Pru, Danny és Slade 12 évesen együtt bandáztak az erdőben. Velük volt Mark 5 éves öccse, Jesse is. Mivel púp volt a hátukon a kisebb fiú, ezért elzavarták. Jesse pedig elfutott. Eltűnt. Soha többé nem látták.

20 évvel később Danny, akiből rendőr lett, megtudja, hogy Jesse DNS-ét megtalálták egy gyilkosság helyszínén. A fiú életben van valahol, és ez felforgatja a négy barát és családjaik életét.

A Harlan Coben regényéből készült 10 részes sorozat készítésében maga az író is részt vállalt forgatókönyvíróként és producerként.

Nézd Az ötödiket online a Direct Now alkalmazásban!

Az otodik
Szelhamos paros

Szélhámos páros

Nina és Erik fiatalok voltak és szerelmesek, és bárkit át tudtak verni. Jacqueline-nel kiegészülve a világ legjobb szélhámosai közé tartoztak. Amikor Nina terhes lett, a pár visszavonult és Koppenhága külvárosában telepedett le.

17 évvel később törvénytisztelő polgárokként nevelik tinédzser lányukat és 8 éves fiukat. Házassági válságuk közepén újra feltűnik Jacqueline, aki az elmúlt 17 évben is sikeres szélhámosként tevékenykedett. Megzsarolja a párost, hogy leleplezi korábbi életüket, ha nem vernek át közösen egy nagy gyógyszergyártó céget. Nina és Erik egyszerre próbálnak megküzdeni az akcióval és a külvárosi élet mindennapjaival. Egyre nagyobbak a hazugságok, és ahogy nő a tét, úgy nőnek fel ők is a feladathoz.

December 2-től a Direct One csatorna műsorán és a Direct Now alkalmazásban!

A Direct One csatornára hamarosan érkező műsorok

Studiocanal sorozatok

Canal+ sorozatok

A Canal+ Group globális audiovizuális médiacsoport vezető szerepet tölt be a prémium tartalomgyártásban, a tematikus és szabadon fogható csatornák üzemeltetésében, valamint a TV szolgáltatás terjesztésében Franciaorrszágban, és más főbb piacokon világszerte. A STUDIOCANAL a Canal+ Group leányvállalata, és vezető európai szereplője a játékfilmek és tévésorozatok gyártásának, forgalmazásának és nemzetközi értékesítésének. A cég számos nagy piacon aktív: Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Németországban és Spanyolországban, valamint Ausztráliában és Új-Zélandon is jelen van.

A STUDIOCANAL évente mintegy 25 filmet finanszíroz és gyárt angol, francia, német, spanyol és további, európai nyelveken. Körülbelül 50 filmet forgalmaz évente, és a világ egyik legnagyobb filmkönyvtárát birtokolja, amely 60 országból közel 6000 címmel büszkélkedhet. A STUDIOCANAL filmtörténet közel 100 évet ölel fel, olyan alkotások köthetőek ide, mint az ikonikus Terminator 2, a Rambo, a Breathless, a Mulholland Drive, A zongorista és a Belle de jour filmek, valamint a Paddington animációs film.

A STUDIOCANAL emellett évente több, mint 200 órányi tévésorozatot gyárt, forgatókönyvei és a Canal+ Création Originale globális terjesztése révén pedig a nemzetközi piacon is meghatározó szereplő.

Nézd a Direct One csatornát a Direct Now alkalmazásban

Nézd a Direct One csatornát mobilon, tableten útközben, nyaralás alatt. Ráadásul az alkalmazás videótárában több hónapig is visszanézheted a csatorna műsorait.

Nézd a Direct One csatornát tévékészüléken

Válassz műholdas csomagajánlataink közül és nézz Magyarországon ezidáig nem látott premier sorozatokat a Canal+ jóvoltából.

Rendeld meg most a Direct One csatornát bármely tévécsomagunkkal!

A lenti táblázat alapján válaszd ki a számodra megfelelő alapcsomagot. A piros gombra történő kattintással átirányítunk egy másik oldalra, ahol további prémium csomagot igényelhetsz, kiválaszthatod hány eszközre van szükséged, majd véglegesítheted megrendelésedet. A szerződéskötési folyamatról és a kedvezmények nélkül értékesített termékekről lejjebb találsz részletes információt.1-5

1 hónapig 1290 Ft/hó
Image description

Smart Now

Vidd magaddal a TV-t a zsebedben!

 • 2590 Ft
 • /hó

12 hónapos határozott idejű szerződés vállalásával

 • 66 online TV-csatorna, köztük 27 újraindítható
 • Direct Now app hozzáféréssel
 • 1 hónapig ajándék HBO, Filmbox és Cinemax csatornákkal
+
HBO Pack
0 Ft/hó
(1 hónapig)
Filmbox Pack
0 Ft/hó
(1 hónapig)
Cinemax Pack
0 Ft/hó
(1 hónapig)
Határozott idejű szerződés hossza
12 hónap
Megrendelem!
1 hónapig 1290 Ft/hó
⭐legjobb ajánlatImage description

Plus Now

Nézd kedvenc sorozataid fúrás-faragás nélkül Plus Now-val!

 • 3590 Ft
 • /hó

12 hónapos határozott idejű szerződés vállalásával

 • 83 online TV-csatorna, köztük 32 újraindítható
 • Direct Now app hozzáféréssel
 • 2 hónapig ajándék HBO, Filmbox és Cinemax csatornákkal
+
HBO Pack
0 Ft/hó
(2 hónapig)
Filmbox Pack
0 Ft/hó
(2 hónapig)
Cinemax Pack
0 Ft/hó
(2 hónapig)
Határozott idejű szerződés hossza
12 hónap
Megrendelem!
Image description

Smart

Sokszínű csatornakínálat és kedvező ár

 • 2990 Ft
 • /hó

12 hónapos határozott idejű szerződés vállalásával

 • 90 műholdas TV-csatorna, köztük 17 HD
 • Direct Now app hozzáféréssel 66 csatorna online is nézhető, 27 újraindítható és visszajátszható
 • Professzionális beüzemeléssel
 • 1 hónapig ajándék HBO, Filmbox és Cinemax csatornákkal
+
HBO Pack
0 Ft/hó
(1 hónapig)
Filmbox Pack
0 Ft/hó
(1 hónapig)
Cinemax Pack
0 Ft/hó
(1 hónapig)
Határozott idejű szerződés hossza
12 hónap
Megrendelem!
2 hónapig 2990 Ft/hó
⭐legjobb ajánlatImage description

Plus

Ha mindenből a legjobbat szeretnéd

 • 3890 Ft
 • /hó

12 hónapos határozott idejű szerződés vállalásával

 • 119 műholdas TV-csatorna, köztük 21 HD
 • Direct Now app hozzáféréssel 83 csatorna online is nézhető, 32 újraindítható és visszajátszható
 • Professzionális beüzemeléssel
 • 2 hónapig ajándék HBO, Filmbox és Cinemax csatornákkal
+
HBO Pack
0 Ft/hó
(2 hónapig)
Filmbox Pack
0 Ft/hó
(2 hónapig)
Cinemax Pack
0 Ft/hó
(2 hónapig)
Határozott idejű szerződés hossza
12 hónap
Megrendelem!
Image description

Smart

Sokszínű csatornakínálat és kedvező ár

 • 2990 Ft
 • /hó

12 hónapos határozott idejű szerződés vállalásával

 • 90 műholdas TV-csatorna, köztük 17 HD
 • Direct Now app hozzáféréssel 66 csatorna online is nézhető, 27 újraindítható és visszajátszható
 • Önálló beüzemeléssel
 • Mediaboxszal, vagy CAM modullal
 • 1 hónapig ajándék HBO, Filmbox és Cinemax csatornákkal
+
HBO Pack
0 Ft/hó
(1 hónapig)
Filmbox Pack
0 Ft/hó
(1 hónapig)
Cinemax Pack
0 Ft/hó
(1 hónapig)
Határozott idejű szerződés hossza
12 hónap
Megrendelem!
2 hónapig 2990 Ft/hó
⭐legjobb ajánlatImage description

Plus

Ha mindenből a legjobbat szeretnéd

 • 3890 Ft
 • /hó

12 hónapos határozott idejű szerződés vállalásával

 • 119 műholdas TV-csatorna, köztük 21 HD
 • Direct Now app hozzáféréssel 83 csatorna online is nézhető, 32 újraindítható és visszajátszható
 • Önálló beüzemeléssel
 • Mediaboxszal, vagy CAM modullal
 • 2 hónapig ajándék HBO, Filmbox és Cinemax csatornákkal
+
HBO Pack
0 Ft/hó
(2 hónapig)
Filmbox Pack
0 Ft/hó
(2 hónapig)
Cinemax Pack
0 Ft/hó
(2 hónapig)
Határozott idejű szerződés hossza
12 hónap
Megrendelem!

Lábjegyzet

1) A tájékoztatás nem teljes körű. Részleteket az akciós feltételekben találsz, mely az általános szerződési feltételeink 7. számú mellékletét képezi. Itt találsz hasznos részleteket az egyes csomagokban elérhető csatornákról, az alapcsomagok és prémium csomagok akciós időszakairól és az egyes időszakokban érvényes (havi, illetve egyszer fizetendő) árakról, illetve a szállítási díjakról is, melyek a megrendelt csomagodhoz kapcsolódnak.

2) Listaáras (kedvezmények nélküli) termékeink árait az alábbi linken tekintheted meg.

3) A HD csatornáink a Direct One szolgáltatója által biztosított eszközök közül a HD képes beltéri egységgel (KAON CO3600, Humax UD-FOX HD, Phillips HD DVR, Humax HD DVR) érhető el. Saját, szolgáltató független beltéri egység esetén MPEG4 és HD formátumot kezelni tudó eszközzel érhető el.

4) A jelen szerződés írásbelinek nem minősülő, magyar nyelvű, elektronikus úton, távollevők között kötött szerződésnek minősül, mely a vonatkozó jogszabályok szerint rögzítésre kerül, amelyet el is küldünk neked emailben. A folyamat során a „Vissza” gombok segítségével van lehetőséged kijavítani az adatok rögzítése során felmerült hibákat, amelyet legkésőbb a megrendelési összesítőben tudsz azonosítani. A rendelési folyamat végén a szerződési feltételek elfogadásával vagy, amennyiben ez értelmezhető, akkor a szerződési feltételek elfogadásával és az előre fizetendő díjak megfizetésével jön létre a szerződésed, amivel a megrendelésedben foglaltak szerint fizetési kötelezettséget is vállalsz.

5) Az HBO GO szolgáltatás és mobil applikáció használatához megfelelő internetkapcsolat és arra alkalmas mobileszköz szükséges. A filmek megtekintése adatforgalmat generálhat. Az HBO, a Cinemax a Home Box Office, Inc. bejegyzett védjegyei. C 2019 Home Box

*) A beüzemelés esetén a Canal+ Luxembourg S. à r.l. partnerei a helyszínen fizetendő beüzemelési díjat állapítanak meg, melynek ajánlott mértékét az ÁSZF tartalmazza. A bekötési díjakról további tájékoztatást itt kaphatsz.