CANAL+ ORIGINAL

Direct One előfizetőként az azonos nevű TV-csatornán a prémium televíziós tartalmakat készítő, valamint TV-szolgáltató médiacsoport, a francia CANAL+ által gyártott műsorokat, klasszikus magyar filmeket, valamint nemzetközi játékfilmeket láthatsz.

Canal+ Original
 • Csatornánkon világszerte ismert sikersorozatok közül válogathatsz, melyek közül több először, és egyedül csak nálunk érhető el Magyarországon.
 • A Direct One csatornát a TV 18-as programhelyén, és a Direct Now alkalmazásban éred el Smart TV-n, tableten és okostelefonon és Apple TV-n.
 • A tartalmak minden Direct One előfizető számára elérhetőek, plusz költség nélkül.
Megrendelem
Studiocanal sorozatok

CANAL+ sorozatok

A Direct One a CANAL+ Group vezető európai médiacsoport magyarországi brandje. A cégcsoport vezető szerepet tölt be a prémium tartalomgyártásban, valamint a TV szolgáltatások működtetésében. A CANAL+ streaming szolgáltatása, melyen a legjobb európai sorozatok és filmek érhetőek el, egyre több piacon jelen van világszerte.

A STUDIOCANAL évente mintegy 25 filmet, azaz több,mint 200 órányi tartalmat finanszíroz és gyárt angol, francia, német, spanyol és további, európai nyelveken. Körülbelül 50 filmet forgalmaz évente, és a világ egyik legnagyobb filmkönyvtárát birtokolja, amely 60 országból közel 6000 címmel büszkélkedhet. A STUDIOCANAL filmtörténet közel 100 évet ölel fel, olyan alkotások köthetőek ide, mint az ikonikus Terminator 2, a Rambo, a Breathless, a Mulholland Drive, A zongorista és a Belle de jour filmek, valamint a Paddington animációs film.

Elérhető a Direct Now appban

Vajon kénytelenek lesznek a rendőrök a bűnözők módszereihez fordulni, hogy harcolhassanak ellenük?

A brigád sorozat Canal+ Original
 • A különleges erők egykori katonája, Saïd egy fiatal és tüzes rendőrökből álló elit egység, a B.R.I. új vezetője lesz, amely a szervezett bűnözés és a terrorizmus ellen küzd. A vezető szerepet Patrick- től, egy régimódi zsarutól veszi át, aki mindent bűnözők társaságában töltött ideje alatt tanult meg.
 • Miközben a brigád egy olyan bandaháborúba keveredik, amely Párizst is lángba boríthatja, Saïd azzal küzd, hogy megőrizze erkölcsi értékeit és az egység új vezetőjeként megállja a helyét…
 • Az elit egység a valóságban olyan jelentős műveletekben vett részt, mint például a 2015-ös novemberi párizsi támadások, vagy a Charlie Hebdo terrortámadás.
 • A brigád a CANAL+ Original legnépszerűbb franciaországi bemutatóval büszkélkedő, vadonatúj rendőrsorozata, amely már több mint 12 millió megtekintésnél tart a CANAL+ streaming felületén.
 • Nézd a lebilincselő, pörgős francia sorozatot Magyarországon először nálunk, élőben a Direct One csatornán, vagy streameld bárhonnan a Direct Now alkalmazásban!
Nem akarok lemaradni róla

ZOKOGÓ ERDŐ

Egy baráti társaság hét év elteltével újra összeverődik, hogy megvalósítsák egykor meghiúsult tervüket, és hátizsákos kirándulásra menjenek egy erdőbe. Amikor azonban tudtukon kívül bemerészkednek az erdő tiltott területére, a meghitt, önfeledt túrát hamar furcsa és megmagyarázhatatlan események sora kezdi beárnyékolni.

Nézd online Még nincs Direct One előfizetésem
Ridley Road

Ridley Road

A Ridley Road a fiatal zsidó nő, Vivien Epstein lebilincselő történetéről szól, aki beleszeret a náciellenes „62-es csoport” egyik tagjába, amely tettével elveti addigi kényelmes, manchesteri középosztálybeli életét, és Londonban csatlakozik a fasizmus elleni küzdelemhez. Végül mindent kockára tesz a meggyőződésért és a férfiért, akit szeret.

A Ridley Road a második világháború utáni Nagy-Britanniában erősödő neonácizmussal szemben fellépő zsidók koalíciójának, a „62-es csoportnak” a küzdelmét eleveníti fel, amelyben Vivien csatlakozik a csoporthoz, miután a barátja, Jack súlyosan megsérül és nyoma vész. Ahogy Vivien beépül az NSM-be, a Londonban egyre nagyobb teret nyerő neonáci mozgalomba, ő maga is egyre mélyebbre süllyed a fasiszta szervezetben – ami megingatja addigi elszántságát és lojalitását.

az ugyved

A Vörös Ajtó

Egy gyárépületben a város szélén Cagliostro rendőrfőnök szemügyre veszi az előtte álló jelenetet: egy férfi holtan fekszik a padlón. Pályafutása során még nem látott ehhez foghatót. A halott férfi ugyanis ő maga volt. Rá kellett jönnie, hogy a saját gyilkossági helyszínét bámulja - látomása megakadályozza, hogy Cagliostro elhagyja ezt a világot. Maradnia kell, hogy megtalálja saját gyilkosát, mert csak így mentheti meg a felesége, Anna életét.

Cagliostro nekivág a feladatnak Vanessa segítségével, aki felfedezi, hogy látnok. Szokatlan nyomozásába kezdenek - vajon meg tudja-e különböztetni a barátait az ellenségeitől, mielőtt még a látomása valóra válik? Képes lesz-e helyrehozni azokat a hibákat, amelyeket élete során elkövetett.

az ugyved

Az ügyvéd

Frank Nordling rendkívül ígéretes fiatal védőügyvéd. Amikor megtudja az igazságot a nevelőszülei haláláról, az egész addigi élete a feje tetejére áll. Frank és húga, Sara gyerekként szemtanúi voltak annak, hogy a szüleik a gépkocsijukba rejtett pokolgép felrobbanása következtében meghalnak. Frank felnőttként megtudja, hogy Thomas Waldman, a koppenhágai alvilág egyik vezetője felelős a szülei haláláért.

Frank iszonyú felismerése, hogy Waldman történetesen az ügyvédi irodájuk egyik legjelentősebb ügyfele is: olyasvalaki, akinek a cég már többször segített az igazságszolgáltatás előtt tisztáznia a nevét. Ahhoz, hogy megbosszulhassa szülei halálát, Franknek be kell épülnie Waldman szervezetébe, és a személyes ügyvédjévé és bizalmasává kell válnia. Ám mivel a hozzá közel állókat nem szeretné veszélybe sodorni, Franknek fenn kell tartania a látszatot, és szerepet játszania. Vajon képes lesz rá? Vajon megéri? És vajon ki húz csőbe kit?

a bun orvenye

A bűn örvénye

Az igazságügyi rendőrség 2. igazgatóságát egy megrázó bűncselekmény helyszínére hívják: emberi torzót találnak egy szemétkupacban a 20. kerületben. Kimerítő és összetett nyomozás veszi kezdetét, amelyben a csapat minden tagja próbálja megtalálni a helyét az új főfelügyelő érkezése után.

A nyomozás egy Párizstól északra fekvő külvárosba vezet, ahová Herville főfelügyelőt áthelyezték. Feltárul a korrupció és megvesztegetés világa egy bűnözéssel és szegénységgel teli környéken. Roban és Joséphine is megküzd a korrupcióval, miközben magánéletüket váratlan küzdelmek tépázzák.

tunodes

Tűnődés

Egy börtönőr és egy rab közti drogüzlet balul sül el, aminek következtében megszökik az elmebeteg Emil Knapik. A rendőrség 24 óra elteltével találja meg, amikorra a fegyházhoz kötődő két család élete a feje tetejére áll. Rafal, a börtönpszichológus kétségbeesve keresi tinédzser lányát, Gabit, aki azután tűnt el, hogy randizni ment titkos barátjával, Ariellel. Amikor a folyóban megtalálják Ariel holttestét, Gabi válik az első számú gyanúsítottá. Két nap után a rendőrség arra jut, hogy Ariel megpróbálhatta megerőszakolni Gabit, aki önvédelemből megölhette, ami után öngyilkosságot követhetett el.

Rafal szentül hiszi, hogy a lánya még él, és mindent megtesz, hogy megtalálja őt, miközben próbálja egyben tartani a családját is. Vajon ki ölte meg Arielt és mi történt Gabival? A válaszhoz vezető út Emil Knapikon és a börtönőrökön keresztül vezet. Ahogy az igazság egyre nyilvánvalóbbá válik, Rafalnak már semmi veszítenivalója sincs, mert csak a düh és a bosszú hajtja.

evek-alatt

Évek alatt

A sorozat a Manchesterben élő Lyons család életét követi nyomon. Daniel Ralphfal készül összeházasodni, Stephen és Celeste a gyerekeik miatt aggódnak, Rosie kismama, Edith pedig már évek óta nem járt otthon. Az elfoglalt családot a nagymama, Muriel próbálja összetartani. 2019-ben egy sorsdöntő esemény indítja útjára a Lyons család történetét, ami a jövőbe nyúlva felöleli az elkövetkező 15 évet.

Minden bekövetkezett, amitől féltünk, és amit reméltünk. A társadalom egyre gyorsabbá és örültebbé vált. A távoli háborúk árnya, a megállíthatatlan technológia és a politika zűrzavara a Lyons család mindennapjaira is hatással van. Vajon egy hétköznapi család meg tudja változtatni a világot?

Az utolso padrucok

Az utolsó párducok

Az ellopott gyémántok körül forgó események nem várt fordulatokat rejtenek - a történetet a hírhedt balkáni ékszertolvajok, a Rózsaszín Párducok ihlették.

A BAFTA díjra is jelölt hatrészes francia-brit bűnügyi drámasorozat, az Utolsó párducok Samantha Mortonnal, John Hurttel és Tahar Rahimmal a főszerepben bemutatja, hogy mi áll egy gyémántrablás mögött: Európa sötét oldala.

demoni megszallottsag

Démoni megszállottság

Natalie-t, az Izraelben élő fiatal francia nőt azzal gyanúsítják, hogy megölte Erant, a férjét a nászéjszakájukon. Karimot, a francia nagykövetség attaséját bízzák meg azzal, hogy segítsen Natalie-nak, ám a férfi nem tudja eldönteni, hogy a nő védtelen és kétségbeesett vagy rendkívül manipulatív.

Az ügy megszállottja lesz, miközben Esti, egy izraeli rendőrnő és felettese a Beer-Sheva-i rendőrségnél elkezdenek nyomozni. Eran meggyilkolása rengeteg kérdést vet fel és különös viselkedést vált ki a Natalie-hoz közel állókból.

A látszólag egyszerűnek tűnő gyilkossági ügy egyre rejtélyesebbé válik. A vőlegény halála démonokat, élőket és holtakat kelt életre egy közösségben, ahol mindenkinek van rejtegetni valója.

varso kiraly

Varsó királya

Varsó, 1937. Míg Európában egyre terjed a fasizmus, Varsót a zsidó maffia szocialista vezére, Kaplica tartja kezében. Legközelebbi embere a zsidó bokszoló, Jakub Szapiro, aki arról álmodik, hogy egyszer majd ő lesz Varsó királya. Szapiro oltalma alá veszi a fiatal Mosze Bernsztajnt.

A fasiszták és a szocialista munkások közti utcai összecsapások egyre gyakoribbak. Szapiro nemcsak a fasisztákkal, hanem az érzelmeivel is küzd: a gyermekei anyja, a volt szeretője, és halálos ellenségének húga között örlődik. Mindeközben az ország vezetése Lengyelország teljes átalakításáról sző terveket. A nacionalisták a kormány megdöntését és fasiszta rendszer bevezetését tervezik.

Kaplica Koma azonban nemcsak a varsói alvilág ura, de a kormányra is befolyása van. Kaplica a fasiszták útjában áll. Végül egy árulás következtében letartóztatják. Az egyetlen ember, aki megakadályozhatja a fasiszta hatalomátvételt – Szapiro. Mosze Bernsztajn idézi fel emlékeit évtizedekkel később.

tuszdrama a fold alatt

Túszdráma a föld alatt

Egy esős októberi reggelen tizenöt dán élete fenekestül felfordul. A metrókocsit, amiben utaznak, ismeretlen elkövetők eltérítik, és ha nem teljesülnek követeléseik, egyenként végzik ki a foglyokat.

Így kezdődik a sorsdöntő túszdráma, amely egy hét leforgása alatt örökre megváltoztatja Dániát. A dán hatóságokat tornádóként ragadják magukkal az események. A politikusok arról vitatkoznak, tárgyaljanak-e a terroristákkal. A sajtó képviselői azt fejtegetik, hol kell megszabniuk a határokat, és mennyire áshatják bele magukat a túszok magánéletébe. Az átlagemberek arra gondolnak, ez akár velük is megtörténhetett volna.

A foglyok hozzáállása különböző, az ellenállástól kezdve a megalkuváson át a közönyig. Ám egy közös gondolat mindegyikükben felmerül: „Vajon most fogok meghalni?”

szingli bolygo

Szingli bolygó

A Szingli bolygó - Nyolc történet című filmsorozat az online randizás rejtelmeibe nyújt betekintést. Az epizódok a szerelem modern világának rózsaszín oldalát és viszontagságait mutatják be.

Minden egyes rész egy különálló, kerek történetet alkot, szereplői életkorban, motivációban és státuszban is különböznek egymástól. Ami közös bennük, az az, hogy mindannyian szeretnék megtalálni a szerelmet.

Ezek a sztorik néha keserédesek, néha viccesek vagy meghatóak – de mindig életközeliek. Mindenki magára ismerhet, mert a szerelemnek ezer arca van.

kemeny leckek

Kemény leckék

A lengyel tanár, Paweł Zawadzki új városba költözik, ahol az egyik középiskolás lányt brutálisan meggyilkolják. A hatóságok az öngyilkosság tényét hamar kizárják, így Paweł elhatározza, hogy utána jár a különös esetnek. A nyomozásba egyre inkább belemerülő Pawel olyan információk birtokába jut, amelyek leránthatják a leplet a helyi elit korrupt és csaló életéről.

A széria egy összetett és magával ragadó krimi, amely Dobrowice gyönyörű lengyel erdőiben játszódik.

Nézd a Kemény leckéket online a Direct Now videótárban.

zero zero zero

ZeroZeroZero

A ZeroZeroZero egy akció-dráma sorozat, amely három kontinensen, hat különböző országban játszódik egy kokain szállítmány útját követve végig.

A széria bemutatja, hogyan válik az illegális üzlet a törvényes gazdaság részévé, és hogyan kötődik e kettő a hatalom és a kontrol kegyetlen logikájához.

A ZeroZeroZero cselekménye gyorsan magával ragadja a nézőt: már a történet legelején iszonyatos hatalmi harc tör ki, amely hatással van a drogkereskedelmi szféra összes résztvevőjére az utcai dealertől kezdve egészen a nemzetközi szervezett bűnözés legfelsőbb köréig: mindannyiuk élete kockán forog.

Paris Police 1900

Paris Police 1900

Párizs, 1899. A bűn fényűzéssel és puritanizmussal keveredik. A francia köztársasági elnök, Felix Faure hirtelen meghal. Franciaország még soha nem volt ennyire gyenge: nem csak a szélsőjobb és az antiszemita csoportok, de a felemelkedőben levő anarchia is tépázza erejét.

Louis Lepine nyugalmazott rendőrfőkapitányt sürgősen visszahívják, hogy állítsa helyre a rendet Párizsban, ám nem sokkal később egy fiatal lány bőröndbe rejtett, megcsonkított holttestét húzzák ki a Szajnából. A Paris Police 1900 összes szereplőjének útja keresztezi egymásét egy ponton, így hőseink egyesült erővel küzdenek Franciaország megmentéséért.

Gyilkosságok, zsarolás, zavargások, összeesküvések, puccsok – Isten hozta Önöket a “Szép Korban”.

Moscow Noir

Moscow Noir

Egy ártatlannak tűnő üzlet után Tom Blixen, a fiatal svéd befektetési bankár az orosz oligarchák és a magánhadseregeik között zajló háborúban találja magát.

1999-ben járunk, Moszkvában, a Vadkelet fővárosában, ahol az egyetlen törvény a pénz. Az alvilág mindenhova beszivárgott, de furcsa módon kapitalista farkastörvények uralkodnak: ölsz vagy téged ölnek meg. Ebben a kegyetlen világban néhány báránybőrbe bújt idegen meggazdagodik, köztük a jóképű befektetési bankár, Tom Blixen is, aki egy kockázatos üzlet miatt rejtélyes ügybe keveredik, és halálos veszélybe sodorja nem csak magát, hanem a szeretteit is.

A Moscow Noir elegáns, jéghideg és modern krimi, amelyben végig kísérhetjük Tom lefelé vezető útját a nagystílű életből az erkölcstelen Moszkva szennyébe.

Az otodik

Az ötödik

Mark, Pru, Danny és Slade 12 évesen együtt bandáztak az erdőben. Velük volt Mark 5 éves öccse, Jesse is. Mivel púp volt a hátukon a kisebb fiú, ezért elzavarták. Jesse pedig elfutott. Eltűnt. Soha többé nem látták.

20 évvel később Danny, akiből rendőr lett, megtudja, hogy Jesse DNS-ét megtalálták egy gyilkosság helyszínén. A fiú életben van valahol, és ez felforgatja a négy barát és családjaik életét.

A Harlan Coben regényéből készült 10 részes sorozat készítésében maga az író is részt vállalt forgatókönyvíróként és producerként.

Nézd Az ötödiket online a Direct Now alkalmazásban!

Szelhamos paros

Szélhámos páros

Nina és Erik fiatalok voltak és szerelmesek, és bárkit át tudtak verni. Jacqueline-nel kiegészülve a világ legjobb szélhámosai közé tartoztak. Amikor Nina terhes lett, a pár visszavonult és Koppenhága külvárosában telepedett le.

17 évvel később törvénytisztelő polgárokként nevelik tinédzser lányukat és 8 éves fiukat. Házassági válságuk közepén újra feltűnik Jacqueline, aki az elmúlt 17 évben is sikeres szélhámosként tevékenykedett. Megzsarolja a párost, hogy leleplezi korábbi életüket, ha nem vernek át közösen egy nagy gyógyszergyártó céget. Nina és Erik egyszerre próbálnak megküzdeni az akcióval és a külvárosi élet mindennapjaival. Egyre nagyobbak a hazugságok, és ahogy nő a tét, úgy nőnek fel ők is a feladathoz.

Nézd a Szélhámos párost online a Direct Now alkalmazásban!

bizz bennem

Bízz bennem

A Bízz bennem! Jamie MacCain tizedes történetét mutatja be, aki egy rajtaütésszerű fegyveres támadás egyik túlélője. Viszont gerinc sérüléséből való felépülése során Jamienek új ellenséggel kell szembenéznie, mivel betegtársai sorra váratlanul meghalnak körülötte. Ahogy Jamie kétségbeesetten kutat az igazság után, a nyomozása a klinikai személyzetet saját rémálmába rántja bele.

Jamienek is szembe kell néznie a saját félelmeivel, de ahogy viselkedése egyre kiszámíthatatlanabbá válik, felmerül a kérdés: a fenygetés valós vagy képzeletbeli? Megbízhatunk-e Jamieben?

Nézd a Direct One csatornát a Direct Now alkalmazásban

Nézd a Direct One csatornát mobilon, tableten útközben, nyaralás alatt. Ráadásul az alkalmazás videótárában több hónapig is visszanézheted a csatorna műsorait.

Nézd a Direct One csatornát tévékészüléken

Válassz műholdas csomagajánlataink közül és nézz Magyarországon ezidáig nem látott premier sorozatokat a Canal+ jóvoltából.

Megrendelés

A szerződéskötési folyamatról és a kedvezmények nélkül értékesített termékekről lejjebb találsz részletes információt.1-6

1 hónapig 1590 Ft/hó
Image description

Smart Now

Vidd magaddal a TV-t a zsebedben!

 • 3090 Ft
 • /hó

12 hónapos határozott idejű szerződés vállalásával

 • 67 online TV-csatorna, köztük 27 újraindítható
 • Direct Now app hozzáféréssel
 • 1 hónapig ajándék Max, HBO és FilmBox csatornákkal
 • National Geographic, AMC, JimJam, Minimax, Nickelodeon, Comedy Central és Direct One tartalmak a videótárban
+
HBO Pack
0 Ft/hó
(1 hónapig)
FilmBox Pack
0 Ft/hó
(1 hónapig)
Határozott idejű szerződés hossza
12 hónap
Megrendelem!
1 hónapig 1590 Ft/hó
⭐legjobb ajánlat Image description

Plus Now

Nézd kedvenc sorozataid fúrás-faragás nélkül Plus Now-val!

 • 4090 Ft
 • /hó

12 hónapos határozott idejű szerződés vállalásával

 • 84 online TV-csatorna, köztük 33 újraindítható
 • Direct Now app hozzáféréssel
 • 2 hónapig ajándék Max, HBO és FilmBox csatornákkal
 • National Geographic, AMC, JimJam, Minimax, Nickelodeon, Comedy Central és Direct One tartalmak a videótárban
 • Újdonság: Filmbox videótár folyamatosan bővülő tartalommal
 • RTL+ Active és TV2 Play Prémium hozzáféréssel
+
HBO Pack
0 Ft/hó
(2 hónapig)
FilmBox Pack
0 Ft/hó
(2 hónapig)
Határozott idejű szerződés hossza
12 hónap
Megrendelem!

Hogyan lehet a tied a Direct Now?

Direct One előfizetőként

Töltsd le az alkalmazást mobilra, tabletre, laptopra vagy Smart TV-re innen!

Ha nem vagy Direct One előfizető

Szemezgess csomagjaink közül, és válaszd ki a leginkább hozzád illőt, hogy te is magaddal vihesd az élményeket bárhová!

Megnézem a csomagokat

Focus Sat TV HD

 • Canalul TV aflat pe poziția numărul 1 din grilă
 • Inclus în toate pachetele TV Satelit Acces și în cele TV Online Play TV
 • Vezi în premieră producții europene în zilele de luni și joi
 • Urmărește-l online pe orice dispozitiv smart cu aplicația Focus Sat

Heb je nog vragen?

 1. Wat houdt de 3-in-1 TV App van Canal Digitaal in? Met de 3-in-1 TV App van Canal Digitaal krijg je toegang tot meer dan 60 tv-zenders, ESPN en ons uitgebreide aanbod films en series voor een vast bedrag van € 14,95 per maand. Kijk televisie live, tot 7 dagen terug of neem programma’s op.
 2. Kost het abonnement echt maar € 14,95 per maand? Ja, je abonnement kost echt maar € 14,95 per maand. Hier krijg je én meer dan 60 tv-zenders voor én 4 ESPN-kanalen én toegang tot de beste films en series. Dit is een vast tarief en inclusief btw.
 3. Wat is mijn contractduur? Dit abonnement is contractvrij. Binnen de eerste week is je pakket op elk moment opzegbaar. Houd na deze week rekening met een maand opzegtermijn.
 4. Op welke apparaten kan ik kijken? Kijk live of on demand op je telefoon, tablet, laptop of smart tv. Download de gratis smart tv-app en kijk tv zonder kabels en kastjes. De mobiele app download je gratis via de App Store of Google Play. Liever op je laptop kijken? Dat kan via je browser.
 5. Levert Canal Digitaal ook het internet bij mij thuis? Kies je ook voor internet? Dan krijg je dit via Online.nl, de partner van Canal Digitaal. Het tv-pakket van Canal Digitaal wordt dan ook via Online.nl geleverd. Alles staat dan op één eenvoudige nota.
 6. Hoe werkt de eerste week gratis? De eerste week heb je Canal Digitaal helemaal gratis. Je kan in die week op elk moment je abonnement opzeggen. Na je gratis week betaal je via automatische incasso. Rond de 27e van de maand incasseren we het abonnementsgeld voor de maand erop. Je betaalt dus altijd een maand vooruit. Dit is conform de machtiging die je aan Canal Digitaal afgeeft. Je digitale nota staat minimaal drie dagen van tevoren klaar in je Mijn Canal Digitaal.
 7. Waarom moet ik €0,01 betalen als ik een gratis periode wil starten? Door de € 0,01 verificatietransactie uit te voeren via iDEAL, creditcard of PayPal kunnen wij een deel van je persoonsgegevens geverifieerd opvragen en je rekeningnummer controleren. Op deze manier geef je Canal Digitaal toestemming om na je gratis periode de kosten maandelijks af te schrijven van je bankrekening. Je betaalde abonnement start automatisch na je gratis eerste week. Wil je het abonnement beëindigen? Houd dan rekening met een maand opzegtermijn. Dat geldt niet voor de eerste week gratis, want in die week is je pakket op elk moment gratis opzegbaar. Er wordt je dan niets in rekening gebracht. Je komt eenmalig in aanmerking voor de proefperiode.
 8. Kan ik via Canal Digitaal alle Eredivisiewedstrijden kijken? Ja, ESPN is onderdeel van je abonnement. Hier kijk je live naar alle duels in de Eredivisie. Maar je krijgt nog veel meer, want ESPN biedt elke dag op vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied.
 9. Welke sporten kan ik volgen met ESPN via Canal Digitaal? ESPN zit bomvol sport. Van de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, het TOTO KNVB Bekertoernooi, de Pure Energie Eredivisie Vrouwen, Conference League, Major League Soccer, Copa Libertadores tot de Europa League, maar ook American football uit de NFL. Kijk verder naar WTA-tennis en niet te vergeten NHL-ijshockey.
 10. Hoeveel kost ESPN extra als ik via de TV App wil kijken? De zenders van ESPN zitten standaard in je tv-abonnement. Naast alle live duels en programma’s van ESPN heb je daarnaast toegang tot meer dan 60 tv-zenders, films en series en interactieve functies. Allemaal voor slechts €14,95 per maand.
 11. Welke series en films kan ik on demand kijken? In ons aanbod vind je standaard de beste series en films van bijvoorbeeld Canal+, BBC en Lionsgate+. Je raakt nooit uitgekeken, want we vullen het aanbod voortdurend aan.
 12. Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen? Natuurlijk vinden we het jammer als je bij ons weggaat, maar gelukkig zit je bij ons niet aan een jaarcontract vast. Je abonnement is namelijk maandelijks opzegbaar. Wil je het opzeggen? Dan kan je dat gemakkelijk telefonisch doorgeven via 088-003 85 55 (lokaal tarief). We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur

Lábjegyzet

1) A tájékoztatás nem teljes körű. Részleteket az akciós feltételekben találsz, mely az általános szerződési feltételeink 6. számú mellékletét képezi. Itt találsz hasznos részleteket az egyes csomagokban elérhető csatornákról, az alapcsomagok és prémium csomagok akciós időszakairól és az egyes időszakokban érvényes (havi, illetve egyszer fizetendő) árakról, illetve a szállítási díjakról is, melyek a megrendelt csomagodhoz kapcsolódnak.

2) Listaáras (kedvezmények nélküli) termékeink árait az alábbi linken tekintheted meg.

3) A HD csatornáink a Direct One szolgáltatója által biztosított eszközök közül a HD képes beltéri egységgel (KAON CO3600, Humax UD-FOX HD, Phillips HD DVR, Humax HD DVR) érhető el. Saját, szolgáltató független beltéri egység esetén MPEG4 és HD formátumot kezelni tudó eszközzel érhető el.

4) A jelen szerződés írásbelinek nem minősülő, magyar nyelvű, elektronikus úton, távollevők között kötött szerződésnek minősül, mely a vonatkozó jogszabályok szerint rögzítésre kerül, amelyet el is küldünk neked emailben. A folyamat során a „Vissza” gombok segítségével van lehetőséged kijavítani az adatok rögzítése során felmerült hibákat, amelyet legkésőbb a megrendelési összesítőben tudsz azonosítani. A rendelési folyamat végén a szerződési feltételek elfogadásával vagy, amennyiben ez értelmezhető, akkor a szerződési feltételek elfogadásával és az előre fizetendő díjak megfizetésével jön létre a szerződésed, amivel a megrendelésedben foglaltak szerint fizetési kötelezettséget is vállalsz.

5) A Max szolgáltatás és mobil applikáció használatához megfelelő internetkapcsolat és arra alkalmas mobileszköz szükséges. A filmek megtekintése adatforgalmat generálhat. Az HBO, a Cinemax a Home Box Office, Inc. bejegyzett védjegyei. C 2019 Home Box

*) A beüzemelés esetén a CANAL+ Luxembourg S. à r.l. partnerei a helyszínen fizetendő beüzemelési díjat állapítanak meg, melynek ajánlott mértékét az ÁSZF tartalmazza. A bekötési díjakról további tájékoztatást itt kaphatsz.

DIRECT ONE Chat

 • Ma

 • Üdvözöljük a Direct One oldalán
 • Direct One előfizető?

 • Igen

  Nem

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


  Elfelejtettem felhasználónevem
  Elfelejtett jelszó
  Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
  Még nem vagyok Direct One előfizető

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot