A Direct One-ról

A Direct One kiváló minőségű műholdas televízióadást nyújt, az ország bármely pontján élsz is! A megújult Direct Onetel minden eddiginél gazdagabb élményben lehet része az egész családnak. A nagy képfelbontású HD-csatornákkal, digitális videorögzítő funkcióval és színvonalas prémium csomagokkal szeretnénk otthoni kikapcsolódásotokat igazán magas színvonalúvá tenni.

Anyacégünk, az M7Group, melynek a műholdas szolgáltatások fellegvárában, Luxemburgban van a székhelye. Európa számos országában nyújtunk kifogástalan szolgáltatást, így Hollandiában, Csehországban, Szlovákiában és Romániában is.

A Direct One szolgáltatásai:

  • Több mint 114 műholdas csatorna
  • HD-csatornák kristálytiszta képminőséggel
  • Digitális videorögzítő funkció (DVR) a tervezhető televíziózásért
  • Prémium csomagok széles kínálata

M7 Group – Az anyacég

Az M7 Group Európa legnagyobb műholdas- és IP televízió szolgáltatója, amely különböző országokban, különböző márkaneveken ismert: freeSAT és Skylink Csehországban és Szlovákiában, Canal Digitaal Hollandiában, TV Vlaanderen és TeleSat Belgiumban, FocusSat Romániában, HD Austria Ausztriában, hazánkban pedig Direct One néven ismeritek. Mindegyik M7 márka egyedi a helyi igényeknek megfelelő csomagkínálatával szállítja a háztartásokba a televíziózás élményét. Napjainkban több mint 3 millió előfizető élvezheti a műholdas, IP-alapú és digitális televíziót világszerte HD és UHD minőségben. Az M7 Group Hollandiában, Belgiumban és Magyarországon is szállít szélessávú internetet és vezetékes telefonszolgáltatást.