A Direct One-ról

A Direct One kiváló minőségű műholdas és online televízióadást nyújt, az ország bármely pontján élsz is! A megújult Direct One-nal minden eddiginél gazdagabb élményben lehet része az egész családnak. A nagy képfelbontású HD-csatornákkal, a bárhonnan, bármikor elérhető Direct Now alkalmazással, a színvonalas prémium csomagokkal és a digitális videórögzítő funkcióval otthoni kikapcsolódásodat igazán magas színvonalúvá tesszük.

Anyacégünk a Canal+ Luxembourg, melynek székhelye a műholdas szolgáltatások fellegvárában, Luxemburgban található. Európa számos országában nyújtunk kifogástalan szolgáltatást, így Hollandiában, Csehországban, Szlovákiában és Romániában is.

A Direct One szolgáltatásai:

  • Több, mint 119 műholdas csatorna
  • HD-csatornák kristálytiszta képminőséggel
  • Prémium csomagok széles kínálata
  • Direct Now alkalmazás 5 eszközön,
    akár 84 online csatornával és videótárral,
    ingyenesen minden előfizetőnknek
  • ePack, azaz elektronikus számlafizetési lehetőség

A Direct One a Magyar Marketing Szövetség hivatalos tagja

MMSZ logo

Canal+ Luxembourg – Az anyacég

A Canal+ Luxembourg S.à r.l. Európa legnagyobb műholdas és IP televízió szolgáltatója, amely különböző országokban különböző márkaneveken ismert: freeSAT és Skylink Csehországban és Szlovákiában, Canal Digitaal Hollandiában, TV Vlaanderen és TeleSat Belgiumban, FocusSat Romániában, HD Austria Ausztriában, és Direct One hazánkban. Mindegyik Canal+ Luxembourg márka egyedi, a helyi igényeknek megfelelő csomagkínálatával szállítja a háztartásokba a televíziózás élményét. Napjainkban több, mint 3 millió előfizető élvezheti a műholdas, IP-alapú és digitális televíziót világszerte HD és UHD minőségben.