Gyerekzár tévére

Gyermekeink védelme az élet minden területén alapvető. Nem lehet kivétel ez alól a televíziózás sem. Fontos, hogy ne órákig üljenek előtte, ne mindennapi rutinként tekintsenek rá, hanem érdekes, minőségi műsorokat nézzenek. A Direct One széles, folyamatosan bővülő csatornakínálattal igyekszik minden igényt kielégíteni. Jelenlegi kínálatunkban 9, kifejezetten gyermekeknek szóló csatorna található, amelyek minden korosztálynak koruknak megfelelő szórakoztató és oktató műsorokat nyújtanak.

A korhatár-besorolás komoly segítséget nyújt olyan műsorok esetén, amelyeket esetleg a család felnőtt tagjai sem ismernek. A Direct One segítségével lehetőséged nyílik korhatár-besorolás alapján zárolni a kiválasztott csatornát illetve műsorokat, ezáltal lehetővé téve gyermekeid védelmét.

A gyerekzár beállításáról kapcsolódó oldalunkon olvashat.

Gyermekvédelem az interneten:

Az ezredforduló gyerekei már óvodáskoruktól fogva kapcsolatban állnak az internettel. Okostelefonon, táblagépen, személyi számítógépen keresztül is csatlakozhatnak az internetre gyermekeink. Ez az a kommunikációs csatorna, amelyen keresztül játszanak, tanulnak, olvasnak, tájékozódnak és éppen ezért fokozott veszélynek is ki vannak téve. A Direct One kiemelt, elkötelezett feladataként kezeli a gyermekek védelmét. Kiváló minőségű szolgáltatások nyújtása mellett, társként kívánjuk támogatni előfizetőinket annak érdekében, hogy gyermekeik biztonságosan vehessék igénybe a világhálót. Oldalunkon ingyenesen letölthető, magyar nyelvű szűrőszoftvert tettünk elérhetővé, melyek segítségével biztonságban tudhatod gyermekeidet az interneten megfelelő beállítások mellett, megóvva őket a veszélyes, kártékony tartalmaktól. A szűrőszoftver segítségével követheted webes tevékenységüket is, sőt korlátozhatod az interneten eltöltött időt is.

A kiskorúak biztonságos internethasználata érdekében a szolgáltató biztosítja a kiskorúak védelmét lehetővé tevő, magyar nyelvű, könnyen telepíthető és használható szűrőszoftver honlapról való ingyenes letölthetőségét és ezt követően annak ingyenes használhatóságát minden előfizető számára.

A Norton Family díjmentes programot ajánljuk letöltésre. A program a Norton weboldalán leírtak szerinti operációs rendszereken (pl. Windows, Android, Iphone) használható. A program az alábbi kiemelt tulajdonságokkal rendelkezik:

- Lehetővé teszi, hogy gyermekeid szabadon fedezzék fel az internetet, miközben tájékoztat téged az általuk meglátogatott webhelyekről, és eszközöket nyújt ahhoz, hogy segíthess gyermekeidnek elkerülni a nem megfelelő tartalmakat.- Megmutatja, milyen keresőszavakat használ a gyermek, s lehetővé teszi, hogy kiszűrd a számára nem megfelelő, nem kívánt tartalmakat.- Az alkalmazással betekinthetsz gyermeked közösségi médiafogyasztási szokásaiba, beleértve, hogy milyen gyakran jelentkezik be a Facebookra a számítógépről, illetve milyen nevet és életkort használ a profiljában.- Ha a gyermek megsérti a szűrőbeállításokat, a szoftver erről e-mailben értesítést küld, továbbá tudatja, hogy gyermekeid mikor próbálnak hozzáférni egy letiltott weboldalhoz, így beszélgetést kezdeményezhetsz velük a megfelelő tartalommal kapcsolatban.- A program segítségével meghatározhatod, hogy gyermeked mennyi időt tölthet netezéssel, időkorlátokat (pl. hét, nap, óra) állíthatsz be.- A program segítségével megakadályozhatod, hogy a gyermeked bizalmas személyes adatokat (személyes adatok védelme) osszon meg az interneten, beleértve a telefonszámot, a lakáscímet, az e-mail címet.- A program a felügyeletet mobileszközökön is lehetővé teszi, így a beállításokat nem csupán otthonról, hanem útközben is meg tudod változtatni.

A programról további tájékoztatást a honlapon nyújtunk. Egyúttal felhívjuk a figyelmed a gyermekkel való felelősségteljes együttműködés fontosságára és arra, hogy a program olyan hasznos segédeszköz, amely kiegészíti, de természetesen nem pótolhatja egy felnőtt jelenlétét. Gyermekeid részére hozz létre külön profilokat az operációs rendszerben. A szolgáltató a program által okozott esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Norton Rodina
Telepítési útmutató
Használati útmutató

Műszaki Kérdések

Kapcsolatba lépnél velünk?

Már ügyfél vagyok

My Direct One fiók

Belépek/Regisztrálok

Még nem vagyok ügyfél

Kérdésem van!

Kérdésem van!

DIRECT ONE Chat

 • Ma

 • Üdvözöljük a Direct One oldalán
 • Direct One előfizető?

 • Igen

  Nem

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


  Elfelejtettem felhasználónevem
  Elfelejtett jelszó
  Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
  Még nem vagyok Direct One előfizető

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot