1. epizód: Hajsza a Szalamandra után 1. epizód

Epizód leírása:

Egy fiatal nő holttestére bukkannak Szófia egyik parkjában, akit huszonegy késszúrással gyilkoltak meg, és kivágták a nyelvét. Kamen Petkov főfelügyelő és csapata veszi kézbe az ügyet. A körülmények arra utalnak, hogy egy pszichopata követhette el a gyilkosságot, ám a kép valahogy mégsem áll össze. A nyomok egy hegyi villába vezetnek, ahol a rendőrök tűzharcba keverednek egy veszélyes bűnözővel, Ivo „Négyszemű” Pashalievvel, melynek során egyik fiatal kollégájukat, Tishot, halálos lövés éri. Mindeközben Petkov volt felesége, Ralitsa, egy másik ügyet próbál felgöngyölíteni. Éppen kihallgatja, a kétes hírű Kavaldjievet, amikor is az üzletember rosszul lesz. Bár a kórházban kizárják, hogy megmérgezték volna, Ralitsának mégis szent meggyőződése, és a történtek hatására fájdalmas sebek szakadnak fel benne a múltból. Kavaldjievet rejtélyes szálak fűzik egy bizonyos Tatjana Stankovich-hoz, akit szintén letartóztatnak, ám a nő a kihallgatáson nem hajlandó válaszolni a kérdésekre.

Mutass többet Mutass kevesebbet

Epizód főszereplői:

Julian Vergov, Ana Papadopulu, Iva Mihalic, Hristo Petkov, Elena Telbis, Plamen Dimov, Ivan Barnev, Kire Giorevski, Robert Yanakiev, Petar Antonov, Koina Ruseva, Vesela Babinova

Epizód rendezői:

Dimitar Dimitrov (director), Viktor Bozhinov (director)

A műsorról

Műfajok: Thriller
Direct One
Hajsza a Szalamandra után

Leírás:

Kamen Petkov az Országos Rendőr-főkapitányság eltűnt személyek osztályát vezeti. Felesége Ralica Petkova, aki szintén rendőrfelügyelő, jelenleg egy másik rendőrségi kirendeltségen dolgozik. A család tisztázatlan körülmények között veszíti el lányát, és egyikük sem sejti, hogy gyermekük halála mögött egy, a Balkánon működő nagyhatalmú bűnszövetkezet áll. A súlyos veszteség a család széthullásához vezet. Napjainkban mindkét szülő igyekszik menekülni a múltbéli tragikus emlék elől, amikor egy horvát lányt meggyilkolnak a városi parkban és nyomozásban Kamen is érintett lesz. Ugyanakkor Ralica furcsa, mérgezéssel összefüggő tünetek tanúja lesz, amelyek egy kétes bolgár üzletember halálához vezetnek. A két nyomozás összefonódik, és olyan felfedezésekhez vezet, amelyek nemcsak Kamen és Ralica gyermeke gyilkosának személyiségét tárják fel, hanem leleplezik a "Salamandra" titkos bűnszervezetet is, amely egész Európára kiterjesztette sötét szárnyait.

Mutass többet Mutass kevesebbet

Nézd valamennyi készülékeden!

Kövesd kedvenc műsoraid okostévén, tableten, mobiltelefonon vagy számítógépen.

smart-tv

Okostévé

Nincs többé szükséged kábelekre és vezetékekre az okostévédre letölthető Direct Now alkalmazásnak köszönhetően.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefon vagy tablet

Vidd magaddal, és kövesd útközben kedvenc műsorodat.

laptop-serie-kijken

Számítógép

Kuckózz be az ágyba, és nézd kedvenc tartalmaidat.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Minden jog fenntartva
A Direct One a Canal+ Luxembourg S. à r.l. védjegye, székhely:
Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg
R.C.S. Luxemburg: B 87.905