Mindig több élmény!

A Direct One-nál 2000 óta töretlen lelkesedéssel dolgozunk azon, hogy előfizetőinknek minél több élményben lehessen része. Az elmúlt 5 évben megdupláztuk csatornakínálatunkat, a még több szórakozásért.

Ismerd meg csomagajánlatainkat!

Részletek
#

Vidd magaddal az élményt bárhová a Direct Now alkalmazással!

A Direct Now alkalmazással már nem csak a tévékészülékeden nézheted a tévéadást, hanem mobilon, tableten vagy laptopon is! Élvezd akár 86 csatorna adását, jelöld be kedvenceidet az interaktív műsorújságban, állíts be emlékeztetőt, és ne maradj le semmiről!

Részletek
#

Ügyfélszolgálatunk érted dolgozik

Ügyfélszolgálatunkat telefonon, e-mailben és a Direct One Facebook-oldalán is elérheted. Kollégáink örömmel segítenek megtalálni számodra a legjobb megoldást. Folyamatosan azért dolgozunk, hogy előfizetőink maximálisan elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal.

Elérhetőségeinkért kattints a lenti linkre!

Részletek
#

Szolgáltatásaink bárhol elérhetők

Tévécsomagjaink gazdag választékát az ország teljes területén élvezheted. Műholdas technológiánknak köszönhetően szolgáltatásaink ott is kiváló minőségben érhetők el, ahol az egyéb műszaki infrastruktúra hiányzik, vagy ahol korlátozott elérhetőségű, árnyékolt területek találhatók. És ez még nem minden! Minden TV csomagunkhoz Direct Now alkalmazás jár, amellyel magaddal viheted a tévézés élményét mobilon, tableten és laptopon is.

Válaszd ki új műholdas tévécsomagodat!

Részletek
#

A legjobb csatornák, kiváló minőségben

A Direct One kimagasló technikai megoldásainak köszönhető, hogy műsorainkat kiváló minőségben élvezheted. Nálunk kedvedre válogathatsz legjobb mozifilmek, sorozatok, dokumentumfilmek, hírműsorok, főzős műsorok és HBO-produkciók között. Válassz akár alapcsomagjaink vagy prémium ajánlataink közül, nálunk biztosan megtalálod a kedvenced!

Részletek
#

Kiterjedt forgalmazói és szerelői hálózat

Központi ügyfélszolgálatunk mellett több mint 200 hivatalos forgalmazónk és szerelőnk áll rendelkezésedre. Ők segítenek abban, hogy minél gyorsabban és gördülékenyebben eljuttathassuk folyamatosan bővülő szolgáltatásainkat hozzád. Találd meg a legközelebbi forgalmazót!

Részletek
#

DIRECT ONE Chat

 • Ma

 • Üdvözöljük a Direct One oldalán
 • Direct One előfizető?

 • Igen

  Nem

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


  Elfelejtettem felhasználónevem
  Elfelejtett jelszó
  Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
  Még nem vagyok Direct One előfizető

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot