3. epizód: Hajsza a Szalamandra után 3. epizód

Epizód leírása:

Kiderül, hogy a Kavaldjiev társaságát élvező Tatjana Stankovich hamis személyazonossággal érkezett Bulgáriába, és a valódi neve Nera Pavlovich. Miután a nő megszökik a rendőrök elől, Kamen segítségét kéri, és átad neki egy felvételt, amin Kavaldjiev és az egyik bolgár miniszter beszélgetése hallható, amint éppen illegális szemétcsempészetről társalognak. Tatjana, azaz Nera szerint emiatt a felvétel miatt ölték meg azt a nőt a parkban, és az ő élete is veszélyben forog. Kamen kollégái, Magi és Valeri, egy 16 éves lány után kutatnak, aki az árvaházból tűnt el. A nyomok egy olyan bűnszervezethez vezetnek, akik kiskorúaknak fizetnek azért, hogy a testüket árulják. Magiban a nyomozás során felkavaró emlékek törnek fel, és megtudhatjuk, valójában miért és kinek köszönhetően lett belőle nyomozó.

Mutass többet Mutass kevesebbet

Epizód főszereplői:

Julian Vergov, Ana Papadopulu, Iva Mihalic, Hristo Petkov, Elena Telbis, Plamen Dimov, Ivan Barnev, Kire Giorevski, Robert Yanakiev, Petar Antonov, Koina Ruseva, Vesela Babinova

Epizód rendezői:

Dimitar Dimitrov (director), Viktor Bozhinov (director)

A műsorról

Műfajok: Thriller
Direct One
Hajsza a Szalamandra után

Leírás:

Kamen Petkov az Országos Rendőr-főkapitányság eltűnt személyek osztályát vezeti. Felesége Ralica Petkova, aki szintén rendőrfelügyelő, jelenleg egy másik rendőrségi kirendeltségen dolgozik. A család tisztázatlan körülmények között veszíti el lányát, és egyikük sem sejti, hogy gyermekük halála mögött egy, a Balkánon működő nagyhatalmú bűnszövetkezet áll. A súlyos veszteség a család széthullásához vezet. Napjainkban mindkét szülő igyekszik menekülni a múltbéli tragikus emlék elől, amikor egy horvát lányt meggyilkolnak a városi parkban és nyomozásban Kamen is érintett lesz. Ugyanakkor Ralica furcsa, mérgezéssel összefüggő tünetek tanúja lesz, amelyek egy kétes bolgár üzletember halálához vezetnek. A két nyomozás összefonódik, és olyan felfedezésekhez vezet, amelyek nemcsak Kamen és Ralica gyermeke gyilkosának személyiségét tárják fel, hanem leleplezik a "Salamandra" titkos bűnszervezetet is, amely egész Európára kiterjesztette sötét szárnyait.

Mutass többet Mutass kevesebbet

Nézd valamennyi készülékeden!

Kövesd kedvenc műsoraid okostévén, tableten, mobiltelefonon vagy számítógépen.

smart-tv

Okostévé

Nincs többé szükséged kábelekre és vezetékekre az okostévédre letölthető Direct Now alkalmazásnak köszönhetően.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefon vagy tablet

Vidd magaddal, és kövesd útközben kedvenc műsorodat.

laptop-serie-kijken

Számítógép

Kuckózz be az ágyba, és nézd kedvenc tartalmaidat.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Minden jog fenntartva
A Direct One a Canal+ Luxembourg S. à r.l. védjegye, székhely:
Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg
R.C.S. Luxemburg: B 87.905