PROFI BEÜZEMELÉS A MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁSÉRT

A Direct One műholdas TV-t profi szerelők üzemelik be. Interaktív térképünk segítségével könnyen megtalálod a hozzád legközelebbi partnerünket, akinél meg is rendelheted a szolgáltatást. Kérjük vedd figyelembe, hogy az alap beüzemelés díja 9000 Ft*, melyért cserébe profi, minőségi és megbízható szolgáltatást kapsz. A telepítéskor kollégánk egy előre egyeztetetett időpontban kimegy hozzád, a felmérést és a konzultációt követően az ágazati szabványoknak megfelelően beüzemeli a műholdas berendezést, és megmutatja neked, hogyan működik új tévészolgáltatásod.

#

MINDEN, AMIT A BEÜZEMELÉSRŐL TUDNI LEHET

Az alap beüzemelési díj, amely 9000 Ft*, a kiszállási díjat, a kiépítés felmérését, a szerelés előtti konzultációt, az antenna és a kültéri egység felszerelését, maximum 1 beltéri egység (mediabox) üzembe helyezését és funkcióinak bemutatását tartalmazza.

A kültéri egység felszerelését az alábbi helyekre biztosítjuk:

 • Házfalra (falitartóval - árbóccal, dübelekkel és csavarokkal, 20m vezetett Koax-kábellel, kábelcsatlakozókkal és a beltéri eszköz installálásával és működésének ismertetésével), amennyiben a házfal könnyen megközelíthető és maximum 5 méter magas.
 • Ferdetetőre meglévő antenna árbóc és tetőcserép-helyettesítő esővédő lemez esetén (rögzítőbilinccsel, 20m vezetett Koax-kábellel, kábelcsatlakozókkal és a beltéri eszköz installálásával és működésének ismertetésével). A kiépítés helyének könnyen megközelíthetőnek kell lennie.
 • Erkélyre (erkély tartóval – árbóccal, rögzítőbilincsekkel, dübelekkel és csavarokkal, 20m vezetett Koax-kábellel, kábelcsatlakozókkal és a beltéri eszköz installálásával és működésének ismertetésével). A kiépítés helyének könnyen megközelíthetőnek kell lennie.

A szerelés során a kábeleket nem a falban rejtjük el, hanem a falon kapcsokkal rögzítve, esztétikusan helyezzük el. Annak érdekében, hogy olcsóbban juthass hozzá szolgáltatásunkhoz, a szereléshez kapcsolódó kiépítési és beüzemelési díjat, valamint az anyagköltséget részben átvállaljuk.

#

ALAP BEÜZEMELÉSI DÍJAINK

1 mediabox esetén
9.000 Ft
2 mediabox esetén
10.000 Ft
3 mediabox esetén
15.000 Ft

A telepítés során azonban van néhány kivétel, amelyre szerelőink nem tudnak felkészülni, illetve további eszközre / erőforrásra lehet szükségük, ezért ezek növelik a beüzemelési díjat:
 • ha betonpadló vagy födém fúrásához gyémánt fúróra van szükség,
 • ha a távolság az antenna és a beltéri egység között nagy, így további kábelre és jelerősítőre van szükség.

Ha a fent említett alap beüzemelésen felül extra igényed lenne, akkor további anyagra és szolgáltatásra is szükség lehet, ezért kérjük, számolj azzal, hogy szerelőnk számára a helyszínen további díjat kell fizetned.

BEÜZEMELÉSI EXTRÁK

Vannak olyan esetek, ahol az adottságok és ügyfeleink elvárásai az alap szerelésen felül további feladatok elvégzését és anyagok használatát teszik szükségessé. Ilyenek például az alábbiak:

 • tetőárbóc felállítása tökéletesen illeszkedő cserépvédő lemezzel,
 • 20m-nél hosszabb kábelezés -esetleg jelerősítő igénybevételével,
 • tökéletesen rejtett elvezetés kialakítása kábelcsatornában.

Az extra feladatok elvégzésére mindig megkérheted profi és megbízható szakembereinket. Ha a technikus ütemterve ezt megengedi, és ha a szükséges anyagok rendelkezésére állnak, ezt azonnal meg is teszi. Ha ez nem lehetséges, akkor egy újabb időpontot egyeztet majd veled, és újból felkeres.

A kiépítéssel, beüzemeléssel kapcsolatos extra feladatok elvégzését és annak költségeit kérjük, egyeztesd közvetlenül a szerelővel.

Az alap szerelés keretei között elvégzett beüzemelés hosszú évekre kitűnő minőségben biztosítja szolgáltatásunk igénybevételét. Viszont vannak esetek, amikor a kültéri egység, a kábelezés, vagy az antenna megsérül vagy elállítódik (pl. erős szél miatt), illetve a műholdra való szabad rálátás meghiúsul (pl. fa nő az antenna elé). További díj ellenében elvégzett munkának minősül a kültéri egység, a kábelezés, az antenna garanciális javításán felül végzett tevékenység is (pl. külső mechanikai behatás során az antenna elmozdult, a kültéri egység vagy a kábelezés megsérült).

Célunk az, hogy átláthatóságot biztosítsunk a plusz feladatok elvégzésével kapcsolatban is. Fontos tudnod, hogy az extra feladatok munkadíja 2.500 Ft/15 perc ill. az extra kiszállás 5.000 Ft/alkalom, ezen felül pedig tanácsoljuk, hogy szerelőinkkel külön állapodj meg az anyagdíjakkal kapcsolatban.

#

*) A Canal+ Luxembourg S.à r.l. partnerei által megállapított, a helyszínen fizetendő beüzemelési díj. A Canal+ Luxembourg S.à r.l. partnerei fenntartják a beüzemelési díj megváltoztatásának jogát. A kültéri egység - valamint a szerelés díja - az igényelt csomagoktól és a mediaboxok számától függően változhat, és a helyszínen a szerelőnek fizetendő. A tájékoztatás nem teljes körű. Részleteket az akciós feltételekben találsz, mely az általános szerződési feltételeink 7. számú mellékletét képezik.

DIRECT ONE Chat

 • Ma

 • Üdvözöljük a Direct One oldalán
 • Direct One előfizető?

 • Igen

  Nem

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


  Elfelejtettem felhasználónevem
  Elfelejtett jelszó
  Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
  Még nem vagyok Direct One előfizető

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot