Kiváló minőség, bárhol az országban

A műholdas technológiának köszönhetően szolgáltatásaink az ország azon a részein is élvezhetők, ahol hiányzik a helyi műszaki infrastruktúra, vagy korlátozottan elérhető, árnyékolt területek vannak. Így mindenkihez kiváló minőségű digitális jel és több száz tévécsatorna érkezhet.

Részletek
#

Sokszínű csatornakínálat

Több mint 100 kiváló minőségű digitális csatornát kínálunk, köztük helyi és nemzetközi programokkal. Alapcsomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy a család minden tagjának örömet szerezzünk. Szórakoztató csatornáink között film-, rajzfilm-, dokumentumfilm-, életmód- és zenei csatornákat egyaránt találsz.

Részletek
#

Bővítsd alapcsomagod prémium csatornákkal!

Alapcsomagod mellé számos prémium packból választhatsz. Kérd az HBO Pack, vagy a Cinemax Pack csomagot és élvezd az HBO, HBO2, HBO3, HBO HD, Cinemax, Cinemax 2, valamint az HBO GO online videótár kínálatát. Ha a klasszikus filmek rajongója vagy, a FilmBox Packot neked találtuk ki! A család minden tagja megtalálja kedvenc filmjeit a FilmBox Stars, a FilmBox Family, a FilmBox Premium, a FilmBox Extra HD, a FightBox, vagy a DocuBox csatornán.

Részletek
#

Műholdjaink, Thor 5 és Thor 6

A Direct One által használt két műholdat, a Thor 5-öt és 6-ot (0.8° W) 2008-ban, illetve 2009-ben állították pályára. Szinte egész Európát lefedik, kiváló minőségű digitális jelet továbbítva minden háztartásba. Ráadásul a csomagodban található csatornák mellett hozzáférhetsz a műholdjaink által sugárzott számos szabadon fogható (FTA – Free to Air) csatornákhoz is. Fordítsd parabolatányérod 0,8° nyugati irányba, majd aktiválás után élvezheted is a szolgáltatást!

Részletek
#