2. epizód: Hajsza a Szalamandra után 2. epizód

Epizód leírása:

A Négyszemű elfogására irányuló, balul elsült hadművelet után megkérdőjeleződik Kamen felelőssége. Tisho halála szintén súlyosbító körülmény. Hogy az osztályon helyre álljon a rend, Ralitsát nevezik ki igazgatóhelyettesnek, és így az a furcsa szituáció áll elő, hogy volt férje felettese lesz. Kamen és csapata nehezen tudja feldolgozni szeretett kollégájuk halálát, és hogy a gyilkos nyomára bukkanjanak, a felügyelő egy régi, kriminálpszichológusw barátja, Rado segítségét kéri. A férfi korábban már dolgozott egy Pashalievet érintő ügyön, így kiismeri a bűnöző viselkedését és a tettei mögött meghúzódó indítékokat. Eközben Tatjana Stankovich-nak sikerül megszöknie a fogdából, de hogy ki segített neki az akcióban, az rejtély marad, mivel az illető minden nyomot eltüntetett. Ralitsa nem hétköznapi módon próbál többet megtudni az esetről.

Mutass többet Mutass kevesebbet

Epizód főszereplői:

Julian Vergov, Ana Papadopulu, Iva Mihalic, Hristo Petkov, Elena Telbis, Plamen Dimov, Ivan Barnev, Kire Giorevski, Robert Yanakiev, Petar Antonov, Koina Ruseva, Vesela Babinova

Epizód rendezői:

Dimitar Dimitrov (director), Viktor Bozhinov (director)

A műsorról

Műfajok: Thriller
Direct One
Hajsza a Szalamandra után

Leírás:

Kamen Petkov az Országos Rendőr-főkapitányság eltűnt személyek osztályát vezeti. Felesége Ralica Petkova, aki szintén rendőrfelügyelő, jelenleg egy másik rendőrségi kirendeltségen dolgozik. A család tisztázatlan körülmények között veszíti el lányát, és egyikük sem sejti, hogy gyermekük halála mögött egy, a Balkánon működő nagyhatalmú bűnszövetkezet áll. A súlyos veszteség a család széthullásához vezet. Napjainkban mindkét szülő igyekszik menekülni a múltbéli tragikus emlék elől, amikor egy horvát lányt meggyilkolnak a városi parkban és nyomozásban Kamen is érintett lesz. Ugyanakkor Ralica furcsa, mérgezéssel összefüggő tünetek tanúja lesz, amelyek egy kétes bolgár üzletember halálához vezetnek. A két nyomozás összefonódik, és olyan felfedezésekhez vezet, amelyek nemcsak Kamen és Ralica gyermeke gyilkosának személyiségét tárják fel, hanem leleplezik a "Salamandra" titkos bűnszervezetet is, amely egész Európára kiterjesztette sötét szárnyait.

Mutass többet Mutass kevesebbet

Nézd valamennyi készülékeden!

Kövesd kedvenc műsoraid okostévén, tableten, mobiltelefonon vagy számítógépen.

smart-tv

Okostévé

Nincs többé szükséged kábelekre és vezetékekre az okostévédre letölthető Direct Now alkalmazásnak köszönhetően.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefon vagy tablet

Vidd magaddal, és kövesd útközben kedvenc műsorodat.

laptop-serie-kijken

Számítógép

Kuckózz be az ágyba, és nézd kedvenc tartalmaidat.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Minden jog fenntartva
A Direct One a Canal+ Luxembourg S. à r.l. védjegye, székhely:
Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg
R.C.S. Luxemburg: B 87.905