Évad főszereplői:

Blake Lively (Serena van der Woodsen), Leighton Meester (Blair Waldorf), Penn Badgley (Dan Humphrey), Chace Crawford (Nate Archibald), Ed Westwick (Chuck Bass), Hugo Becker (Louis Grimaldi)

Évad rendezői:

Larry Shaw, Mark Piznarski, David Warren, Norman Buckley, Omar Madha, Joe Lazarov, Andrew McCarthy, John Terlesky, Matthew Penn, Amy Heckerling, Michael Grossman, Vincent Misiano, Cherie Nowlan, Andy Wolk, Tate Donovan, J. Miller Tobin, Bart Wenrich

Mutass többet Mutass kevesebbet

5. évad

01
A pletykafészek - Igen, aztán mégsem
1. epizód: Igen, aztán mégsem

Az ötödik évad első részében Serenának új munkája van Hollywoodban, amit imád, ám amikor le akarja nyűgözni a főnökét, költséges hibát vét.

További részletek
02
A pletykafészek - A szépség és a lakoma
2. epizód: A szépség és a lakoma

Nate váratlanul újra kapcsolatba kerül Dianával, aki izgalmas lehetőséget ajánl fel neki. Serena rákényszeríti Charlie-t, hogy döntsön, melyik világot választja.

További részletek
03
A pletykafészek - A tagadás gyöngye
3. epizód: A tagadás gyöngye

Diana kérésére Nate-nel el kell döntenie, hogy átlép-e bizonyos erkölcsi határokat. Dan rájön, hogy ki a könyve kiadója, és segítséget kér ahhoz, hogy megakadályozza a dolgot, de mégis reflektorfénybe...

További részletek
04
A pletykafészek - Semmit Dannek
4. epizód: Semmit Dannek

Sok tépelődés után Dan úgy dönt, hogy összehívja Serenát, Blairt, Nate-et, Chuckot, Rufust és Lilyt, és elmondja nekik az igazságot a könyvéről abban a reményben, hogy támogatni fogják a könyvbemutató...

További részletek
05
A pletykafészek - Családos iramban
5. epizód: Családos iramban

Miközben Blair és Louis a rokonaikkal és barátaikkal ünneplik a Jom Kippurt, hatalmi harcba keverednek Louis családjával.

További részletek
06
A pletykafészek - A kilencedik
6. epizód: A kilencedik

Blair versenyezteti összes korábbi kis kegyencét és Charlie-t azért, hogy melyikük töltheti be a koszorúslány irigyelt pozícióját közelgő királyi esküvőjén.

További részletek
07
A pletykafészek - Ébresztő Csipkerózsika
7. epizód: Ébresztő Csipkerózsika

Kedvenc Upper East Side-i figuráink közül többen elmennek a Punchdrunk társulat "Nincs tovább alvás" című provokatív színházi előadására, ami maszkokat és anonimitást jelent, és azt, hogy az este végé...

További részletek
08
A pletykafészek - Vad források
8. epizód: Vad források

Serena keményen dolgozik, hogy álomszerű leánybúcsút szervezzen Blairnek, és nem meglepő módon hamis információkat kell elhintenie az eseményről, hogy megakadályozza, hogy Blair előre megtudja az össz...

További részletek
09
A pletykafészek - A kárhozat Rhodes-ja
9. epizód: A kárhozat Rhodes-ja

Lily, Charlie és Serena alig várják a Studio 54-ban CeCe tiszteletére adott partit. Nate új pozíciót kap a Spectatornél, de az első jelentős sztorija pont egy olyan személyről szól, akit nagyon is jól...

További részletek
10
A pletykafészek - Fiúk az életemből
10. epizód: Fiúk az életemből

Lily partit rendez Charlie-nak, hogy hivatalosan bevezesse a New York-i társaságba. Eközben Charlie ex-pasija, Max keresztbe tesz Charlie jövőjének Upper East Side-i hercegnőként.

További részletek
11
A pletykafészek - Egy kapcsolat vége
11. epizód: Egy kapcsolat vége

Blair megrendítő visszapillantásokon keresztül tárja fel Serena előtt, hogy valójában mi történt a Chucckal együtt átélt tragikus autóbaleset után. Eközben Nate megtudja, hogy a balesetet talán szándé...

További részletek
12
A pletykafészek - Az örömatya
12. epizód: Az örömatya

Blair saját maga akarja megszervezni a leánybúcsúját, hogy megünnepelje közelgő királyi esküvőjét, de a háta mögött mások is szövetkeznek, hogy emlékezetessé tegyék ezt az éjszakát.

További részletek
13
A pletykafészek - G.G.
13. epizód: G.G.

A várva várt 100. epizód egy zenés álomjelenettel kezdődik, melyben Serena, Blair és az életükben fontos szerepet játszó férfiak szerepelnek.

További részletek
14
A pletykafészek - Tartalék Dan
14. epizód: Tartalék Dan

Blairnek nehéz döntést kell meghoznia a jövőjével kapcsolatban, amellyel fájdalmat okozhat azoknak, akiket a legjobban szeret.

További részletek
15
A pletykafészek - Őrült, Kupidós szerelem
15. epizód: Őrült, Kupidós szerelem

Valentin nap van az Upper East Side-on, és Blair nem tud ellenállni a csábításnak, hogy ő töltse be Ámor szerepét valakinek az életében, akit szeret.

További részletek
16
A pletykafészek - A kárhozat Rhodes-ja
16. epizód: A kárhozat Rhodes-ja

Dan nagy megtiszteltetésnek veszi, hogy az Upright Citizen's Brigade nevű komédiatársulat részleteket ad elő Bennfentes című könyvéből.

További részletek
17
A pletykafészek - A hercegnő hozománya
17. epizód: A hercegnő hozománya

Blair egy lehetséges kiskaput fedez fel a házassági szerződésében. Chuck és Georgina együtt mesterkednek valamiben, de tervük nem várt következményekhez vezet.

További részletek
18
A pletykafészek - A fegyenc örökös
18. epizód: A fegyenc örökös

Chuck meghívja Jacket New Yorkba, hogy megköszönje neki, hogy megmentette az életét, de a látogatás nem egészen úgy alakul, ahogy tervezte. Közben Blair és Dan, akik egy pár lettek, le akarnak feküdni...

További részletek
19
A pletykafészek - It Girl, megszakítva
19. epizód: It Girl, megszakítva

Serena úgy dönt, ideje átadnia a stafétabotot, és a vonakodó Lolát szeretné az Upper East Side legmenőbb csajává formálni. Első lépésként Lolának modellkednie kéne egy Kiki de Montparnasse partin és f...

További részletek
20
A pletykafészek - A nagy fogadás
20. epizód: A nagy fogadás

Blair és Dan azzal ünnepli meg, hogy hivatalosan is felvállalják a kapcsolatukat, hogy elegáns, brit tematikájú szalonösszejövetelt tartanak, melyen részt vesz Julian Tepper és Jenna Gribbon (az Oracl...

További részletek
21
A pletykafészek - A múlt titkai
21. epizód: A múlt titkai

Blair úgy érzi, elveszítheti Upper East Side-i státuszát, és tervet dolgoz ki arra, hogy ez ne történhessen meg.

További részletek
22
A pletykafészek - Az elveszett művészet fosztogatói
22. epizód: Az elveszett művészet fosztogatói

Chuck, Nate, Blair, Serena és Lola egyesített erővel próbálják kideríteni Diana és Jack feltételezett, hatalmas titkát. Közben Dannek nagy presztízsű ösztöndíjat ajánlanak fel Rómában a nyárra.

További részletek
23
A pletykafészek - A szökevények
23. epizód: A szökevények

Blair olyan helyzetbe kerül, hogy egyszerre két helyen kellene lennie, ezért Serenát kéri meg, hogy helyettesítse egy fontos megbeszélésen.

További részletek
24
A pletykafészek - A gyűrű visszatérése
24. epizód: A gyűrű visszatérése

Az ötödik évad fináléjában Pletykacica olyan erővel támad Blairre, mint korábban soha, és Serena beismeri, hogy akaratlanul, de fontos szerepet játszhatott Blair új rémálmában.

További részletek

A műsorról

Műfajok: Dráma Romantikus
Bemutató éve: 2007
A pletykafészek

Leírás:

Nagy az izgalom az elegáns magániskola diákjai között: az osztály egyik legnépszerűbb tagja, Serena van der Woodsen visszatért az internátusból, ahova tavaly év végén hirtelen eltávozott. Megindulnak a találgatások: vajon mi az oka Serena visszatérésének? Blair, Serena legjobb barátnője mindaddig örül barátnője felbukkanásának, amíg szerelme, Nate be nem vallja neki: megcsalta Serenával a lány elutazása előtt. Közben Serena megismerkedik új osztálytársukkal, Dannel és családjával.

Főszereplők:

Blake Lively (Serena van der Woodsen), Leighton Meester (Blair Waldorf), Penn Badgley (Dan Humphrey), Chace Crawford (Nate Archibald), Ed Westwick (Chuck Bass), Taylor Momsen (Jenny Humphrey), Hugo Becker (Louis Grimaldi)

Korhatár-besorolás:

16+

Rendezők:

Larry Shaw, Norman Buckley, Jean de Segonzac, Janice Cooke, J. Miller Tobin, Joe Lazarov, Mark Piznarski, Michael Fields, Patrick R. Norris, David Warren, Allison Liddi-Brown, John Stephens, Andrew McCarthy, Jeremiah S. Chechik, Omar Madha, Liz Friedlander, Darnell Martin, Elizabeth Allen Rosenbaum, Tony Wharmby, John Terlesky

Mutass többet Mutass kevesebbet

Nézd valamennyi készülékeden!

Kövesd kedvenc műsoraid okostévén, tableten, mobiltelefonon vagy számítógépen.

smart-tv

Okostévé

Nincs többé szükséged kábelekre és vezetékekre az okostévédre letölthető Direct Now alkalmazásnak köszönhetően.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefon vagy tablet

Vidd magaddal, és kövesd útközben kedvenc műsorodat.

laptop-serie-kijken

Számítógép

Kuckózz be az ágyba, és nézd kedvenc tartalmaidat.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Minden jog fenntartva
A Direct One a Canal+ Luxembourg S. à r.l. védjegye, székhely:
Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg
R.C.S. Luxemburg: B 87.905