Évad főszereplői:

Blake Lively (Serena van der Woodsen), Leighton Meester (Blair Waldorf), Penn Badgley (Dan Humphrey), Chace Crawford (Nate Archibald), Ed Westwick (Chuck Bass), Taylor Momsen (Jenny Humphrey)

Évad rendezői:

Norman Buckley, Mark Piznarski, Allison Liddi-Brown, Andrew McCarthy, Liz Friedlander, J. Miller Tobin, David Warren, Bart Wenrich, Josh Schwartz, Stephanie Savage, Jeremiah S. Chechik, Allan Kroeker, Joe Lazarov, Tate Donovan, Ron Fortunato, Patrick R. Norris, Lee Shallat Chemel

Mutass többet Mutass kevesebbet

4. évad

01
A pletykafészek - A nap szépei
1. epizód: A nap szépei

A negyedik évad a fények városában, Párizsban kezdődik! Blair egy csodálatos nyarat töltött Párizsban úgy, hogy nem is tud róla, hogy volt pasiját, Chuckot lelőtték.

További részletek
02
A pletykafészek - Kettős élet
2. epizód: Kettős élet

Blair élete meseszerűvé válik, amikor Párizsban egy Louis nevű, jóképű fiatalember udvarol neki, akiről a lány gyanítja, hogy a monacói uralkodócsalád tagja.

További részletek
03
A pletykafészek - Akik legyőzték a Columbiát
3. epizód: Akik legyőzték a Columbiát

Vissza az Upper East Side!-ra. Az első tanítási napján a Columbia egyetemen Blair megpróbál bekerülni a Hamilton ház nevű szuperexkluzív klubba, de több nagy meglepetés vár rá.

További részletek
04
A pletykafészek - A gonosz érintése
4. epizód: A gonosz érintése

Nate gyanítja, hogy Juliet valami fontosat titkol előle, és kérdőre vonja. Blair bele akar piszkítani Chuck újonnan meglelt boldogságába. Dan a Serena és Vanessa iránti érzései közt őrlődik.

További részletek
05
A pletykafészek - Viszlát, Columbia!
5. epizód: Viszlát, Columbia!

Egy névtelen poszt a Pletykacica oldalán nagyon ártalmas pletykát indít el az egyik új columbiai diákról, Serenáról.

További részletek
06
A pletykafészek - A könnyű nőcske
6. epizód: A könnyű nőcske

Habár Blair egyértelművé tette, hogy a kis J-t többet nem látják szívesen Manhattanben azok után, ami Chuckkal történt, Jenny kísértésbe kerül a soha vissza nem térő alkalom miatt, hogy Tim Gunn-nal t...

További részletek
07
A pletykafészek - A rózsák háborúja
7. epizód: A rózsák háborúja

Blairt kellemetlen meglepetésként éri egy váratlan vendég a születésnapi buliján. Serenának és Nate-nek elege van Chuck és Blair játszmáiból, ezért úgy döntenek, hogy közbeavatkoznak.

További részletek
08
A pletykafészek - Juliet már nem lakik itt
8. epizód: Juliet már nem lakik itt

Chuck és Blair rájön, hogy mindkettejük érdeke, hogy lezárják a múltat, és véget vessenek bosszúszomjas játszmáiknak. Nate kérdőre vonja Julietet, amikor megtudja, hogy eddig mindannyiuk elől titkot r...

További részletek
09
A pletykafészek - A bushwicki boszorkányok
9. epizód: A bushwicki boszorkányok

Chuck "Szentek és bűnösök" néven álarcosbált rendez az Empire Hotelben. A bálon Dan és Nate értetlenül állnak Serena furcsa viselkedése és ellentmondásos üzenetei előtt.

További részletek
10
A pletykafészek - Gázláng
10. epizód: Gázláng

Chuck, Serena, Blair, Dan, Jenny és Eric krízissel néz szembe, mert az egyikük rokona kórházba került.

További részletek
11
A pletykafészek - Kisvárosi lány
11. epizód: Kisvárosi lány

Blair és Dan összefognak, hogy megkeressék az eltűnt Julietet. Eközben Chuck gyanítani kezdi, hogy Lily nem mondta el neki a teljes igazságot.

További részletek
12
A pletykafészek - Drágám, a kölykök bajosak lettek!
12. epizód: Drágám, a kölykök bajosak lettek!

Chuck apjának egyik volt üzlettársa, Russell Thorpe a lányával, Rainával együtt visszatér Manhattanbe, ahol lezáratlan ügye van az Upper East Side-iakkal.

További részletek
13
A pletykafészek - Riválisok
13. epizód: Riválisok

Blair magán kívül van az örömtől, amikor felveszik gyakornoknak a W magazinhoz, de lelkesedése rögtön megcsappan, amikor megtudja, hogy Dan is megkapta az egyik irigyelt pozíciót.

További részletek
14
A pletykafészek - Pánikszoba társbérlővel
14. epizód: Pánikszoba társbérlővel

Blair Nate segítségét kéri ahhoz, hogy megkedveltesse magát folyton feszült főnökével, Epperlyvel a W magazinnál.

További részletek
15
A pletykafészek - A népszerűség átka
15. epizód: A népszerűség átka

Russell Thorpe készen áll rá, hogy átvegye az irányítást a Bass vállalat fölött, de Chuck még egy utolsó kísérletet tesz a családi cég megmentésére. Eközben Blairt nagy kihívást jelentő feladat elé ál...

További részletek
16
A pletykafészek - Aludj csak, én nem álmodom
16. epizód: Aludj csak, én nem álmodom

Nincs is igazi Upper East Side-i parti Pletykacica-féle dráma nélkül, és Eric 18. születésnapi ünnepségére bőven jut belőle.

További részletek
17
A pletykafészek - A birodalom
17. epizód: A birodalom

Ben anyja látogatóba jön, és emiatt felszínre kerülnek Ben és Serena megoldatlan ügyei. Russell Thorpe mindenáron tönkre akarja tenni Chuck családi örökségét, de ezzel azt kockáztatja, hogy elidegenít...

További részletek
18
A pletykafészek - Képben vagyunk
18. epizód: Képben vagyunk

Miközben Lily várja, hogy mi lesz a döntése következménye, William van der Woodsen, CeCe és Lily testvére, Carol Manhattanbe jönnek, hogy támogassák, és közösen részt vegyenek a Taschen kiadó "modern ...

További részletek
19
A pletykafészek - Herceg fehér lovon
19. epizód: Herceg fehér lovon

Serena ráveszi Charlie-t, hogy magát Pletykacica-stílusban álcázva derítse ki, miért tölt együtt annyi időt Dan és Blair, és milyen szerepet játszik az életükben egy váratlan vendég.

További részletek
20
A pletykafészek - A hercegnők és a béka
20. epizód: A hercegnők és a béka

Úgy tűnik, Blair álmai valóra válnak, ám Serena mindent veszélybe sodor azzal, hogy felhánytorgatja Blair múltját. Charlie összebarátkozik Vanessával, akinek lehet, hogy rejtett szándékai vannak.

További részletek
21
A pletykafészek - Konspiráció
21. epizód: Konspiráció

Charlie kezdi egy kicsit otthonosabban érezni magát Serenával és a barátaival, de amikor meghívják a Constance Billard volt diákjainak jótékonysági eseményére, a helyzet komplikálttá válik.

További részletek
22
A pletykafészek - A búcsú
22. epizód: A búcsú

A negyedik évad elsöprő fináléjában visszatér Georgina Sparks és a Constance Billard két bajos csaja, Kati és Isabel. Az epizódban cameózik a Gossip Girl írója, Cecily von Ziegesar, és fellép az Airbo...

További részletek

A műsorról

Műfajok: Dráma Romantikus
Bemutató éve: 2007
A pletykafészek

Leírás:

Nagy az izgalom az elegáns magániskola diákjai között: az osztály egyik legnépszerűbb tagja, Serena van der Woodsen visszatért az internátusból, ahova tavaly év végén hirtelen eltávozott. Megindulnak a találgatások: vajon mi az oka Serena visszatérésének? Blair, Serena legjobb barátnője mindaddig örül barátnője felbukkanásának, amíg szerelme, Nate be nem vallja neki: megcsalta Serenával a lány elutazása előtt. Közben Serena megismerkedik új osztálytársukkal, Dannel és családjával.

Főszereplők:

Blake Lively (Serena van der Woodsen), Leighton Meester (Blair Waldorf), Penn Badgley (Dan Humphrey), Chace Crawford (Nate Archibald), Ed Westwick (Chuck Bass), Taylor Momsen (Jenny Humphrey), Hugo Becker (Louis Grimaldi)

Korhatár-besorolás:

16+

Rendezők:

Larry Shaw, Norman Buckley, Jean de Segonzac, Janice Cooke, J. Miller Tobin, Joe Lazarov, Mark Piznarski, Michael Fields, Patrick R. Norris, David Warren, Allison Liddi-Brown, John Stephens, Andrew McCarthy, Jeremiah S. Chechik, Omar Madha, Liz Friedlander, Darnell Martin, Elizabeth Allen Rosenbaum, Tony Wharmby, John Terlesky

Mutass többet Mutass kevesebbet

Nézd valamennyi készülékeden!

Kövesd kedvenc műsoraid okostévén, tableten, mobiltelefonon vagy számítógépen.

smart-tv

Okostévé

Nincs többé szükséged kábelekre és vezetékekre az okostévédre letölthető Direct Now alkalmazásnak köszönhetően.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefon vagy tablet

Vidd magaddal, és kövesd útközben kedvenc műsorodat.

laptop-serie-kijken

Számítógép

Kuckózz be az ágyba, és nézd kedvenc tartalmaidat.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Minden jog fenntartva
A Direct One a Canal+ Luxembourg S. à r.l. védjegye, székhely:
Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg
R.C.S. Luxemburg: B 87.905