Évad főszereplői:

Blake Lively (Serena van der Woodsen), Leighton Meester (Blair Waldorf), Penn Badgley (Dan Humphrey), Chace Crawford (Nate Archibald), Taylor Momsen (Jenny Humphrey), Ed Westwick (Chuck Bass)

Évad rendezői:

Jean de Segonzac, Norman Buckley, J. Miller Tobin, Jeremiah S. Chechik, Darnell Martin, Janice Cooke, Joe Lazarov, Wendey Stanzler, Andrew McCarthy, Tony Wharmby, Jason Ensler, Mark Piznarski, Alison Maclean, John Stephens, Ron Fortunato

Mutass többet Mutass kevesebbet

3. évad

01
A pletykafészek - A szerencse forgandó
1. epizód: A szerencse forgandó

Az évadnyitó részben végéhez közeledik a nyár. Blair és Chuck halálosan szerelmesek egymásba, és kezdik megszokni új párkapcsolati státuszukat, de nem is ők lennének, ha nem hánynának fittyet az együt...

További részletek
02
A pletykafészek - Az újonc
2. epizód: Az újonc

Blair azzal az eltökélt szándékkal vonul be az első tanítási napon a New York Egyetemre, hogy itt is ő lesz B királynő. Dan és Vanessa is itt kezdik az évet.

További részletek
03
A pletykafészek - Az elveszett fiú
3. epizód: Az elveszett fiú

Licitháború zajlik az Upper East Side-on. Blair és Chuck ugyanazt a mindkettejük számára igen fontos tárgyat szeretnék megszerezni a Sotheby's aukcióján.

További részletek
04
A pletykafészek - Paradicsom és pokol
4. epizód: Paradicsom és pokol

Eljött az első tanítási nap a Constance Billardban. Ez egyben azt is jelenti, hogy itt az ideje, hogy Jenny elfoglalja méltó helyét mint új királynő.

További részletek
05
A pletykafészek - Az esküvő
5. epizód: Az esküvő

Lily és Rufus úgy dönt, hogy már másnap megtartják az esküvőjüket _ de lehet, hogy valaki vagy valami közéjük áll, mielőtt még összeházasodhatnának?

További részletek
06
A pletykafészek - Nem mindent Éváról
6. epizód: Nem mindent Éváról

Vanessa, abban a reményben, hogy végre kivívja anyjának, Garbielának az elismerését, kétségbeesetten harcol Blairrel azért, hogy ő mondhassa el az elsősök köszöntőbeszédét a New York Egyetemen. De mil...

További részletek
07
A pletykafészek - Hogyan lehetsz sikeres?
7. epizód: Hogyan lehetsz sikeres?

Chuck népszerűsíteni akarja az új szállodáját, ezért úgy dönt, előbbre hozza a klubja megnyitóját, és megfűzi Serenát, hogy vigye az esemény hírét celeb kuncsaftjai körében.

További részletek
08
A pletykafészek - Megint a nagyapa!
8. epizód: Megint a nagyapa!

Olivia kimond valamit Jimmy Fallon tévéműsorában, amit megbán, és utána megpróbálja úgy intézni, hogy Dan ne szerezzen róla tudomást.

További részletek
09
A pletykafészek - A Humphrey-kat lelövik, ugye?
9. epizód: A Humphrey-kat lelövik, ugye?

Jenny nem éri be azzal, hogy ő Constance Billard királynője, hanem az egész Upper East Side-ot uralni akarja, ezért az első báljára a lehető legkívánatosabb partnert szerzi meg magának.

További részletek
10
A pletykafészek - A diszkó végnapjai
10. epizód: A diszkó végnapjai

Blair megpróbálja lenyűgözni a New York Egyetem elitista drámahallgatóit, ezért megszervezi, hogy az év legmenőbb előadója, Lady Gaga magánkoncertet adjon az egyetemistáknak.

További részletek
11
A pletykafészek - A Serena Madre kincse
11. epizód: A Serena Madre kincse

Mit szólnátok egy extra adag drámához az ünnepek alatt? A hálaadás nem is volna az igazi az Upper East Side-on e nélkül. Blair gyanítja, hogy az anyja fontos dolgot titkol előle, de kiderül, hogy vala...

További részletek
12
A pletykafészek - A tégla
12. epizód: A tégla

Bart Bass halálának évfordulóján Chuck egy múltbeli problémával küzd, és egy súlyos autóbaleset rázza meg az Upper East Side-iakat.

További részletek
13
A pletykafészek - Szívbombák
13. epizód: Szívbombák

Nate és Serena a barátságuk határait próbálgatják. Blair gyanítja, hogy Chucknak nehezére esik elfelejteni a nőt, akit az apja sírjánál látott.

További részletek
14
A pletykafészek - Manhattani randevú
14. epizód: Manhattani randevú

Chuck többet megtud arról a nőről, aki talán az anyja. Dan és Vanessa másokkal randiznak, ami elég kínosan alakul. Rufus és Lily gyanút fog Jenny és Damien viszonyával kapcsolatban.

További részletek
15
A pletykafészek - Édes tizenhat éves
15. epizód: Édes tizenhat éves

Jenny fontolgatja, hogy szorosabbra fűzi a viszonyát Damiennel, Nate és Serena pedig összevesznek azon, hogy hogyan kezeljék a helyzetet.

További részletek
16
A pletykafészek - Újra divatban
16. epizód: Újra divatban

Chuck ismét szembekerül a nagybátyjával, Jack Bass-szel. Eleanor Blairt bízza meg azzal, hogy gondoskodjon róla, hogy az új divatbemutatója nagy sikert arasson az egyik fontos kuncsaftjánál.

További részletek
17
A pletykafészek - Eszelős szülinap
17. epizód: Eszelős szülinap

Chucknak és Blairnek olyan nehéz döntéssel kell szembenéznie, amire még nem volt példa a kapcsolatuk során. Serena meglepetés szülinapi bulit akar szervezni Nate-nek, de Jenny mindent megtesz, hogy ke...

További részletek
18
A pletykafészek - A lét elviselhetetlen könnyűsége
18. epizód: A lét elviselhetetlen könnyűsége

Chuck felajánlja, hogy megszervezi a szülés előtt álló Dorota esküvőjét, aki ragaszkodik hozzá, hogy Vanyával hagyományos esküvőt tartsanak még mielőtt a szülei megérkeznek Lengyelországból, és terhes...

További részletek
19
A pletykafészek - Nem kell félni apától
19. epizód: Nem kell félni apától

Amikor Lily volt férje, dr. William van der Woodsen váratlanul megjelenik Manhattanben, Serena végre valahára újra találkozhat az apjával, ám kiderül, hogy a körülmények korántsem ideálisak.

További részletek
20
A pletykafészek - Menni vagy maradni?
20. epizód: Menni vagy maradni?

Will visszatérése az Upper East Side-ra további problémákat okoz Serenának, Lilynek és Will régi riválisának, Rufusnak. Serena és Jenny viszonya feszült Jenny árulása miatt.

További részletek
21
A pletykafészek - Ex-férjek és feleségek
21. epizód: Ex-férjek és feleségek

Amikor Rufus és Will közt feszültségek támadnak, Serena úgy dönt, az apja oldalára áll, Rufus pedig kívülállónak kezdi érezni magát a saját családjában.

További részletek
22
A pletykafészek - Utolsó tangó, aztán Párizs
22. epizód: Utolsó tangó, aztán Párizs

A harmadik évad zárórészében Blairnek döntenie kell, hogy találkozik-e Chuckkal az Empire State Building tetején, vagy kockára teszi a közös jövőjüket. Pletykacica Dant érintő pletykája szétrobbantja ...

További részletek

A műsorról

Műfajok: Dráma Romantikus
Bemutató éve: 2007
A pletykafészek

Leírás:

Nagy az izgalom az elegáns magániskola diákjai között: az osztály egyik legnépszerűbb tagja, Serena van der Woodsen visszatért az internátusból, ahova tavaly év végén hirtelen eltávozott. Megindulnak a találgatások: vajon mi az oka Serena visszatérésének? Blair, Serena legjobb barátnője mindaddig örül barátnője felbukkanásának, amíg szerelme, Nate be nem vallja neki: megcsalta Serenával a lány elutazása előtt. Közben Serena megismerkedik új osztálytársukkal, Dannel és családjával.

Főszereplők:

Blake Lively (Serena van der Woodsen), Leighton Meester (Blair Waldorf), Penn Badgley (Dan Humphrey), Chace Crawford (Nate Archibald), Ed Westwick (Chuck Bass), Taylor Momsen (Jenny Humphrey), Hugo Becker (Louis Grimaldi)

Korhatár-besorolás:

16+

Rendezők:

Larry Shaw, Norman Buckley, Jean de Segonzac, Janice Cooke, J. Miller Tobin, Joe Lazarov, Mark Piznarski, Michael Fields, Patrick R. Norris, David Warren, Allison Liddi-Brown, John Stephens, Andrew McCarthy, Jeremiah S. Chechik, Omar Madha, Liz Friedlander, Darnell Martin, Elizabeth Allen Rosenbaum, Tony Wharmby, John Terlesky

Mutass többet Mutass kevesebbet

Nézd valamennyi készülékeden!

Kövesd kedvenc műsoraid okostévén, tableten, mobiltelefonon vagy számítógépen.

smart-tv

Okostévé

Nincs többé szükséged kábelekre és vezetékekre az okostévédre letölthető Direct Now alkalmazásnak köszönhetően.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefon vagy tablet

Vidd magaddal, és kövesd útközben kedvenc műsorodat.

laptop-serie-kijken

Számítógép

Kuckózz be az ágyba, és nézd kedvenc tartalmaidat.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Minden jog fenntartva
A Direct One a Canal+ Luxembourg S. à r.l. védjegye, székhely:
Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg
R.C.S. Luxemburg: B 87.905