Akár havi 400 Ft kedvezmény a Direct One-nál csoportos beszedési megbízás és elektronikus számla választásakor

A Direct One minden előfizetője számára havidíj-jóváírást biztosít csoportos beszedési megbízás és/vagy elektronikus számla választásakor.

Papír alapú számla helyett válaszd az elektronikusat!
Válts elektronikus számlára és környezettudatos lépéseddel havidíj-jóváírást is kapsz. Amennyiben számládat a hagyományos papír alapú helyett elektronikus verzióban szeretnéd megtekinteni és kifizetni, azt a dijnet.hu honlapon való regisztráció után megteheted és ezzel nemcsak a környezetet óvod, de pénzt is spórolsz vele minden hónapban.

Válaszd az elektronikus számlát csoportos beszedési megbízás mellé
Takaríts meg havonta akár 400 Ft-ot a havidíjfizetés kényelmes módjaival, a csoportos beszedési megbízással és az elektronikus számlával. Azért, hogy többé nem kelljen azon aggódnod, hogy elfelejted időben rendezni havi számládat, bankodnál engedélyezd a Canal+ Luxembourg S. à r.l.-nak, hogy csoportos beszedési megbízás segítségével automatikusan levonja a bankszámládról a Direct One szolgáltatás havidíját. A kedvezményért tedd még egyszerűbbé befizetéseidet, és óvd a környezetet is.

Elektronikus számla és csoportos beszedési megbízás választása esetén:

  • - számládat elektronikus formában megtekintheted és kifizetheted a dijnet.hu honlapján történt regisztráció után,
  • - havidíjadat automatikusan rendezheted a fizetés határidőn belül,
  • - a kisebb papírfelhasználással óvod a környezetet,
  • - bármilyen fizetési gyakoriság mellett választható,
  • - havonta 400 Ft-ot takaríthatsz meg.

Elektronikus számla és csoportos beszedési megbízás választása esetén:

  • - Új előfizetőként elektronikus számla és/vagy csoportos megbízási igényedet az ügyfélszolgálatunkon vagy a honlapon megtalálható webformon keresztül kell jelezned és az ügyfélszolgálatunk tájékoztatását követve eljárnod. Elektronikus számla igénylése a szolgáltatás bekötésekor nem elérhető.

  • - Amennyiben meglévő előfizetőnk vagy, lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal a 1214-es telefonszámon, ahol részletes tájékoztatást kaphatsz arról, hogyan térhetsz át csoportos beszedésre vagy elektronikus számlára. A kedvezményeket pedig már a következő havi számlán jóváírjuk.

Az előfizetői adatok kezelésére vonatkozó részletes szabályzatot megtalálod honlapunkon.

Kapcsolatba lépnél velünk?

Már ügyfél vagyok

My Direct One fiók

Belépek/Regisztrálok

Még nem vagyok ügyfél

Kérdésem van!

Kérdésem van!