7. epizód: Tűnődés 7. epizód

Epizód leírása:

Egy keresőcsoport megtalálja Gabi cipőjét a szirteknél, ami nem túl jó hír Wejmanéknak. Vita támad Piotr Ryszka és Krzysiek Ryszka között, akik Rafałlal együtt dolgoznak a fegyházban.

Epizód főszereplői:

Arkadiusz Jakubik, Maja Ostaszewska, Wojciech Mecwaldowski, Aleksandra Poplawska, Magdalena Czerwińska, Maciej Musiał, Matylda Giegżno, Katarzyna Gałązka

A műsorról

Műfajok: Krimi
Direct One
Tűnődés

Leírás:

Egy börtönőr és egy rab közti drogüzlet balul sül el, aminek következtében megszökik az elmebeteg Emil Knapik. A rendőrség 24 óra elteltével találja meg, amikorra a fegyházhoz kötődő két család élete a feje tetejére áll. Rafal, a börtönpszichológus kétségbeesve keresi tinédzser lányát, Gabit, aki azután tűnt el, hogy randizni ment titkos barátjával, Ariellel. Amikor a folyóban megtalálják Ariel holttestét, Gabi válik az első számú gyanúsítottá. Két nap után a rendőrség arra jut, hogy Ariel megpróbálhatta megerőszakolni Gabit, aki önvédelemből megölhette, ami után öngyilkosságot követhetett el. Rafal szentül hiszi, hogy a lánya még él, és mindent megtesz, hogy megtalálja őt, miközben próbálja egyben tartani a családját is. Vajon ki ölte meg Arielt és mi történt Gabival? A válaszhoz vezető út Emil Knapikon és a börtönőrökön keresztül vezet. Ahogy az igazság egyre nyilvánvalóbbá válik, Rafalnak már semmi veszítenivalója sincs, mert csak a düh és a bosszú hajtja.

Mutass többet Mutass kevesebbet

Nézd valamennyi készülékeden!

Kövesd kedvenc műsoraid okostévén, tableten, mobiltelefonon vagy számítógépen.

smart-tv

Okostévé

Nincs többé szükséged kábelekre és vezetékekre az okostévédre letölthető Direct Now alkalmazásnak köszönhetően.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefon vagy tablet

Vidd magaddal, és kövesd útközben kedvenc műsorodat.

laptop-serie-kijken

Számítógép

Kuckózz be az ágyba, és nézd kedvenc tartalmaidat.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Minden jog fenntartva
A Direct One a Canal+ Luxembourg S. à r.l. védjegye, székhely:
Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg
R.C.S. Luxemburg: B 87.905