6. epizód: A brigád 6. epizód

Epizód leírása:

Patrick fia öngyilkosságot kísérel meg, mert nem tudja feldolgozni édesanyja halálát. Amikor Patrick kilép az egységből, hogy gondoskodjon róla, Saïdot visszahelyezik a csapatba. Saïd elmeséli Vanessának, Socrate-nak és Juliennek az El Hassanival kötött alkut, de Badrit kihagyja a történetből, mivel közel áll Patrickhoz. A csapat rájön, hogy Jordan felelős az El Hassani-k unokaöcsének elrablásáért, és letartóztatják. Saïd utasítja őket, hogy a következő lépésként Ericet is tartóztassák le, de mielőtt ezt a tervet véghez vihetnék, Ericet a lánya, Nina szeme láttára lelövi egy titokzatos fegyveres.

Mutass többet Mutass kevesebbet

Epizód főszereplői:

Sofian Khammes, Ophélie Bau, Théo Christine, Rabah Nait Oufella, Waël Sersoub, Bruno Todeschini, Nina Meurisse, Sami Outabali, Vincent Elbaz, Emmanuelle Devos

A műsorról

Műfajok: Thriller
Direct One
A brigád

Leírás:

A különleges erők egykori katonája, Saïd egy fiatal és tüzes rendőrökből álló elit egység, a B.R.I. új vezetője lesz, amely a szervezett bűnözés és a terrorizmus ellen küzd. A vezető szerepet Patrick- től, egy régimódi zsarutól veszi át, aki mindent bűnözők társaságában töltött ideje alatt tanult meg. Miközben a Brigád egy olyan bandaháborúba keveredik, amely Párizst is lángba boríthatja, Saïd azzal küzd, hogy megőrizze erkölcsi értékeit és az egység új vezetőjeként megállja a helyét. Vajon ő is, akárcsak előtte Patrick, kénytelen lesz a bűnözéshez fordulni, hogy harcolhasson ellene?

Nézd valamennyi készülékeden!

Kövesd kedvenc műsoraid okostévén, tableten, mobiltelefonon vagy számítógépen.

smart-tv

Okostévé

Nincs többé szükséged kábelekre és vezetékekre az okostévédre letölthető Direct Now alkalmazásnak köszönhetően.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefon vagy tablet

Vidd magaddal, és kövesd útközben kedvenc műsorodat.

laptop-serie-kijken

Számítógép

Kuckózz be az ágyba, és nézd kedvenc tartalmaidat.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Minden jog fenntartva
A Direct One a Canal+ Luxembourg S. à r.l. védjegye, székhely:
Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg
R.C.S. Luxemburg: B 87.905