Két új HD csatornával bővül kínálatunk
Vissza a hírekhez

Két új HD csatornával bővül kínálatunk

2020. 05. 27.

Új RTL csatornák a fő programcsomagokban

Ahogy februári cikkünkben már beszámoltunk róla, az idei nyarat két HD csatorna bevezetésével köszöntjük. Május 27-től az RTL Magyarország két csatornája, az RTLII HD illetve a Film+ HD is a Medium TV csomagunk részét képezi, így szinte minden HD-adás vételére alkalmas berendezéssel rendelkező ügyfelünknek elérhetővé válik, ezzel bővítve a HD kínálatot.

Filmek bárhol, bármikor

Akik akár útközben is szeretnek filmekben, műsorokban elmerülni, vagy szívesen néznek egyszerre különböző tartalmakat különböző eszközökön, azoknak jó hír, hogy az említett HD csatornák a UPC Direct Now alkalmazáson keresztül is elérhetőek, ugyanezen csatornák SD változatát váltva.

Adrenalin-gazdag nyárindító az RTL-től

Mindkét csatorna izgalmas júniussal kecsegtet, hiszen a filmvilág klasszikusaitól kezdve egészen a legújabb sci-fi trilógiákig rendkívül széles a választék.

Éjjel-Nappal Budapest

RTLII HD - Éjjel-nappal. Budapesten.

 Az RTLII HD-n minden hétköznap 21:30-kor jelentkezik az Éjjel-Nappal Budapest. A népszerű valóságshow főszereplői olyan fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet! Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben.

StarWarsVIII

A Film+ HD-n megmenekül a világ

Mozgalmasan indul a nyár a Film+ HD-n, hiszen a csatorna kínálatában hemzsegnek a szuperhősöket felsorakoztató filmek. 

 A csatorna az örök klasszikus Star Wars VIII. részével május 30-án 21:30-kor zárja a hónapot. Az utolsó Jedik című részben ismét találkozhatunk a jól ismert hősökkel. Leia Organa (Carrie Fisher), az Ellenállás legendás vezetője kénytelen a menekülés mellett dönteni Poe Dameron parancsnok (Oscar Isaac) meggondolatlansága miatt. Csakhogy az Első Rend folyamatos tűz alá veszi őket, és segítség nélkül nincs esélyük. Leia abban bízik, hogy a fiatal Jedinek, Reynek (Daisy Ridley) sikerül megtalálni Luke Skywalkert (Mark Hamill), aki képes lenne megmenteni az Ellenállást. Luke azonban nemet mond, és amikor Rey megtudja a szörnyű igazságot, rájön, hogy nincs más választása, csak Kylo Ren (Adam Driver).

Thor

Thorral kétszer is találkozhatunk a Film+ HD júniusi műsorában. Június 6-án 22:55-kor a fantasztikus sorozat első részét tűzték műsorra, így akik eddig lemaradtak a trilógia elejéről, most lehetőségük nyílik pótolni a lemaradást. A trilógia parádés szereposztása olyan színészeket vonultat fel, mint Chris Hemsworth vagy az Oscar díjas Natalie Portman és Anthony Hopkins.

Az első részben Thor (Chris Hemsworth) makacssága és hirtelen haragja miatt még nem méltó arra, hogy apját kövesse Ashgar trónján, és egy csapdának köszönhetően a Földre száműzik. A fiatal tudós, Jane Foster (Natalie Portman) talál rá a sivatagban, aki nehezen, de elhiszi, hogy Thor ki is valójában. Közeleg a nap, amikor a világából érkező gonosz le akarja igázni a Földet, és Thornak el kell döntenie, melyik oldalra áll.

Egy héttel később, június 13-án érkezik a folytatást Thor: Sötét Világ címmel.

Malekith (Christopher Eccleston), a sötét elf arra készül, hogy visszataszítsa az univerzumot a teremtés előtti sötétségbe. Még Odin (Anthony Hopkins) és Asgard sem tud szembeszállni azzal az ellenséggel, akivel Thornak (Chris Hemsworth) szembe kell néznie. Jane (Natalie Portman) is veszélybe kerül, ráadásul ki kell szabadítania Lokit (Tom Hiddleston), a bajkeverő fivérét, hogy a segítségével visszaállítsa az univerzum rendjét.

Amerika Kapitány

Ha szuperhősök, akkor Amerika Kapitány nem maradhat ki a sorból. Június 7-én látható a Film+ HD műsorán az első rész Az első bosszúálló címmel, amelyben a második világháború alatt a lelkes és mindenre elszánt ifjú, Steve Rogers (Chris Evans) örömmel jelentkezik a titkos katonai kísérleti programba, melynek keretében szuper katonát csinálnak belőle. Az izomkolosszussá fejlődött Amerika Kapitány feladata megállítani a nácik titkos tudományos részlegét, a Hydrát, melyet a világuralmi törekvéseket dédelgető, rettegett Vörös Koponya (Hugo Weaving) vezet.

A rajongóknak mindössze egy hetet kell várni a folytatásra: a Film+ HD június 17-én sugározza az Amerika Kapitány: A Tél Katonája című részt. A trilógia második részében Amerika Kapitánynak új, minden eddiginél erősebb ellenfelével, a világuralomra törő Tél Katonájával kell megküzdenie. De ebben a nemes harcban is vannak új szövetségesei: a Fekete Özvegy (Scarlett Johansson) és Sólyom (Anthony Mackie).

További újdonságok várhatóak

Hamarosan további újdonsággal jelentkezünk, hiszen az RTL Magyarországgal kötött megállapodás keretében várható még az RTL Most+, az RTL prémium streaming szolgáltatásának bevezetése is.

További programajánlókat a UPC Direct Facebook oldalán találhattok.

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot