Februártól szélesebb kínálatból válogathatnak a nézők
Vissza a hírekhez

Februártól szélesebb kínálatból válogathatnak a nézők

2020. 02. 14.

Új csatornák a UPC Directnél - februártól szélesebb kínálatból válogathatnak a nézők

 

Budapest, 2020. február 11. - Új csatornákkal bővül a UPC Direct programpalettája, valamint két, már a kínálatban lévő csatorna válik elérhetővé csaknem az összes előfizetőnek. A tavaly novemberben bevezetett UPC Direct Now applikációban pedig már az RTL Klub HD is megtalálható lesz. 

 

Life TV a fő programcsomagokban

Programpaletta bővítéssel indítja az évet a UPC Direct: a szolgáltató három új csatornával erősíti kínálatát. A Life TV a közepes előfizetési csomagtól válik elérhetővé a 32. programhelyen. A csatorna nézői színes sorozatokból és talkshow-kból válogathatnak, a reality műsorokon és életrajzi filmeken keresztül belecsöppenhetnek pár órára a sztárvilágba is. Izgalmas hír, hogy Vastag Csabát új szerepben láthatjuk riporterként, világsztárokkal a Hello Hollywood! című műsorban.

A csatornán február 15-től indul és szombatonként jelentkezik Várkonyi Andrea új műsora, a Férfi titkok Várkonyi Andinál. A műsor a már jól ismert Női titkok Várkonyi Andinál talkshow párja, mely minden vasárnap látható a Life TV műsorán. Hangulatosan berendezett lakás, ismert emberek, párkapcsolati témák – az új sorozatban Várkonyi Andi kideríti, hogy mit is gondolnak a férfiak a nőkről.

Szulák Andrea három provokatív kérdést tesz fel vendégeinek minden hétköznap a Life TV-n: a Nyugi! Köztünk marad… február 10-től új részekkel jelentkezik. Ha életvezetési tanácsra van szükség, az Old(s)cool c. műsorban Esztergályos Cecília, Karda Beáta és Bay Éva ad lifecoaching tanácsokkal várja újra a fiatalokat – a műsor tavasszal jelentkezik vadonatúj részekkel. 

Történelem és természet a Plus HD TV csomagban

A Plus HD TV előfizetői további két új csatornának örülhetnek: az Epic Drama HD a 41. programhelyen, a Viasat Nature pedig az 75. programhelyen színesíti majd a kínálatot.  

Több izgalmas premierrel várja nézőit a kosztümös drámasorozatokat sugárzó Epic Drama HD.  Sokan várják már a február 29-én és március 1-én műsorra kerülő, igaz történeten alapuló német túszdráma minisorozatot, az 54 órát. Március 19-én indul az Oscar-díjas Robert Zemeckis nevével fémjelzett sci-fi sorozat, A kék könyv-projekt 2. évada. A sorozat Trónok harca sztárjával ered természetfeletti, ám valós esetek nyomába. Akik lemaradtak az első évadról, minden csütörtökön 21 órától pótolhatják az elmulasztott epizódokat. 

A Viasat Nature az ismeretterjesztő műsorok rajongóit szólítja meg.  Február 22-én 13 órától a Lunda őrjárat, 23-án ugyanebben az időpontban pedig a Vad Sri-Lanka: a leopárd birodalma című dokumentumfilmek kerülnek műsorra. Március másodikától Jeremy Wade várja a nézőket legújabb kalandjaival minden hétfőn 18 órakor – a biológiatanárból lett tévés immár 35 éve nyomozza a kamerák előtt a vízi világ rejtélyeit.

További két csatorna Medium előfizetőknek

A szolgáltató a Medium TV és Medium HD TV csomaggal rendelkezőknek is kedveskedik újdonságokkal. A Life TV mellett ugyanis az eddig csak Plus HD TV csomaggal rendelkező előfizetők számára elérhető Viasat History és AXN már a két Medium csomagban is megtalálható lesz.

A Viasat History-n február 17-től minden hétköznap este 21 órától a Csatamezők című sorozat látható: a tizenkét részes sorozat egészen új szerkesztési elvek szerint dolgozza fel a második világháború történetét. Március 8-án egy olyan dokumentumfilm kerül műsorra, mely a régészek amerikai őslakosságról szóló korábbi álláspontját módosító felfedezéséről számol be. Az első amerikaiak című dokumentumfilm ennek a felfedezésnek ered a nyomába…

 

Az AXN csatornáján tovább folytatódik a népszerű politikai krimisorozat, A kijelölt túlélő, illetve egy új sorozat, az Ultraviolet országos premierére is sor kerül: a sorozatban amatőr nyomozók online közössége modern technológiák segítségével közösen old meg bűnügyeket – közben érdekes barátságok is születnek. Februárban a nézők megtekinthetik a Life című sci-fi thrillert Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal és Rebecca Ferguson főszereplésével. Az akció-, és szuperhősös filmek kedvelőinek örömére márciusban két közkedvelt filmet is műsorra tűznek: Men in Black 3. és a Pókember 3. is látható lesz.  

A csatorna bevezetések és mozgatások hivatalosan március 17-től képezik majd a UPC Direct csatornakiosztásának részét, de az előfizetők már február 17-től élvezhetik az új csatornák programkínálatát.

Filmek bárhol, bármikor

Akik akár útközben is szeretnek filmekben, műsorokban elmerülni, azoknak jó hír, hogy bővül a UPC Direct Now alkalmazáson keresztül elérhető csatornák száma: így már 51 csatornán követhetik kedvenc műsoraikat. „Február 17-től az RTL Klub HD is bekerült az applikáció programpalettájába: a csatorna izgalmas februárral kecsegtet, hiszen Magyarországon először az RTL Klub műsorán látható a világ számos országában óriási sikerrel futó szórakoztató show-műsor, az Álarcos énekes, valamint Kalamár Tamás showrunner egyedülálló kosztümös napi telenovellája Bátrak földje címmel, amely egy szerelmi négyszögről szól: egy bárókisasszony, egy hű szolgálólány és két rivális férfi küzdenek az igaz szerelemért.”

A UPC Direct Now felhasználói bárhol és bármikor hozzáférhetnek kedvenc műsoraikhoz okoseszközeiken keresztül, legyenek akár úton vagy az otthon melegében - nem maradnak le egyetlen programról sem. 

További újdonságok várhatóak

A UPC Direct ügyfelei a továbbiakban sem maradnak újdonságok nélkül, hiszen az RTL Magyarországgal kötött megállapodás keretében az év első felében várható még a Fillm+ HD, az RTL II HD, valamint az RTL Most+, az RTL prémium streaming szolgáltatásának bevezetése is.

További információk a www.upcdirect.hu oldalon és a UPC Direct Facebook oldalán.

 

A UPC Directről:

A UPC DTH S.à r.l. a luxemburgi M7 Group S.A. tagja. Az M7 Group Európa egyik legnagyobb műholdas- és IPTV szolgáltatója, amely különböző márkanevekkel van jelen különböző országokban: freeSAT és Skylink Csehországban és Szlovákiában, Canal Digitaal Hollandiában, TV VLAANDEREN és TÉLÉSAT Belgiumban, UPC Direct Magyarországon, FocusSat Romániában, HD Austria Ausztriában. Minden márka a helyi kulturális és nyelvi sajátosságoknak megfelelő csomagokat kínál ügyfeleinek. Napjainkban az M7 Group több mint 3 millió előfizetőt szolgál ki többszáz műholdas és IP-alapú rádió és televíziós csatornával digitális, HD, valamint UHD minőségben. Az M7 Group szélessávú internet- és telefonszolgáltatást is nyújt ügyfeleinek Hollandiában, Belgiumban. Az M7 Platform Services teljeskörű disztribúciós megoldásokat szolgáltat DTH, kábel, valamint IPTV műsorszolgáltatóknak. További információ: www.m7group.eu.

 

DIRECT ONE Chat

 • Ma

 • Üdvözöljük a Direct One oldalán
 • Direct One előfizető?

 • Igen

  Nem

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


  Elfelejtettem felhasználónevem
  Elfelejtett jelszó
  Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
  Még nem vagyok Direct One előfizető

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot