Jön a TV2 Kids - a Kiwi TV új ruhában
Vissza a hírekhez

Jön a TV2 Kids - a Kiwi TV új ruhában

2020. 08. 17.

Augusztus 17-től új névvel jelentkezik a Kiwi gyerekcsatorna: TV2 Kids néven folytatja működését a legnépszerűbb mesékkel.

A TV2 háza táján teljes gőzerővel folyik a márkaváltás. Ahogy korábban már beszámoltunk róla, a TV2 Csoport a Humor+ csatornáját TV2 Comedy névre keresztelte át, most pedig a mesecsatornája került sorra.

A TV2 Csoport 2016. szeptember 26-án indította el a Kiwi TV-t, amely 2020. augusztus 17-étől TV2 Kids néven fut tovább új premierekkel.   

A csatornának csak az emblémája, az arculata és a neve változik meg, a színes műsorkínálat marad, így a csöppségek továbbra is találkozhatnak Sammel, a tűzoltóval, a Kisvakonddal, Eperkével és még sok más kisbarátjukkal.

Viszont a csatorna olyan, Magyarországon eddig nem látott meséket is elhoz a gyerekeknek, mint a Remy & Boo. A kalandvágyó hatéves kislányra és legjobb barátjára, egy rózsaszín zselétestű robotra egy tengerparti kisvárosban várnak nagy kalandok augusztus 17-től hétköznaponként 19.30-kor.

A Pound Puppies: Kutyakölyköt minden kiskölyöknek III. évada szeptember 19-én 18 órakor kezdődik a TV2 Kids csatornán. Néhány félelmet nem ismerő kutya elhatározza, hogy minden kiskutyának szereznek szerető családot. Mert amelyik kiskutyának már egyszer volt egy gazdija, az nem tudja elképzelni, milyen lehet nélküle.

Sok kis gyerek kedvence, a Grizzy és a lemmingek II. évada hétköznap 16 órától lesz látható, az Agyafúrt sztorik II. hétköznap 19 órától folytatódik: új lakó érkezik Répavárosba, ezzel minden helyi nyuszit megdöbbentve. A jövevény ugyanis egy róka! Kit kedves, kreatív, gondtalan feltaláló, aki hamar barátokra lel a kis városban, akik odavannak az újabbnál újabb találmányokért.

A TV2 Kids-en először lesz látható a Wissper hétköznaponként 18.30-kor, és a már ismert kedvencek új évadokkal jelentkeznek. Úgy, mint a Littlest Pet Shop II., Littlest Pet Shop III., Én kicsi pónim: Varázslatos barátság III., Én kicsi pónim: Varázslatos barátság IV.

Nem hiányozhat természetesen az új csatornáról Hókuszpók, folytatódik a Hupikék törpikék, az örök klasszikus Magyar népmesék, a Garfield és Nils Holgersson utazásai a vadludakkal.

Augusztus 15-től minden napra tartogat izgalmas történeteket a mesecsatorna. Hétfőn Megaagy, keddtől Nagyon vadon 1,2,3, majd a Bolondos vadászidény. Augusztus 22-én 20 órakor Így neveld a sárkányodat, másnap My Little Pony: A film, amely egy országos tévépremier lesz. De láthatják a gyerekek majd a Spongyabob: Ki a vízből!-t, a Postás Pat – A mozifilm című mesét, Snoopy és Charlie Brown - A Peanuts Film című történetet, a Blinky Bill-t, lesz Vigyázz, kész, szörf! 2., Undipofik és vetítik Az elrabolt hercegnőt is.

A TV2 gyerekcsatornáját továbbra is Medium TV csomagunktól érhetitek el a megszokott 109-es pozíción.

DIRECT ONE Chat

 • Ma

 • Üdvözöljük a Direct One oldalán
 • Direct One előfizető?

 • Igen

  Nem

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


  Elfelejtettem felhasználónevem
  Elfelejtett jelszó
  Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
  Még nem vagyok Direct One előfizető

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot