TV2 Comedy név alatt folytatja a Humor+
Vissza a hírekhez

TV2 Comedy név alatt folytatja a Humor+

2020.05.18.

2020. május 18-tól a Humor+ csatorna TV2 Comedy néven folytatja tovább működését.

A névváltozással együtt a csatorna logója illetve teljes arculata is megváltozik. A rajongók nagy örömére marad viszont a mindig megújuló változatos műsorkínálat, amely állandó edzésben tarja a rekeszizmokat.

A nézők továbbra is találkozhatnak a Csengett, Mylord?, A Simpson Család illetve az Egy rém rendes család jól ismert szereplőivel. De új premiereket is tartogat a hónap: május 18-tól dupla epizódokkal érkezik a kilencszeres Emmy-díjas vígjátéksorozat, az Így jártam anyátokkal.

A szombat este továbbra is a filmeké, így májusban olyan filmeket láthattok, mint A pláza ásza, illetve A pláza ásza Vegasban, de a Gondozoo is ott szerepel a kínálatban Kevin James főszereplésével.

Emellett a francia vígjátékok kedvelői is megtalálják kedvenceiket. Olyan örök klasszikusok lesznek műsoron, mint a legendás Louis de Funes Csendőr-filmjei, és Pierre Richard ügyefogyott kalandjain is együtt kacaghatunk a Magas szőke férfi felemás cipőben című filmjében. Ha már francia humorról beszélünk, Jean Reno sem maradhat ki a sorból a Jöttünk, láttunk, visszamennénk 1-2 illetve a Reszkess Amerika! című filmjeivel.

A TV2 Csoport humorcsatornája továbbra is Medium TV csomagunktól érhető el a megszokott 97. pozíción.