Igazi filmcsillagok minden előfizetőnk otthonában
Vissza a hírekhez

Igazi filmcsillagok minden előfizetőnk otthonában

2020. 04. 01.

Igazi filmcsillagok minden előfizetőnk otthonában április 14-ig!

Március 17-től kódolatlan FilmBox Pak időszámítás indult nálunk, így minden előfizetőnk számára megnyitottuk a DocuBox, a FilmBox Extra HD, a FilmBox Premium, a FilmBox Plus, a FilmBox Family és a FightBox csatornákat, melyeket április 14-ig nézhetnek azok is, akik nem FilmBox Pak előfizetők.

 

MIT NÉZZEK EBBEN A 2 HÉTBEN?

Szemezgettünk kicsit a műsorból, hogy megmutassuk nektek, a UPC Direct csapata mely filmeket fogja választani ebben a hónapban. Következzen a TOP 3!

 

A wikileaks-botrány - PREMIER

FilmBox Premium, április 3., péntek, 21:00

A film főszerepét a Sherlockból, a Patrick Melrose-ból vagy az Oscar-díjas 1917-ből is ismert Benedict Cumberbatch alakítja, aki mellett a másik kulcsfigura Daniel Brühl, akire pedig a King’s Man-ből, A Bourne-ultimátumból vagy a Hajsza a győzelemért című filmből (amelyért Golden Globe-díjra is jelölték) emlékezhetünk.

Domscheit-Berg, és Julian Assange arra teszi fel életét, hogy olyan világrengető információkat szivárogtassanak ki, amelyek az állami bűnözésre, korrupcióra irányítják a figyelmet. Ők alapítják meg a WikiLeaks-et. Azt a WikiLeaks-et, amely lehetővé teszi, hogy név nélkül bárki publikálhasson bizalmas, terhelő adatokat. Ezekkel a publikációkkal globális és óriási diplomáciai viharokat okoznak.

A valós eseményeken alapuló drámai thriller, bemutatja az Internet igazi hatalmát, és hogy miként lett egy egyszerű weboldalból a 21. század legvitatottabb szervezete.

wikileaks


GRACE: MONACO CSILLAGA

FilmBox Premium, április 6., hétfő, 21:00

“Gyakran megkérdik, miért jöttem el Hollywood-ból. Nos, azért, mert beleszerettem egy elbűvölő hercegbe.” – meséli Grace Kelly (Nicole Kidman), aki III. Rainer monacói herceg (Tim Roth) felesége lett. Grace és a herceg életét nem csak a politikai élet és az azzal járó országok közti diplomáciai csatározások, hanem a Grace-ben dúló színészi pálya iránti szeretet és vágy is meghatározza, hiszen egy hercegné sosem mehet vissza Hollywood-ba színésznőnek. Csodálatos tündérmesének indul, de vajon happy end lesz a vége? 

Upcdirect_Filmbox_nyilt_idoszak_Grace_of_Monaco


AZ ÉLET FÁJA

FilmBox Premium, április 8., szerda, 18:45

“Sosem baj, ha egy filmről sokat lehet beszélni. Az sem baj, ha indulatokat korbácsol, ha vitákat gerjeszt, ha imádni és gyűlölni is lehet. Ez azt jelenti, hogy valami komoly dologba lépett bele, hogy olyan helyen érinti meg az embert, ami fáj, amit nem lehet szó nélkül hagyni. Ilyen film Az élet fája is.” – Pásztor Balázs filmkritikus (filmtekercs.hu)

Öccsének korai halálának évfordulóján Jack O'Brien (Sean Penn), a modern világ rohanásába belefásult építész visszagondol sorsfordító gyermekkorára, azokra a texasi kisvárosban töltött évekre, mikor elveszítette ártatlanságát, angyali édesanyjához és szigorú édesapjához (Brad Pitt) fűződő kapcsolata pedig örökre megváltozott. Az emlékek felidézése közben talán nem csupán a saját, de az egész emberiség helyét is megtalálja az univerzumban.

Upcdirect_Filmbox_nyilt_idoszak_Az_elet_faja


HOGYAN TOVÁBB?

A nyitott időszak után sem kell csüggednie annak, aki szeretné hosszú távon is élvezni a FilmBox Pak nyújtotta sztárparádét, hiszen a csomagot bármikor megrendelheted havi 990 Ft-ért. Ráadásul a 6 prémium csatorna mellé még FilmBox Live hozzáférést is kapsz, melynek segítségével több száz filmet, sorozatot nézhetsz online. Akár számítógépen, akár mobilon, akár tableten, akár okostévén vagy akár játékkonzolon, a FilmBox Live minden eszközödön a kezedben lesz!

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot