Megnyitjuk a gyerekcsatornákat és a FilmBox Pak csatornákat!
Vissza a hírekhez

Megnyitjuk a gyerekcsatornákat és a FilmBox Pak csatornákat!

2020.03.17.

A koronavírus miatt kialakult helyzetben szeretnénk segíteni mindenkinek, aki otthon marad és egy kicsit kellemessebbé tenni az otthon töltött időt.

GYEREKCSATORNÁK

Megnyitjuk az összes elérhető gyerekcsatornánkat minden ügyfelünknek, ezzel talán kicsit segítve az iskola-, óvoda- és bölcsődebezárás által kialakult helyzetben. Gyerekeknek szóló csatornáink: Duck TV, Kiwi TV, Disney csatorna, Minimax, JimJam, Nickelodeon, Nick Jr., Nicktoons, Cartoon Network, Boomerang.

A UPC Direct Now alkalmazásunkban elérhető a Disney csatorna, a Nickelodeon és a Minimax. Ha még nem töltötted le az appot, amellyel mobilon, tableten vagy laptopon is nézhetsz akár 51 csatornát, melyből akár 25 csatornán újra is indíthatod vagy visszajátszhatod az adást, akkor tedd meg most!

 

FILMBOX PAK

A körülményeket figyelembe véve a FilmBox Pakban lévő csatornák is elérhetővé válnak mától ügyfeleink számára, így a DocuBox, a FilmBox Extra HD, a FilmBox Premium, a FilmBox Plus, a FilmBox Family és a FightBox is.

 

MEGELŐZÉS ÉS ODAFIGYELÉS

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy ezekben a hetekben kiváltképp fontos a megelőzés, amelyről ide kattintva kaphatsz bővebb tájékoztatást, de mi is összeszedtünk pár fontos tudnivalót.

  • ■ Tisztítsd meg a távirányítóidat is, de emellett a kilincseket, a klaviatúrát és a mobiltelefon kijelzőjét is!
  • ■ Próbáld minimalizálni a kontaktust és maradj otthon, ha teheted.
  • ■ Szellőztess gyakran!
  • ■ Kerüld a kézfogást, ölelést és puszit.
  • ■ Fordíts fokozott figyelmet immunrendszered erősítésére pl. vitaminokkal!
  • ■ Rendszeresen moss kezet szappannal és langyos vízzel. A helyes kézmosást az alábbi videón tudod megnézni:

Ha felmerül kérdésed a koronavírussal kapcsolatban, hívd a 0-24 óráig elérhető, mobilról és vonalas telefonról is ingyenesen hívható 0680-277-455-ös vagy a 0680-277-456-os telefonszámot, melyeken szakemberek adnak pontos információt a vírusról. Az információs vonalat a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) indította és üzemelteti.