Gyerekcsatornák - továbbra is kódolatlanul!
Vissza a hírekhez

Gyerekcsatornák - továbbra is kódolatlanul!

2020. 04. 17.

1 hónapja jelentettük be, hogy számos gyerekcsatornát elérhetővé teszünk minden ügyfelünk számára a kialakult helyzetre való tekintettel.

Szeretnénk megosztani veletek most azt a jó hírt, hogy ezen csatornák hozzáférhetőségét április végéig meghosszabbítottuk. Így tehát a Duck TV, Kiwi TV, Disney csatorna, Minimax, JimJam, Nickelodeon, Nick Jr., Nicktoons, Cartoon Network, és a Boomerang szuperhősei és mesefigurái életét még 2 hétig követhetitek nyomon az egész családdal.

UPC Direct Now alkalmazásunkban pedig elérhető a Disney csatorna, a Nickelodeon és a Minimax is. Így akár telefonon, tableten vagy laptopon is nézhetitek az ott futó szuper kis meséket.

Most pedig jöjjön egy kis ízelőtő abból, mit tartogatunk a gyerekeknek ezeken a fantasztikus, jelenleg kódolatlan csatornán 😊

4 csatorna – 4 sorozat!

Nickelodeon – Ami nem csak Spongyabob otthona!

A Thunderman család: Mi a menőbb annál, hogy ha szuperhős vagy? Ha a családod összes tagja az! Miközben a felnőttebbek igyekeznek ezt eltitkolni, az ikrek (Phoebe és Max) állandó galibát okoznak versengésükkel, ezzel pedig pont az ellenkezőjét érik el: magukra vonják a figyelmet. Ennek tetejében még a szupergonoszokkal is meg kell vívnunk a harcokat… Mi sül ki ebből? Sok nevetés és még több fordulat!

 

Disney csatorna – Bia, az új tinikedvenc!

BIA: Ha szeretitek az éneklős sorozatokat és Hannah Montana után keresnétek valakit, aki ugyanannyira szerethető, akkor itt az ideje belekukkantani Bia és barátai kalandos életébe! Szerelmi szálak, barátságok, ének, zene, tánc, social media… Minden egy helyen egy szuper tini sorozathoz!

 

Minimax – Bébi úr munkahelye!

Bébi úr újra munkában! Bébi úr elviszi bátyját, Timet az irodába, hogy megtanítsa neki az üzlet fortélyait, és közben igyekszik megteremteni az egyensúlyt a munka és a család között. Imádnivaló karakterek egy felnőtteknek is érdekes témáról, egy fordított világban!

 

Cartoon Network – és a lököttek 😊

Gumball szülővárosa, Elmore teljesen nyugodt kisváros, ahol igazán békés népek laknak. Olyanok, mint a munkába rohanó bundás meztelen csiga vagy a gyepet gondozó kaktusz. Ámde itt élnek főszereplőink is, Wattersonék! Anais, a 4(!)éves zseni, akire soha senki nem hallgat, Apa, aki... nos nem a munka hőse, szemben a Szivárványgyárban robotoló Anyával, valamint Darwin, az aranyhal, aki lábakat növesztett és azóta igazi családtag lett. És a kisfiuk Gumball kis kék macskájával. Lököttsége határtalan optimizmussal párosul, ennek köszönhetően szinte állandó körülötte a zűrzavar.

 

Szemezgessetek tovább a mesecsatornák között, reméljük megtaláljátok új kedvenceiteket! Ha pedig májustól tovább szeretnétek őket nézni, akkor váltsatok Plus HD csomagra és élvezzétek a temérdek meseadó nyújtotta lehetőséget.

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot