8. epizód: Helsinki bűnügyek 8. epizód

Epizód leírása:

Elisa állapota egyre romlik, újabb operációra van szüksége, ezért Harjunpää döntés előtt áll: fel kell állítania a fontossági sorrendet az életében. A nyomozó páros eközben férfi prostituáltak hálózatát deríti fel. Egyre több holttest kerül elő, ezáltal a helyzet kritikussá válik. Ismét szembesülnek a ténnyel, hogy a rossz bánásmód, valamint a bántalmazás hosszú ideig nyomot hagynak az érintettekben, és olyanok is élnek a világon, akik őszintén élvezik, ha fájdalmat vagy szenvedést okozhatnak másoknak.

Epizód főszereplői:

Olga Temonen, Olli Rahkonen, Sanna Saarijärvi, Alma Pöysti, Emilia Neuvonen, Robin Svartström, Jutta Järvinen, Outi Condit, Frida Rossi, Salma Wacklin

Epizód rendezői:

Matti Kinnunen (director), Hanna Bergholm (director)

A műsorról

Műfajok: Krimi
Direct One
Helsinki bűnügyek

Leírás:

Timo Harjunpää rendőr őrmester a helsinki gyilkossági osztagtól legszívesebben békében és nyugalomban töltené a nyári szabadságát a családjával, de könyörtelen munkája ezt nem engedi. Társával, Onerva Nykänennel Harjunpää a legkülönfélébb bűnöző típusokat ismeri meg, a szervezett bűnözés legsötétebb bugyraitól az emberi élet legszomorúbb eseteinek bemutatásáig. Beleértve a társadalom infrastruktúráját szabotáló hackereket, a mostoha családi körülmények között megkeseredett szadista, fiatalkorú bűnözőket és prostituáltakat. A gyönyörű, nyárias Helsinki egészen másképp fest a nyomozók szemében: senki sincs biztonságban, és bármi megtörténhet – bárhol és bármikor.

Mutass többet Mutass kevesebbet

Nézd valamennyi készülékeden!

Kövesd kedvenc műsoraid okostévén, tableten, mobiltelefonon vagy számítógépen.

smart-tv

Okostévé

Nincs többé szükséged kábelekre és vezetékekre az okostévédre letölthető Direct Now alkalmazásnak köszönhetően.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefon vagy tablet

Vidd magaddal, és kövesd útközben kedvenc műsorodat.

laptop-serie-kijken

Számítógép

Kuckózz be az ágyba, és nézd kedvenc tartalmaidat.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Minden jog fenntartva
A Direct One a Canal+ Luxembourg S. à r.l. védjegye, székhely:
Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg
R.C.S. Luxemburg: B 87.905