1. epizód: Barátság a síron túl 1. epizód

Epizód leírása:

Közös barátjuk, Hermann, hirtelen halála megrendíti a négy jóbarátot: Annette-t, Friedrich-et, Ella-t és Joachim-ot. Halála még szomorúbb, mivel Hermann a közgazdasági Nobel-díj nagy esélyesének számított. Annak érdekében, hogy megőrizzék a jelölés lehetőségét, a négy barát úgy dönt, hogy titokban tartják a halálát - legalábbis öt napig - a Nobel-díj kihirdetéséig. A barátok ekkor még el sem tudják képzelni, hogy döntésük milyen eseményeket indít el. Lehet, hogy alábecsülték a küldetést?

Epizód főszereplői:

Adele Neuhauser, Iris Berben, Heiner Lauterbach, Michael Wittenborn, Walter Sittler, Neshe Demir, Moritz Führmann, Paula Essam

A műsorról

Műfajok: Vígjáték
Direct One
Barátság a síron túl

Leírás:

Hermann Wiegandot (70), a neves közgazdászt, a Bonni Egyetem professzorát egy reggel holtan találja otthonában barátnője, Annette (62). Egyik pillanatról a másikra megállt a szíve. Annette megtörve osztja meg barátaival - Joachim-mal (70), Ella-val (66), Friedrich-kel (68) - a szomorú hírt, akikkel barátságuk több évtizedre tekint vissza. Joachim hamar rájön, hogy az idei közgazdasági Nobel-díj díjazottját mindössze öt nap múlva jelentik be. Hermann évek óta komoly várományosa a díjnak. Az egyetlen probléma az, hogy elhunytak nem jogosultak a Nobel-díjra. Joachim előáll egy abszurdnak tűnő ötlettel: Mi lenne, ha öt napig titokban tartanák Hermann halálát. Mindez csak a kezdet. A következő öt nap kihívások elé állítja a csapatot. Epizódonként más szereplő történetével és személyiségével ismerkedik meg a néző. Közös barátjuk halála kapcsán régóta őrzött titkokra derül fény, kellemetlen igazságok hangzanak el, valamint életük kijózanító valósága is a felszínre kerül.

Mutass többet Mutass kevesebbet

Nézd valamennyi készülékeden!

Kövesd kedvenc műsoraid okostévén, tableten, mobiltelefonon vagy számítógépen.

smart-tv

Okostévé

Nincs többé szükséged kábelekre és vezetékekre az okostévédre letölthető Direct Now alkalmazásnak köszönhetően.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefon vagy tablet

Vidd magaddal, és kövesd útközben kedvenc műsorodat.

laptop-serie-kijken

Számítógép

Kuckózz be az ágyba, és nézd kedvenc tartalmaidat.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Minden jog fenntartva
A Direct One a Canal+ Luxembourg S. à r.l. védjegye, székhely:
Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg
R.C.S. Luxemburg: B 87.905