Gyermekvédelem

 1. Gyerekzár TV-re Gyermekeid védelme az élet minden területén alapvető. Nem lehet kivétel ez alól a televíziózás sem. Fontos, hogy ne órákig üljenek előtte, ne mindennapi rutinként tekintsenek rá, hanem érdekes, minőségi műsorokat nézzenek kedvenc sorozataik mellett. A Direct One széles, folyamatosan bővülő csatornakínálattal igyekszik minden igényt kielégíteni.

  A korhatár-besorolás komoly segítséget nyújt olyan műsorok esetén, amelyeket esetleg nem ismersz. A Direct One segítségével lehetőség nyílik korhatár-besorolás alapján zárolni a kiválasztott csatornát, illetve műsorokat, ezáltal lehetővé téve a gyermekek védelmét és a felelős televíziózás kialakítását. További információt az egyes mediaboxok beállításáról kapcsolódó oldalunkon olvashatsz.
 2. Gyermekvédelem az interneten Az ezredforduló gyerekei már óvodáskoruktól fogva kapcsolatban állnak az internettel. Okostelefonon, táblagépen, személyi számítógépen keresztül is csatlakozhatnak az internetre gyermekeink. Ez az a kommunikációs csatorna, amelyen keresztül játszanak, tanulnak, olvasnak, tájékozódnak és éppen ezért fokozott veszélynek is ki vannak téve. A Direct One kiemelt, elkötelezett feladataként kezeli a gyermekek védelmét. Kiváló minőségű szolgáltatások nyújtása mellett, társként kívánunk támogatni Titeket annak érdekében, hogy gyermekeitek biztonságosan vehessék igénybe a világhálót. Oldalunkon ingyenesen letölthető, magyar nyelvű szűrőszoftvert tettünk elérhetővé, melyek segítségével biztonságban tudhatjátok gyermekeiteket az interneten megfelelő beállítások mellett, megóvva őket a veszélyes, kártékony tartalmaktól. A szűrőszoftver segítségével követheted webes tevékenységüket is, sőt korlátozhatják az interneten eltöltött időt is.

  A kiskorúak biztonságos internethasználata érdekében a szolgáltató biztosítja a kiskorúak védelmét lehetővé tevő, magyar nyelvű, könnyen telepíthető és használható szűrőszoftver honlapról való ingyenes letölthetőségét és ezt követően annak ingyenes használhatóságát minden Előfizető (szülő) számára.

  A szolgáltató Norton Family díjmentes programot ajánlja letöltésre. A program a Norton weboldalán leírtak szerinti operációs rendszereken (Pl. Windows, Android, Iphone) használható. A program az alábbi kiemelt tulajdonságokkal rendelkezik:

  ■ Lehetővé teszi, hogy gyermekeid szabadon fedezzék fel az internetet, miközben tájékoztat Téged az általuk meglátogatott webhelyekről, és eszközöket nyújt Önnek, hogy segíthessen gyermekeinek elkerülni a nem megfelelő tartalmakat.

  ■ Megmutatja, milyen hívószavak (keresési felügyelet) segítségével keres a gyermek, s lehetővé teszi, hogy kiszűrd a számára nem megfelelő, nem kívánt tartalmakat.

  ■ Az alkalmazással betekinthetsz gyermeked közösségi médiafogyasztási szokásaiba, beleértve, hogy milyen gyakran jelentkezik be a Facebookra a számítógépről, illetve milyen nevet és életkort használ a profiljában.

  ■ Ha a gyermek megsérti a szűrőbeállításokat, a szoftver erről e-mailben értesít. Továbbá tudatja, hogy gyermekeid mikor próbálnak hozzáférni egy letiltott weboldalhoz, így beszélgetést kezdeményezhet velük a megfelelő tartalommal kapcsolatban.

  ■ A program segítségével meghatározhatod, gyermeked mennyi időt tölthet netezéssel, időkorlátokat (pl. hét, nap, óra) állíthat be.

  ■ A program segítségével megakadályozhatod, hogy gyermeked bizalmas személyes adatokat (személyes adatok védelme) osszon meg az interneten, beleértve a telefonszámot, a lakáscímet, az e-mail címet.

  ■ A program a felügyeletet mobileszközökön is lehetővé teszi, így a beállításokat nem csupán otthonról, hanem útközben is meg tudod változtatni.

  A programról további tájékoztatást a honlapon nyújt a szolgáltató. A program használata esetén a Szolgáltató felhívja a felhasználó figyelmét a gyermekkel való felelősségteljes együttműködés fontosságára és arra, hogy a program olyan hasznos segédeszköz, amely kiegészíti, de természetesen nem pótolhatja a szülő jelenlétét. Gyermekeid részére hozz létre külön profilokat az operációs rendszerben. A szolgáltató a program által okozott esetleges károkért felelősséget nem vállal.

  Az ingyenesen letölthető szoftver:

  Norton Family

  Telepítési útmutató

  Használati útmutató


  A gyermekek tudatos médiafogyasztásával és a szülői együttműködéssel kapcsolatosan további érdekességek és hasznos tanácsok olvashatóak a www.tevezzokosan.hu weboldalon, amely külön fejezetet szentel a gyermekek internetezésével kapcsolatos kérdéseknek.

Vidd magaddal bárhová az HBO Max-ot!

Tudj meg róla többet!

Megrendelem! HBO Max infó

Vidd magaddal a szórakozást!

Tudj meg róla többet!

Megrendelem! FilmBox infó

DIRECT ONE Chat

 • Ma

 • Üdvözöljük a Direct One oldalán
 • Direct One előfizető?

 • Igen

  Nem

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


  Elfelejtettem felhasználónevem
  Elfelejtett jelszó
  Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
  Még nem vagyok Direct One előfizető

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot