Szolgáltatás megrendelése

  1. Hogyan tudom megrendelni a szolgáltatást? A szolgáltatást megrendelheted honlapunkon a választott csomag és adataid megadásával, bármely hivatalos forgalmazói pontunkon és ügyfélszolgálatunkon.
  2. Milyen programcsomagok rendelhetők meg? A választható csomagokat megtalálod honlapunkon. Az alap előfizetésed mellé prémium csomagokat és további mediaboxokat is rendelhetsz.
  3. Tudok-e kedvezményesen szolgáltatást megrendelni? Aktuális kedvezményes ajánlatainkról itt vagy ügyfélszolgálatunkon tájékozódhatsz.
  4. Milyen feltételekkel vehető igénybe a Direct One szolgáltatás? A szolgáltatás igénybevételi feltételeiről az Általános Szerződési Feltételeket tartalmazó dokumentum rendelkezik. További tájékoztatást forgalmazói pontokon és ügyfélszolgálatunkon kérhetsz.
  5. Megrendelés után mennyi idővel üzemelik be a szolgáltatást? A beüzemelési idő Általános Szerződési Feltételeink szerint maximálisan 30 nap, azonban az átlagos beüzemelési idő 10-15 nap.
  6. Megrendelést követően hogyan jut a berendezés az otthonodba? Ki szereli be? A technikai eszközöket megrendelésed alapján a Direct One hivatalos szerelője viszi ki és üzemeli be egy előre egyeztetett időpontban, vagy futár cég szállítja ki hozzád. A beüzemelés során a hivatalos szerelő elvégzi a technikai eszközök felszerelését, beüzemeli a készüléket, és részletesen megismertet az eszközök használatával.

Kapcsolatba lépnél velünk?

Már ügyfél vagyok

My Direct One fiók

Belépek/Regisztrálok

Még nem vagyok ügyfél

Kérdésem van!

Kérdésem van!