A Direct One-ról

Budapest, 2017.01.17. – Új csatornák, nyereményjátékok, kódolatlanul nézhető prémium csatornák és felejthetetlen szórakozás - rengeteg élményben volt részük a UPC Direct előfizetőinek a tavalyi esztendőben.

12 új csatorna

A UPC Direct előfizetői 12 új csatornával gazdagodtak a tavalyi évben. Az újdonságok között mindenki megtalálhatja a számára érdekes műsorokat: a filmkedvelők hollywoodi sikerfilmeket és regionális produkciókat nézhetnek a FOX, Filmbox Extra HD vagy a Film+2 csatornákon, az angol futball rajongói a Spíler TV-n követhetik a Premier League eseményeit, a kisebbeknek pedig a Kiwi TV kínált szórakozást – csak néhányat említve az új csatornák közül.

Tévés és zenei alkalmazások

A UPC Direct nem csak új csatornákat tett elérhetővé előfizetőinek tavaly, hanem olyan kiegészítő szolgáltatásokkal is színesítette kínálatát mint a Stingray mobilalkalmazás, vagy a FilmBox Live tévés alkalmazás. A Stingray Music applikáció segítségével a felhasználók bárhol és bármikor élvezhetik kedvenc zenéiket mobileszközeiken. A FilmBox és a UPC Direct együttműködésének eredményeképpen bevezetett FilmBox Live tévés alkalmazással pedig a FilmBox Pak előfizetők élőben megtekinthetik, valamint visszajátszatják a FilmBox Pak csatornák műsorait, hozzáférhetnek a kizárólag az alkalmazásban elérhető 6 élő csatornához, továbbá a FilmBox videotárában található több mint 1000 filmhez is.

Több mint 180 nyeremény

A UPC Direct is szurkolt a magyar labdarúgó-válogatottnak az év egyik legjobban várt eseménye, a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság alatt. Az eseményhez kapcsolódó játék során a UPC Direct 23 nyereményt osztott ki a résztvevőknek, a főnyeremény pedig egy HD televízió volt. A tavalyi évben, beleértve a UPC Direct Facebook oldalán zajlott adventi kalendárium nyereményjátékot is, a UPC Direct több mint 180 nyereményt osztott ki a közösségi felületein zajló játékok szerencsés nyerteseinek.

Több ingyenes szórakozás

Az új, kedvezményes ajánlatoknak és 7 kódolatlan időszaknak köszönhetően tavaly minden UPC Direct előfizetőnek lehetősége nyílt prémium csatornák műsorait figyelemmel kísérni. 2016-ban az előfizetők számos alkalommal díjmentesen próbálhattak ki olyan prémium csatornákat, mint az AXN, a FilmBox csatornái, és az HBO. A UPC Direct előfizetői továbbá a Stingray Christmas tematikus műsoraival hangolódhattak az ünnepekre a karácsonyi időszak alatt.

A UPC Direct összesen 130 kódolatlan napot kínált előfizetőinek 2016-ban.

További ajánlatok

Ahogy eddig, a UPC Direct 2017-ben is mindent megtesz azért, hogy még több, és még jobb minőségű szolgáltatást nyújtson előfizetői számára. A közeljövőben további izgalmas ajánlatokra számíthatnak a UPC Direct előfizetői, amelyek során például újabb kódolatlan hétvégéknek örülhetnek a tévénézők.

UPC Direct:

A UPC DTH S.à r.l. a műholdas televíziózás minőségi szolgáltatója, amelynek székhelye Luxemburgban, a műholdas szolgáltatások európai fővárosában található. A vállalat Magyarországon, a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában kínálja megoldásait, és kezeli a cégcsoport műholdas televíziós szolgáltatásait Romániában. A közvetlenül az otthonokat elérő, ún. Direct-To-Home (DTH) szolgáltatása, amely a magyar piacon UPC Direct, a cseh és szlovák piacokon freeSAT, míg a román piacon Focus Sat néven ismert, 831 378 ügyféllel rendelkezik (2016. június 30-i jelentés szerint). A UPC DTH S.à r.l. széles csatornakínálatával tartalmas élményeket, díjnyertes ügyfélszolgálatot és kiváló jelminőséget – például tűéles, nagy felbontású műsorokat – kínál ügyfeleinek. A UPC DTH S.à r.l. a Liberty Global, Inc. tagja.

Sajtó

DIRECT ONE Chat

 • Ma

 • Üdvözöljük a Direct One oldalán
 • Direct One előfizető?

 • Igen

  Nem

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


  Elfelejtettem felhasználónevem
  Elfelejtett jelszó
  Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
  Még nem vagyok Direct One előfizető

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot