A Direct One-ról

Három nyereményjáték indul a UPC Direct műholdas televízió szolgáltató Direct+ csomagjában elérhető AMC, AXN és Da Vinci Learning csatornák promóciójához kapcsolódóan.

Az első játék augusztus 18-án és 19-én lesz az AMC csatornán látható "Fear the Walking Dead" új sorozat premierjéhez kötődően, majd augusztus 29-én és 30-án újabb kérdésekre válaszolhatnak ebben a témakörben a játékosok. Mindkét játékon két ajándékcsomagért lehet játszani a UPC Direct Magyarország Facebook oldalán. A "Fear the Walking Dead" — a "Walking Dead" testvérsorozata — augusztus 24-én hajnali 3-kor kerül képernyőre a UPC Direct csatornái közt megtalálható AMC-n, mely a Direct+ csomagban érhető el. A hat részesre tervezett, a "Walking Dead" előzményeit megismertető filmsorozat a zombi apokalipszis idejére repíti a nézőket, akik az epizódok ismétléseit hétfő esténként 22 órakor is megnézhetik.

Az AXN-en augusztus 24-én induló Hannibal 3. évadjához is társul egy közös nyereményjáték, melynek díja kétszer két darab Hannibál ajándékcsomag. A kétszer kétnapos játék augusztus 24-én és 25-én, valamint augusztus 31-én és szeptember 1-jén lesz elérhető a UPC Direct Facebook oldalán. Hétfőnként 22 órától lassanként fény derül több szereplő sorsára is, melyeket az előző évad függőben hagyott, ráadásul a főhősök vérre menő macska-egér harca is folytatódik.

Az AMC és az AXN csatornákkal szervezett közös nyereményjáték nyerteseit a játékot követő két hétben értesítik.

Az utolsó, és egyben legnagyobb szabású játékot, a City Explorers-t a Da Vinci Learning indítja. A játék középpontjában a Da Vinci Zseb-Enciklopédia áll, melyben az ifjú Leonardo da Vinci és Nikolausz Kopernikusz játékos formában kalauzolják végig a gyerekeket a legfontosabb tudományterületek történetén. Otthon elvégezhető kísérletek, érdekes tények, képregény formában. A játék szeptember 21-én indul, a részletes információk a UPC Direct Facebook oldalán is elérhetőek lesznek.

A nyereményjáték kérdéseihez segítséget kaphatnak a játékosok, ha figyelemmel követik a UPC Direct kínálatában megtalálható AMC, AXN és Da Vinci Learning csatornákat.

Sajtó

DIRECT ONE Chat

 • Ma

 • Üdvözöljük a Direct One oldalán
 • Direct One előfizető?

 • Igen

  Nem

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


  Elfelejtettem felhasználónevem
  Elfelejtett jelszó
  Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
  Még nem vagyok Direct One előfizető

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot