A Direct One-ról

Budapest, 2022. március 22. - A CANAL+ Group és az SPI INTERNATIONAL örömmel jelenti be, hogy sikeresen lezárult az SPI INTERNATIONAL integrálása a CANAL+ Group cégcsoportba, miután az összes érintett európai joghatóság valamennyi illetékes szerve jóváhagyta a vásárlást.

Az Európában erős jelenléttel rendelkező globális médiavállalat, az SPI INTERNATIONAL nagy tapasztalattal bír a tartalomterjesztés és a globális műsorszórás terén. A felvásárlás nagyszerű lehetőséget kínál a Canal+ Group számára Pay TV ajánlatainak megerősítésére az európai piacon. Az akvizíciónak köszönhetően új szolgáltatásokkal szélesítheti palettáját, világszerte növelve ügyfelei elégedettségét.

A Canal+ Group örömmel fogadja az SPI International folyamatos nemzetközi terjeszkedését és működésének fejlesztését, mivel ez a teljes cégcsoport javát szolgálja majd.

A Direct One-ról:

A Canal+ Group tulajdonában levő luxemburgi M7 Group Európa egyik legnagyobb műholdas- és IPTV szolgáltatója, amely különböző márkanevekkel van jelen különböző országokban: freeSAT és Skylink Csehországban és Szlovákiában, Canal Digitaal és Online.nl Hollandiában, TV VLAANDEREN és TÉLÉSAT Belgiumban, Direct One Magyarországon, FocusSat Romániában, HD Austria Ausztriában. Minden márka a helyi kulturális és nyelvi sajátosságoknak megfelelő csomagokat kínál ügyfeleinek. Napjainkban az M7 Group több mint 3 millió előfizetőt szolgál ki többszáz műholdas és IP-alapú rádió és televíziós csatornával digitális, HD, valamint UHD minőségben. Az M7 Group szélessávú internet- és telefonszolgáltatást is nyújt ügyfeleinek Hollandiában és Belgiumban. Az M7 Platform Services teljeskörű disztribúciós megoldásokat szolgáltat DTH, kábel, valamint IPTV műsorszolgáltatóknak. További információ: www.m7group.eu.

A Canal+ Group-ról:

A Canal+ Group globális audiovizuális media csoport, mely vezető szerepet tölt be a prémium tartalomgyártásban, a tematikus és szabadon fogható csatornák üzemeltetésében, és TV szolgáltatás terjesztésében Franciaországban és más főbb piacokon világszerte. A csoport Európában, Afrikában és Ázsiában is jelen van, összesen 20,4 millió előfizetővel, ebből 8,6 millióval Franciaországban. A Canal+ Group érdekeltségébe tartozó Studiocanal Európában vezető szerepet tölt be a film- és tévésorozat gyártásban, vásárlásban és terjesztésben. A Canal+ Group tulajdonosa a globális integrált tartalmi, média- és kommunikációs csoport, a Vivendi.

Az SPI International-ről:

Az SPI INTERNATIONAL globális médiavállalat, amely 42 tévécsatornát és több digitális szolgáltatást működtet hat kontinensen, és jelentős szereplője a tartalomforgalmazásnak és -közvetítésnek világszerte. A társaság több ingyenes és fizetős tv-csatornát üzemeltet Közép-Kelet-Európában és Nyugat-Európában, beleértve a legfontosabb európai piacokat, például Lengyelországot, Csehországot, Romániát, Szerbiát és Hollandiát.

Az SPI Csoport portfóliójában olyan ismert márkák szerepelnek mint a FilmBox, a Film1, a Kino Polska, a Stopklatka, a Dizi; valamint különböző tematikus csatornák és streaming szolgáltatások is, köztük a FilmBox+. Az SPI világszerte több mint 700 szolgáltatóval együttműködve a legmodernebb technológiát alkalmazza, amely előfizetőinek hozzáférést biztosít az SPI lineáris és on-demand tartalmaihoz. Az SPI International több, mint 25 éve az egyik vezető nemzetközi szolgáltató a mozifilmek és televíziós műsorok piacán. A tartalom-előállító cégekkel való szoros együttműködésének köszönhetően minden igényt kielégítő, minőségi programokat kínál nézőinek.

További információ: marketing@spiintl.com

Sajtó

DIRECT ONE Chat

 • Ma

 • Üdvözöljük a Direct One oldalán
 • Direct One előfizető?

 • Igen

  Nem

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


  Elfelejtettem felhasználónevem
  Elfelejtett jelszó
  Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
  Még nem vagyok Direct One előfizető

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot