A Direct One-ról

A UPC Direct műholdas televízió szolgáltató és a Fine Living csatorna új közös nyereményjátékot indít, a „Kertépítők” második évadának augusztus 7-i indulása alkalmából. A UPC Direct honlapján, valamint Facebook oldalán is megtalálható játékra várják mindazok jelentkezését, akik szeretnék megnyerni a Butler’s lakásfelszerelési üzlet 120 000 forint értékű vásárlási utalványát.

A 2015. május 15-én debütált Kertépítők;sorozatban egy tájépítész szakértő és felesége elhanyagolt, elvadult, csúnya kerteket egyedi, izgalmas, modern kültéri terekké alakítanak át — az egyes családok egyéni stílusához illő egy-két személyre szabott részlettel és váratlan meglepetésekkel kiegészítve azokat.;A Kertépítők második évada 2015. augusztus 7-én indul a Fine Living csatornán.

A UPC Direct mint Közép- és Kelet-Európa vezető műholdas televíziós szolgáltatója, 2015. áprilisában vette fel portfoliójába a Scripps Network Interactive (SNI) által gyártott Fine Living csatornát, kibővítve ezzel gasztro- és életmód műsorainak kínálatát a magyar, a cseh, a szlovák, valamint a román nézők számára. A Fine Living csatorna a UPC Direct előfizetői számára a Direct+ csomagtól érhető el.

A 2015. augusztus 6-tól 24-ig tartó nyereményjáték a UPC Direct honlapján (hu.upcdirect.com), valamint hivatalos Facebook oldalán (www.facebook.com/DirectOne) érhető el. A játék során mindössze két egyszerű kérdésre kell választ adni, melyek a UPC Direct műsorkínálatának részét képező, a Fine Living csatornán vetített Kertépítők sorozatra vonatkoznak. A részvételhez nem szükséges saját Facebook profillal rendelkezni, a regisztráció minden magyarországi lakos számára lehetséges. A teljes versenyszabályzat megtalálható online, a UPC Direct weboldalán.

A sorsolásra 2015. augusztus 27-én kerül sor, a nyertesek listáját pedig legkésőbb 2015. szeptember 3-ig teszik közzé. A nyertes egy 120 000 forint értékű pénzutalványt kap, melyet a Butler’s üzleteiben vásárolhat le akár személyesen, akár a Butler’s webáruházában.;

Sajtó

DIRECT ONE Chat

 • Ma

 • Üdvözöljük a Direct One oldalán
 • Direct One előfizető?

 • Igen

  Nem

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


  Elfelejtettem felhasználónevem
  Elfelejtett jelszó
  Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
  Még nem vagyok Direct One előfizető

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot