A Direct One-ról

Budapest, 2020. március 19. –Kódolatlan Epic Drama HD hetek a UPC Directnél

A FilmBox Pak és a gyerekcsatornák keddi kinyitása után a UPC Direct kínálatába frissen bekerülő Epic Drama HD csatorna, szintén minden előfizető számára elérhető lesz, kódolatlanul, 2020. március 19. és április 6. között. A közel három hetes időszak alatt a történelmi, kosztümös, bűnügyi és sci-fi drámasorozatoknak otthont adó csatornán debütál A kék könyv-projekt második évada is – a UPC Direct előfizetői minden bizonnyal már várják a díjnyertes sorozatot.

A közelmúltban került be a UPC Direct kínálatába a kosztümös drámasorozatokat kínáló Epic Drama HD, és máris közel három hetes dekódolt időszakot hirdetett a tévészolgáltató. Az alapvetően a UPC Direct Plus HD TV csomagjában lévő csatorna 2020. március 19. és április 6. között az összes előfizető számára – több mint 200,000 háztartásban – lesz elérhető a 41. programhelyen.

A Viasat World csatornája történelmi, detektív és sci-fi műfajú drámasorozatokkal szórakoztatja közönségét. A UPC Direct kódolatlan heteinek első napján 21 órakor debütál A kék könyv-projekt második évada, amelynek producere az Oscar- és Golden Globe-díjas Robert Zemeckis, főszereplői pedig Aiden Gillen (Trónok harca) és Michael Malarkey (Vámpírnaplók). A díjnyertes műsor az amerikai légierő 1952-69 között feljegyzett megfigyeléseit, ismeretlen, repülő tárgyakkal kapcsolatos valódi és hosszú évtizedekre titkosított dokumentumait dolgozza fel. A második évad egészen a gyökerekig nyúl vissza, hogy megvizsgálja azt a helyet, ahol az idegen lények elleni összeesküvés elkezdődött, és ahol Amerika igazán elkezdett foglalkozni a jelenséggel.

A sokak által várt premier mellett a csatorna egész évben izgalmasabbnál izgalmasabb sorozatokkal jelentkezik. Így az Epic Drama HD új nézői találkozhatnak még A Bletchley-körrel, a Babilon Berlinnel, illetve a Versailles 3., valamint az Oxfordi gyilkosságok 4. évadával. A felsorolt sorozatok kizárólag az Epic Drama HD csatornán láthatóak, melyeket a UPC Direct által meghirdetett kódolatlan hetek után is követhetnek a Plus HD TV csomag előfizetői.

További információ a www.directone.hu oldalon és a Direct One Facebook oldalán érhető el. 

A Direct One-ról:

A Canal+ Group tulajdonában levő luxemburgi M7 Group Európa egyik legnagyobb műholdas- és IPTV szolgáltatója, amely különböző márkanevekkel van jelen különböző országokban: freeSAT és Skylink Csehországban és Szlovákiában, Canal Digitaal és Online.nl Hollandiában, TV VLAANDEREN és TÉLÉSAT Belgiumban, Direct One Magyarországon, FocusSat Romániában, HD Austria Ausztriában. Minden márka a helyi kulturális és nyelvi sajátosságoknak megfelelő csomagokat kínál ügyfeleinek. Napjainkban az M7 Group több mint 3 millió előfizetőt szolgál ki többszáz műholdas és IP-alapú rádió és televíziós csatornával digitális, HD, valamint UHD minőségben. Az M7 Group szélessávú internet- és telefonszolgáltatást is nyújt ügyfeleinek Hollandiában és Belgiumban. Az M7 Platform Services teljeskörű disztribúciós megoldásokat szolgáltat DTH, kábel, valamint IPTV műsorszolgáltatóknak. További információ: www.m7group.eu.

A Canal+ Group-ról:

A Canal+ Group globális audiovizuális media csoport, mely vezető szerepet tölt be a prémium tartalomgyártásban, a tematikus és szabadon fogható csatornák üzemeltetésében, és TV szolgáltatás terjesztésében Franciaországban és más főbb piacokon világszerte. A csoport Európában, Afrikában és Ázsiában is jelen van, összesen 20,4 millió előfizetővel, ebből 8,6 millióval Franciaországban. A Canal+ Group érdekeltségébe tartozó Studiocanal Európában vezető szerepet tölt be a film- és tévésorozat gyártásban, vásárlásban és terjesztésben. A Canal+ Group tulajdonosa a globális integrált tartalmi, média- és kommunikációs csoport, a Vivendi.

Sajtó

DIRECT ONE Chat

 • Ma

 • Üdvözöljük a Direct One oldalán
 • Direct One előfizető?

 • Igen

  Nem

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


  Elfelejtettem felhasználónevem
  Elfelejtett jelszó
  Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
  Még nem vagyok Direct One előfizető

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot