A Direct One-ról

Tudod mi a pontos lesszabály? El is tudod magyarázni? Készítsd el Te a legnépszerűbb videót, hogy legyen esélyed HD TV-t nyerni a UPC Direct új Facebook versenyében, amelynek címe #EZALES .

A labdarúgó- Európa- bajnoksághoz kapcsolódóan indította el online kampányát a UPC DTH, amelyben a foci egyik legalapvetőbb, ám sokaknak mégsem egyértelmű helyzetére, a lesszabályra keresik a legjobb és legkreatívabb magyarázatot. A felhasználók által készített videókat a UPC Direct Facebook oldalán lévő #EZALES alkalmazáson keresztül kell megosztani. A rajongók fogják kiválasztani a legjobb alkotást – a legtöbb szavazatot gyűjtő videó készítője egy új HD TV tulajdonosa lesz. Emellett természetesen napi és heti nyereményeket is kisorsolnak majd – többek között aktivitásmérőt, baseball sapkát, összecsukható focikaput vagy akár okostelefon állványt.

A versenyben bárki részt vehet az Eb ideje alatt, június 9. és július 11. között.; A kampány bemutatkozó kisfilmjében Horti Gábor, híresen őszinte és vicces kommentátor, az utca emberét kérte meg, hogy próbálja meg elmagyarázni a lesszabályt. Nagyon vicces eredmények születtek!

A pénteken induló labdarúgó- Európa- Bajnokság mérkőzéseit, köztük a magyar válogatott összes párbaját az M4 Sport közvetíti, amely a UPC Direct előfizetőinek az 5-ös csatornán érhető el.

Szurkolj velünk és játssz az értékes nyereményekért!

facebook.com/DirectOne

A kampányvideó az alábbi linken érhető el: https://vimeo.com/169864515

UPC DTH

A UPC DTH S.à r.l. a műholdas televíziózás minőségi szolgáltatója, amelynek székhelye Luxemburgban, a műholdas szolgáltatások európai fővárosában található. A vállalat Magyarországon, a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában kínálja megoldásait, és kezeli a cégcsoport műholdas televíziós szolgáltatásait Romániában. A közvetlenül az otthonokat elérő, ún. Direct-To-Home (DTH) szolgáltatása, amely a magyar piacon UPC Direct, a cseh és szlovák piacokon freeSAT, míg a román piacon Focus Sat néven ismert, 830 000-nél is több ügyféllel rendelkezik. A UPC DTH S.à r.l.  széles csatornakínálatával tartalmas élményeket, díjnyertes ügyfélszolgálatot és kiváló jelminőséget – például tűéles, nagy felbontású műsorokat – kínál ügyfeleinek. A UPC DTH S.à r.l. a Liberty Global, Inc. tagja.

Sajtó

DIRECT ONE Chat

 • Ma

 • Üdvözöljük a Direct One oldalán
 • Direct One előfizető?

 • Igen

  Nem

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


  Elfelejtettem felhasználónevem
  Elfelejtett jelszó
  Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
  Még nem vagyok Direct One előfizető

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot