A Direct One-ról

Budapest, 2016. május 17. – A UPC Direct előfizetői új és nagyszerű tartalmakat nézhetnek már a FOX csatornán is, amely a mai naptól, május 17-től elérhető a Medium HD TV, Plus HD TV és a HD Pak csomagokban. A Plus TV csomag előfizetői számára a csatorna július 18-án kerül bevezetésre. A csatornabővítés kiemelt jelentőségű, hiszen a UPC Direct előfizetői körében végzett országos kutatásból kiderült*, hogy ez a nézők által egyik leginkább várt csatorna. A műholdas televízió szolgáltató számára ügyfelei visszajelzései a legfontosabbak, így örömmel jelenti be a bővítést.

A sorozatairól ismert FOX - amely többek között a legendás The Walking Dead-nek is otthont ad-, a 41-es programhelyen lesz megtalálható a UPC Direct fent nevezett csomagjaiban.

„Több innovációt ígértünk erre az évre, a FOX is egy az izgalmas újításaink közül. A 2015. év végét a kombinált (triple-play) szolgáltatáscsomag bevezetése fémjelezte. Idén tavasszal a folyamatos fejlődés jegyében HD csatornáinkat alapcsomagjainkba integráltuk, így lehetővé téve, hogy előfizetőink a valódi HD minőség előnyeit élvezzék. Emellett olyan új, izgalmas tartalmakat is elérhetővé teszünk, mint amelyet a FOX csatorna fog jelenteni. Nagy örömünkre szolgál, hogy sikerült megegyeznünk egy ilyen jól ismert, népszerű piaci szereplővel” – >mondta el Jim Helfgott, a UPC DTH S.à r.l marketing és értékesítési alelnöke.

A FOX május 23-án tűzi műsorára az O.J. Simpson-ügy feldolgozását az American Crime Story>-t olyan sztárokkal, mint John Travolta, Cuba Gooding Jr., vagy David Schwimmer. Júniusban pedig képernyőre kerül a Patrick Fugit főszereplésével készült Outcast> horrorsorozat, amely Robert Kirkman és Paul Azaceta azonos című képregényén alapul. A FOX kínálatban mindemellett számos műfajjal és stílussal találkozhatnak a szórakozni vágyók, legyen szó vígjátékról, drámáról, sci-firől, akcióról, animációs filmekről, vagy főzőműsorokról.

A bejelentés kapcsán a UPC Direct Facebook játékot hirdet május 19-23. között a facebook.com/DirectOne> oldalon. A játékban résztvevők FOX ajándékcsomagot, széldzsekit és egy a The Walking Dead sorozathoz kapcsolódó figurát nyerhetnek.

UPC Direct

A UPC DTH S.à r.l. a műholdas televíziózás minőségi szolgáltatója, amelynek székhelye Luxemburgban, a műholdas szolgáltatások európai fővárosában található. A vállalat Magyarországon, a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában kínálja megoldásait, és kezeli a cégcsoport műholdas televíziós szolgáltatásait Romániában. A közvetlenül az otthonokat elérő, ún. Direct-To-Home (DTH) szolgáltatása, amely a magyar piacon UPC Direct, a cseh és szlovák piacokon freeSAT, míg a román piacon Focus Sat néven ismert, 830 000-nél is több ügyféllel rendelkezik. A UPC DTH S.à r.l.  széles csatornakínálatával tartalmas élményeket, díjnyertes ügyfélszolgálatot és kiváló jelminőséget – például tűéles, nagy felbontású műsorokat – kínál ügyfeleinek. A UPC DTH S.à r.l. a Liberty Global, Inc. tagja.

FOX

A FOX a világ vezető, általános szórakoztató csatornája, amely a legnépszerűbb amerikai sorozatokat, és a legnagyobb stúdiók alkotásait hozza el a magyar nézőknek. A FOX csatornán kerültek először magyar nyelven bemutatásra olyan sikersorozatok mint a The Walking Dead, a Da Vinci démonai, Az Álmosvölgy legendája, a 24: Élj egy új napért, a The Strain – A kór, és az Empire. A FOX egyik legnagyobb dobása azonban kétség kívül a The Walking Dead, amely jelenleg a világ legnépszerűbb drámai sorozata. A zombihorror legújabb, 7. évada világpremierrel érkezik hazánkba, és az egyes epizódokat már egy nappal az amerikai vetítés után műsorára tűzi a csatorna.

* Forrás: UPC DTH – Millward Brown közös kutatás 2016

Sajtó

DIRECT ONE Chat

 • Ma

 • Üdvözöljük a Direct One oldalán
 • Direct One előfizető?

 • Igen

  Nem

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


  Elfelejtettem felhasználónevem
  Elfelejtett jelszó
  Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
  Még nem vagyok Direct One előfizető

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot