A Direct One-nál két alapcsomag közül választhatsz: a csaknem 93 csatornát tartalmazó Medium HD TV és az akár 116 csatornát is tartalmazó Plus HD TV. Mindkét csomagunk igényelhető beüzemeléssel, vagy beüzemelés nélkül. Ezen az oldalon a professzionális beüzemeléssel választható szolgáltatásokról tájékozódhatsz. További információkért görgess lejjebb.

Ráadásul most limitált ajánlatunk keretein belül mindkét csomaghoz HBO, Filmbox és Cinemax csatornákat adunk ajándékba 2, illetve 3 hónapig.

Sokszínű csatornakínálat kedvező áron

Elsősorban alkalmi TV néző vagy, de fontos számodra, hogy változatos témák közül válogathass? Sok minden érdekel, de pontosan tudod, hogy miből mennyire van szükséged? Ezt a csomagot neked ajánljuk, mert így akár 93 csatornát is nézhetsz - dokumentumfilmek, szórakoztató tartalmak, és a közszolgálati csatornák műsorai közül válogathatsz. A csomag tartalma ráadásul a Direct Now applikáció, amellyel akár 71 csatornát nézhetsz mobilon, tableten, okostévén vagy laptopon!

Akció Rendeld meg, és 2 hónapig HBO, Filmbox és Cinemax mozicsatornákat adunk ajándékba!

 • 93 műholdas tévécsatorna, melyből 16 HD-csatorna
 • Professzionális beüzemeléssel, az ágazati szabványoknak megfelelően
 • Direct Now mobilalkalmazással, hogy ne maradj le kedvenceidről
 • Állítsd meg vagy tekerd vissza az adást full HD minőségben!
 • Az első mediabox a csomag része
 • ePack kedvezménnyel elkerülheted a sorban állást és 200 Ft-tal kedvezőbb lesz a havidíjad az elektronikus számlázás és befizetés vállalásával

ePack:Az ePack szolgáltatás értelmében papír alapú helyett elektronikus formában tekintheted meg a számládat, melyet fizethetsz My Direct One fiókodon keresztül bankkártyával, de választhatod a banki átutalás vagy a csoportos beszedési megbízás lehetőségeket is.

Image description

Medium HD TV

Professzionális beüzemeléssel

Új előfizetőinknek automatikusan ePack kedvezménnyel rögzítjük a megrendelését

 • 2790 Ft
 • /hó

12 hónapos határozott idejű szerződés vállalásával

Image description
3 hónapig 3290 Ft/hó

Plus HD TV

Professzionális beüzemeléssel

Új előfizetőinknek automatikusan ePack kedvezménnyel rögzítjük a megrendelését

 • 3790 Ft
 • /hó

12 hónapos határozott idejű szerződés vállalásával

Ha mindenből a legjobbat szeretnéd

Fontos számodra, hogy otthonodban széles csatornakínálatból válogathass? A tévénézés legfőbb eszköze otthonodban található tévékészüléked? Azért az is előfordul, hogy úton vagy és szívesen néznéd kedvenc csatornáid máshol is? Ha igen, akkor a Plus HD TV csomagunkat neked ajánljuk. Most Tiéd lehet az akár 116 csatornát tartalmazó TV-előfizetésünk, melyből 19 HD és 82 online is elérhető!

Akció Rendeld meg, és 3 hónapig ajándék HBO, Filmbox és Cinemax mozicsatornákat adunk ajándékba!

ePack:Az ePack szolgáltatás értelmében papír alapú számlád helyett elektronikus formában tekintheted meg a számládat, melyet fizethetsz My Direct One fiókodon keresztül bankkártyával, de választhatod a banki átutalás, vagy a csoportos beszedési megbízás lehetőségeket is.

Megrendelés

A lenti táblázat alapján válaszd ki a számodra megfelelő alapcsomagot. A zöld gombra történő kattintással átirányítunk egy másik oldalra, ahol további prémium csomagot igényelhetsz, kiválaszthatod hány eszközre van szükséged, majd véglegesítheted megrendelésedet. A szerződéskötési folyamatról és a kedvezmények nélkül értékesített termékekről lejjebb találsz részletes információt.1-5 *

Image description

Medium HD TV

Sokszínű csatornakínálat és kedvező ár

 • 93 műholdas TV-csatorna, köztük 16 HD
 • Direct Now app hozzáféréssel 71 csatorna online is nézhető, 24 újraindítható és visszajátszható
 • Professzionális beüzemeléssel
 • Önálló beüzemeléssel
 • Mediaboxszal, vagy CAM modullal
 • 2 hónapig ajándék HBO, Filmbox és Cinemax csatornákkal
+
HBO HD Pak
0 Ft/hó
(2 hónapig)
Filmbox Pak
0 Ft/hó
(2 hónapig)
Cinemax Pak
0 Ft/hó
(2 hónapig)
Határozott idejű szerződés hossza
12 hónap
Megrendelem! Megrendelem!
Image description

Plus HD TV

Ha mindenből a legjobbat szeretnéd

 • 116 műholdas TV-csatorna, köztük 19 HD
 • Direct Now app hozzáféréssel 82 csatorna online is nézhető, 32 újraindítható és visszajátszható
 • Professzionális beüzemeléssel
 • Önálló beüzemeléssel
 • Mediaboxszal, vagy CAM modullal
 • 3 hónapig ajándék HBO, Filmbox és Cinemax csatornákkal
+
HBO HD Pak
0 Ft/hó
(3 hónapig)
Filmbox Pak
0 Ft/hó
(3 hónapig)
Cinemax Pak
0 Ft/hó
(3 hónapig)
Határozott idejű szerződés hossza
12 hónap
Megrendelem! Megrendelem!

A megrendelés menete

5 egyszerű lépésben a tiéd lehet

1. Csomagválasztás

Válaszd ki a számodra megfelelő Direct One csomagot.

2. Ajánlat véglegesítése

Alapcsomagodhoz prémium csomagot választhatsz, valamint megjelölheted, hány eszközre van szükséged a szolgáltatás igénybevételéhez.

3. Adatok megadása

A véglegesítést követően a Megrendelem gombra kattintva add meg személyes adataidat, és fogadd el a szükséges nyilatkozatokat.

4. Beüzemelés

A beüzemelést végző partnerünk felveszi veled a kapcsolatot, és közösen egyeztetett időpontban felszereli a kültéri eszközt, ezzel egyidőben beüzemeli a szolgáltatást.

5. Aktiválás

A beüzemelést követően használhatod a Direct Now alkalmazást. Ehhez aktiválnod kell a szolgáltatást, melynek menetéről e-mailben tájékoztatunk.

Beüzemelés

A Direct One szolgáltatásokat profi szerelőink üzemelik be. Kérjük vedd figyelembe, hogy az alap beüzemelés díja 2 mediaboxig 5000 Ft, melyért cserébe profi, minőségi és megbízható szolgáltatást kapsz. Előzetes konzultációt követően kollégánk egy előre egyeztetett időpontban kimegy hozzád, és az ágazati szabványoknak megfelelően beüzemeli a műholdas berendezést, valamit azt is megmutatja neked, hogyan működik új tévészolgáltatásod.

Az alap beüzemelési díj, amely 5000 Ft, tartalmazza:

 • a szerelővel folytatott előzetes konzultációt a kiépítésre vonatkozóan
 • a kiszállási díjat
 • az antenna és a kültéri egység felszerelését
 • maximum 2 beltéri egység (mediabox) üzembehelyezését és funkcióinak bemutatását számodra

A beüzemeléssel kapcsolatos további részletekről itt tájékozódhatsz.

Alap beüzemelési díjaink

1 mediabox esetén
5.000 Ft
2 mediabox esetén
5.000 Ft
3 mediabox esetén
8.000 Ft
4 mediabox esetén
11.000 Ft

Csatornalista

Nézd meg, milyen csatornákat tartalmaznak az egyes csomagok

Lábjegyzet

1) A tájékoztatás nem teljes körű. Részleteket az akciós feltételekben találsz, mely az általános szerződési feltételeink 7. számú mellékletét képezi. Itt találsz hasznos részleteket az egyes csomagokban elérhető csatornákról, az alapcsomagok és prémium csomagok akciós időszakairól és az egyes időszakokban érvényes (havi, illetve egyszer fizetendő) árakról, illetve a szállítási díjakról is, melyek a megrendelt csomagodhoz kapcsolódnak.

2) Listaáras (kedvezmények nélküli) termékeink árait az alábbi linken tekintheted meg.

3) A HD csatornáink a Direct One szolgáltatója által biztosított eszközök közül a HD képes beltéri egységgel (KAON CO3600, Humax UD-FOX HD, Phillips HD DVR, Humax HD DVR) érhető el. Saját, szolgáltató független beltéri egység esetén MPEG4 és HD formátumot kezelni tudó eszközzel érhető el.

4) A jelen szerződés írásbelinek nem minősülő, magyar nyelvű, elektronikus úton, távollevők között kötött szerződésnek minősül, mely a vonatkozó jogszabályok szerint rögzítésre kerül, amelyet el is küldünk neked emailben. A folyamat során a „Vissza” gombok segítségével van lehetőséged kijavítani az adatok rögzítése során felmerült hibákat, amelyet legkésőbb a megrendelési összesítőben tudsz azonosítani. A rendelési folyamat végén a feltételek elfogadásával jön létre a szerződésed, amellyel elfogadod a hatályos általános szerződési feltételeinket, amivel a megrendelésedben foglaltak szerint fizetési kötelezettséget is vállalsz.

5) Az HBO GO szolgáltatás és mobil applikáció használatához megfelelő internetkapcsolat és arra alkalmas mobileszköz szükséges. A filmek megtekintése adatforgalmat generálhat. Az HBO, a Cinemax a Home Box Office, Inc. bejegyzett védjegyei. C 2019 Home Box

*) A beüzemelés esetén a Canal+ Luxembourg S. à r.l. partnerei a helyszínen fizetendő beüzemelési díjat állapítanak meg, melynek ajánlott mértékét az ÁSZF tartalmazza. A bekötési díjakról további tájékoztatást itt kaphatsz.