Viszlát MTV Dance! Hello Club MTV!
Vissza a hírekhez

Viszlát MTV Dance! Hello Club MTV!

2020.06.01.

A zenerajongók nagy kedvence, az MTV Dance csatorna 2020. június 1-től Club MTV néven folytatja működését. A csatorna új nevével együtt új logót is kap, de az izgalmas zenei kínálat nem változik.  

A csatorna a talán legnépszerűbb partycsatorna a világon, amely az önfeledt bulizást ünnepeli szinte minden formájában – az elektronikus dancetől kezdve a legmenőbb house zenén keresztül a klasszikus slágerekig. A Club MTV csatornán minden korosztály megtalálja kedvenc zenéit.

Az MTV mindig fontosnak tartotta, hogy lehetőségeihez mérten támogassa a hazai zenészeket, és összehozza őket a magyar közönséggel. A jelenlegi járvány miatt kialakult helyzetben is lojális maradt a csatorna, hiszen zenei blokkjaikban még mindig nagy arányban magyar zenei klippeket játszanak ezzel is támogatva a magyar zenekarokat, művészeket.  

A Viacom zenecsatornája továbbra is Medium TV csomagunktól érhető el a megszokott 135. pozíción.

Akik útközben is szeretnek videoklippekben, műsorokban elmerülni, vagy szívesen néznek egyszerre különböző tartalmakat különböző okoseszközökön, azoknak jó hír, hogy a Club MTV a minden előfizető számára díjmentesen letölthető UPC Direct Now alkalmazáson keresztül is nézhető. Az applikációban több hasznos funkció is elérhető: nem fogsz többé lemaradni a műsor elejéről, mert az Újraindítás funkció lehetővé teszi, hogy kedvenc műsorodat mindig az elejétől nézhesd, sőt vissza is játszhatod őket, valamint emlékeztetőt állíthatsz be, hogy ne maradj le soha egyetlen műsorról sem.