Vigyázz, kész, rajt: indulnak a kódolatlan FilmBox hetek
Vissza a hírekhez

Vigyázz, kész, rajt: indulnak a kódolatlan FilmBox hetek

2020. 10. 22.

Izzíthatjátok a házimozi rendszert, mert október 22. és november 2. között megnyitjuk számotokra a FilmBox Pak prémium csomagunkban található FilmBox csatornáinkat. Így az iskolai őszi szünet ideje alatt hat mozicsatorna izgalmas filmjeiből is válogathattok.

Filmes meglepetéssel zárjuk az októbert, hiszen október 22-től közel két hétig elérhetővé tesszük a FilmBox Pak prémium csomagunk csatornáit számotokra. A csomagban megtalálható 6 csatorna változatos szórakozást kínál a család minden tagjának.

A szeptember elején megújult FilmBox Plus Filmbox Stars néven szerepel a kínálatban. A csatorna, akárcsak a FilmBox Extra és FilmBox Prémium, a hollywoodi filmek világába kalauzol el benneteket.  A FilmBox Family-vel igazi őszi családi mozidélutánt szervezhettek – hiszen a kódolatlan időszak a teljes iskolai őszi szünetet lefedi.  Ha rajongtok a küzdősportokért, a FightBox műsorai alatt kiszurkolhatjátok magukat, ha pedig a dokumentumfilmek kötnek le, a DocuBox díjnyertes ismeretterjesztő filmjeiben merülhettek el. A moziélmény garantált, hiszen a FilmBox csatornáin vetített filmek reklámszünet nélkül nézhetőek.

A közel két hétig tartó kötetlen otthoni mozizás olyan világhírű  sztárok nevével fémjelzett filmek világába repít el benneteket, mint Brad Pitt, Kate Winslet, Danny Glover vagy a legendás Robert Redford. Csupán néhány példa a rendkívül gazdag választékból:

Az élet fája

Az élet fájaFilmBox Premium, október 26. 18:45

Az élet fája című fantasy filmben Brad Pitt új oldalát ismerhetjük meg Sean Penn oldalán. A film témája a gyermekkorra való visszaemlékezés, az ártatlanság elvesztése, a szülőkhöz való viszony – Jack O’Brien minderre öccse halálának évfordulója kapcsán emlékezik vissza, közben pedig nem csupán a saját, de az egész emberiség helyét is megtalálja az univerzumban.

Szövetségesek

Szövetségesek – FilmBox Extra HD, október 28. 21:00

A második világháború idején játszódó filmben Max Vatan szárnyparancsnok a marokkói sivatagba érkezik, hogy találkozzon a francia ellenállás párizsi tagjával, Marianne Beauséjour-ral. Egy közös akció, Casablanca szívében elkövetett öngyilkos merényletet követően a férfi és a nő Angliába menekül, ám ezzel a múlttal a családalapítás nem megy olyan egyszerűen.

A ruhakészítő

A ruhakészítő – FilmBox Premium, október 29. 19:05

Drámai vígjáték Kate Winslet és Liam Hemsworth főszereplésével. A filmben Tilly Dunnage hazatér kisvárosába, hogy helyrehozza a múltban elkövetett hibáit. A humoros jelenetekkel teli dráma szerelemről és bosszúról szól, de a divat rajongói se hagyják ki Kate Winslet alakítását.

Úriember revolverrel

Úriember revolverrel – FilmBox Premium, október 31. 19:30

Valós eseményeken alapuló krimi-vígjátékkal búcsúzik az október, nem kisebb színészekkel, mint Robert Redford, Casey Affleck és Danny Glover. A történet szerint Forrest Tucker 70 évesen szökést kísérel meg a San Quentin-ből, ezzel a lépésével nem csak a hatóságokat járatja le, de elbűvöli a nyilvánosságot – és valószínűleg a nézőket is.

Az említett sorozatok illetve filmek a FilmBox csatornáin láthatóak, melyeket a UPC Direct által meghirdetett kódolatlan hetek után is követhetnek a FilmBox Pak prémium csomag előfizetői. 

A kódolatlan időszak alatt a UPC Direct Facebook oldalán a kódoltalan FilmBox hetekhez kapcsolódó nyereményjátékban is részt vehettek.

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot