33 fantasztikus nyeremény vár rád ePack-kel
Vissza a hírekhez

Válts ePackre, és nyerd meg a 33 fantasztikus nyeremény egyikét!

2022. 02. 11.

Mik a terveid 2022-ben? Milyen fogadalmakkal futsz neki az új évnek? Több szabadidő, egy kis pénzmegtakarítás, és esetleg  néhány új, „zöld” szokás? Van egy jó hírünk: nálunk idén könnyedén sikerül majd betartanod ezeket az ígéreteket, sőt, egy kis szerencsével még egy értékes nyeremény tulajdonosa is lehetsz! A tiéd lehet egy vezeték nélküli hangszóró, tablet, játékkonzol, vagy bluetooth fülhallgató is: összesen 33 fantasztikus nyeremény vár rád! Nem kell mást tenned, mint ePackre váltanod, és máris könnyebben indul a 2022-es év. Máris mondjuk a részleteket!

ePack nyeremenyek

Az ePack nem más, mint az elektronikus számlázásunk fantázianeve. Ezt a megoldást azért hoztuk létre, hogy minél kevesebb számlát nyomtassunk, így kevesebb papírhulladékot termeljünk, illetve kevesebb erőforrást használjunk fel. A környezetvédelem ugyanis szívügyünk, és szeretnénk, ha te is csatlakoznál hozzánk! Ha már kevesebb műanyag zacskót használsz, jobban figyelsz, hogy elzárd a csapot, és a lámpát se égeted egyszerre három szobában, akkor itt az ideje, hogy a papírhulladékot is csökkentsük – közösen! A Direct One-nál már több tízezer olyan előfizetőnk van, aki használja az ePack szolgáltatást, és ezzel segít minket abban, hogy minél fenntarthatóbb módon működjünk. Reméljük, hamarosan téged is köztük üdvözölhetünk!

Másrészt, az ePack segítségével szeretnénk a te életedet is egy kicsit kényelmesebbé tenni, hiszen egyszerűen, könnyedén, gyorsan, és sorban állás nélkül fizetheted be a számláidat. Sok kicsi sokra megy – még akkor is, ha percekről van szó! Ha belegondolsz, hogy az ePacknek köszönhetően mennyivel kevesebb időt kell sorban állással töltened egy évben, akkor kiderül, hogy a váltással évente valószínűleg több órát is nyerhetsz! Biztos millió jobb dolgod van, mint a tömegben várakozni a postán – például a legjobb sorozatokat nézni a Direct One online vagy műholdas tévén! Az sem utolsó szempont, hogy most érdemes kerülnöd a tömeget, hiszen ezzel nagyobb biztonságban vagy, és védesz másokat is.

Ráadásul minden egyes hónapban 400 forintot spórolhatsz, ha a számládat elektronikus úton kéred, online fizetsz, és minden hónapban időben rendezed a havidíjadat. Három feltétel, amit igazán könnyű teljesíteni! Miért is költenél évente több ezer forintot nyomtatott számlára, ha ezt az összeget könnyedén megspórolhatod, és a váltással ráadásul kíméled az időd és a környezetet is?

valts ePack-re

Hogyan lehetsz ePackes? A My Direct One fiókodban könnyedén ePackre válthatsz. Csak lépj be a fiókodba, keresd meg a "saját profil" oldalt, ahol át tudod állítani a számlázási módot ePack-re. Ennyi az egész, csak meg kell erősítened a módosítást, és nem küldünk neked több, a környezetet terhelő nyomtatott számlát, hanem máris online tudod intézni a befizetéseidet. A "Számláim" menüpont alatt megnézheted és le is töltheted a dokumentumaidat. Elektronikus számlád tartalmában és formailag is megegyezik majd azzal a számával, amit papíron kaptál volna. Most már azonnal, könnyedén, és biztonságosan fizethetsz a bankkártyáddal! Ha pedig nem kártyával fizetnél, más megoldást is választhatsz. Ehhez nem kell mást tenned, mint a telefonod segítségével bescannelni a számládon található QR-kódot. Ha a banki átutalást választod, elutalhatod a havidíjad a számlán található bankszámlaszámunkra. Fizethetsz csoportos beszedési megbízással is, ez esetben a bankodnak megbízást kell adnod, mi pedig minden hónapban a fizetési határidőt betartva leemeljük az egyenleged összegét a bankszámládról, így biztosan nem mulasztod el a fizetési határidőt.

…de biztosan az is érdekel, hogy milyen nyeremények várnak, ha ePackre váltasz, és rád mosolyog a szerencse! Ahogy fent említettük, 33 fantasztikus nyereménnyel készültünk! Igyekeztünk olyan termékeket összeválogatni, amelyekkel még kellemesebbé válik az online és műholdas tévézés. Bárhol nézheted a legjobb műsorokat, akár úgy, hogy ne zavard a körülötted levőket, akár szuper hangosítással, hogy még teljesebb legyen a tévézés élménye!

Tiéd lehet a 14 db tablet, a 17 db bluetooth in ear headphone, az 1 db játékkonzol, illetve az 1 db Soundbar egyike. A tabletek lenyűgöző, 10,1” kijelző kijelzővel rendelkeznek, a szuper hangélményt Dolby Atmos 3D térhangzás biztosítja, erős akkumlátoruk pedig egy sorozat-maratont is kibír. A bluetooth fülhallgatóval utazás közben is tökéletes hangélménnyel tévézhetsz, és jól jön akkor is, ha a műsor hangjaival zavarnál másokat. Ráadásul kicsi, és kábel sem szükséges hozzá, így igazán kényelmes! A nyereményjáték legnagyobb dobása pedig a játékkonzol. Neked való nyeremény, ha szeretsz videójátékokkal kikapcsolódni, és jól jönne egy vékony, ergonomikus játékkonzol. A Soundbar pedig 3 hangszóróval, Dolby Digital dekóderrel és bluetooth-szal működik, vele még nagyobb élmény lesz a közös tévézés!

nyeremenyek

A Válts ePackre! nevű nyereményjátékban három módon vehetsz részt. Ha még nincs My Direct One fiókod, itt tudsz regisztrálni irányítószámod, e-mailed és ügyfélszámod megadásával: https://www.directone.hu/mydirectone-regisztracio/ Ez után a Saját profil oldaladon válaszd a „Számlázási mód” menüpont alatt az ePack, azaz elektronikus számlafizetés szolgáltatást. Ha már van My Direct One fiókod, csak be kell lépned a Saját profil oldaladra, és itt kell átállítanod a számlázási módot ePackre. Ne feledd, hogy a játékban való részvételhez a nyerj.directone.hu weboldalon is regisztrálnod kell 2022.02.28-ig.

A nyerteseket 2022. március 21-én 14 órakor gépi sorsolással választjuk ki. Ha rád mosolyog a szerencse, akkor felvesszük veled a kapcsolatot, és futárszolgálattal küldjük el neked a nyereményed.

Reméljük, hogy hamarosan te is csatlakozol az ePackesekhez, és idén együtt még kevesebb papírhulladékot termelünk! Kezdd tehát az évet egy nyerő új szokással, és válts te is ePackre!

 

 

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot