Vadonatúj arculatot kap a Spektrum Home
Vissza a hírekhez

Vadonatúj arculatot kap a Spektrum Home

2020. 08. 03.

Augusztus elsejétől vadonatúj arculattal jelentkezik a Spektrum Home és a Spektrum is megújul. A két csatornát kínálatunkban már a Medium TV csomagtól és a UPC Direct Now applikáción keresztül is elérhetitek.

 

 

Spektrum Home logo

 

 

A Spektrum Home tartalmi kínálata már tavasszal átalakult, azóta a kreativitás, a vágyak és az örömteli pillanatok játsszák a főszerepet a csatorna életében, a színes témaköröknek köszönhetően pedig az arculat váltás mellett is döntött az AMC Networks International, a csatornák üzemeltetője.  

Az új megjelenés követi a műsorstruktúrát, így a különböző tartalmi témákhoz illeszkednek a promóciós videók is, így a kert, a házi kedvenc, lakásfelújítás, kikapcsolódás pillanatait örökítik meg.

 

 

Spektrum logo

 

 

Idén a Spektrumnál is történt tartalmi változás a kínálatban. Februártól minden hétköznap 14 és 24 óra között ugyanabban az órában azonos tematikájú műsorok láthatók, melyek akár hosszú heteken keresztül is meghatározzák a csatorna műsorrendjét.

Mindkét csatorna logója és betűtípusa megváltozik, a legyező forma eltűnik, helyette egy modernebb külsővel csak a csatornák neve lesz látható.

A két csatorna megjelenése 2016-ban változott utoljára, akkor azonban az elsődleges arculati elemek változatlanok maradtak, most azonban a logók, a színek és a betűtípusok is lecserélődnek. Ami nem változik: a Spektrum Home továbbra is 36., a Spektrum pedig a 37. pozíción található a UPC Direct csatornakínálatában.

Emellett mindkét csatorna nézhető a szolgáltató UPC Direct Now alkalmazásában is. Az applikáció okostelefonon, tableten, laptopon és okostévén is elérhető, Android és iOS operációs rendszereken is fut, és bármely böngészőből megnyitható – sőt a felhasználónak lehetősége nyílik chromecast használatára is. Az applikáció az előfizetőknek ingyenesen letölthető, és mindössze egy előfizetéssel egyidejűleg akár 5 képernyőn 5 különböző adás is nézhető – családoknak ideális választás, hiszen mindenki nézheti a saját kedvencét a saját eszközén.

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot