A Föld Napja 2024
Vissza a hírekhez

Ünnepeld lenyűgöző jelenetekkel a Föld napját!

2024. 04. 19.

Április 22. a Föld napja,  amikor az egész világ a természet szépségére és annak megőrzésére összpontosít. Egy nap, amely kiváló lehetőséget kínál arra, hogy mélyebben is megismerjük saját környezetünket és a fenntartható jövő szempontjából előttünk álló kihívásokat.

Mutatunk néhány műsort a Direct One kínálatából, amelyek izgalmas, érdekes és szemet gyönyörködtető formában mutatják be a természet csodáit és tökéletes időtöltést jelenthetnek ezen a napon, és bármikor máskor egyaránt!

direct one föld napja 2024

Bolygónk, a Föld: ismerd meg a világ csodáit

A Bolygónk, a Föld trilógia különleges élményt kínál a természet szerelmeseinek. Minden epizód egy távoli és káprázatos helyre kalauzolja a nézőt, ráadásul nem más, mint a híres természetbúvár, Sir David Attenborough vezetésével.

A műsor a világ leghatalmasabb élőhelyeit és az ott élő különleges állatokat térképezi fel, és bemutatja azokat a lenyűgöző stratégiákat, melyeket az állatok túlélésük érdekében fejlesztettek ki. A harmadik évad a BBC Earth videótárban számos más izgalmas műsor mellett  bármikor megtekinthető a Direct Now appban.

Vadvilág: milyen lehet a munka egy állatkórházban?

A Love Nature Vadvilág című sorozata Ausztrália legnagyobb és legmodernebb vadkórházába kalauzolja el a kíváncsi tekinteteket, és az ott zajló, mindennapos munkát mutatja be izgalmas epizódokon keresztül. Kihagyhatatlan választás azoknak, akik kedvelik a természetet és a szívmelengető pillanatokat.

A Love Nature a Föld napján és azon túl is rengeteg lenyűgöző dokumentumfilmmel és sorozattal várja a természet szerelmeseit, melyek a Direct Now alkalmazásban bármikor megtekinthetők.

Változó bolygó: harc az értékek megőrzéséért

A Változó bolygó egy rendkívüli doku-sorozat, amelynek központi témája a környezetkárosítás, valamint az ebből adódó negatív változások kezelése. A széria bemutatja, hogyan reagálnak a Föld legérzékenyebb élőhelyei a fokozódó környezeti fenyegetésekre, és megpróbál alternatívát adni a problémák hatékony kezelésére.

A Bolygónk, a Föld legutóbbi évadához hasonlóan a Változó bolygó is a BBC Earth műsorán debütált sorozat, melynek epizódjai szintén elérhetők a Direct Now appban.

Vad Új-Zéland: a természet háborítatlan szépsége

Távoli tájakra kalauzol minket a BBC Earth Vad Új-Zéland című sorozata, amely Fiordlandtől – a Hobbitok földjétől – egészen Cape Reingáig, az északi csúcsig mutatja be Új-Zéland különleges természeti kincseit.

Kiváló döntés azoknak, akik rajonganak a távoli tájakért és az idei Föld napján – hacsak virtuális formában is, de – szeretnének egy rendkívüli kirándulás részesei lenni, amelyen megismerkedhetnek a távoli vidék csodálatos tájaival és kivételes élővilágával.

Vadak és furcsák: a minket körülvevő különleges állatvilág

A világ tele van bizarr, lenyűgöző képességekkel rendelkező állatokkal. Ezeket mutatja be a National Geographic Vadak és Furcsák című sorozata, amely az óceán mélyétől egészen a szűk hegyi kanyonokig, a világ legkülönösebb élőlényeivel foglalkozik.

A csodálat és borzongás egyaránt garantált, hiszen a habok alatt különös lények várnak, a vadonban pedig a repülő hüllőktől a mérgező főemlősökön át egészen a húsevő növényekig, megannyi különös teremtménnyel találkozhatunk.

Ha Te is szeretnéd valami igazán klassz programmal tölteni a Föld napját, nézz be a Direct Now  videótáraiba, ahol az említett sorozatok mellett számos izgalmas műsor és film közül válogathatsz. Ha pedig ez sem lenne elég, figyeld a természetfilmeket sugárzó csatornák műsorait is, melyek közül többet vissza is nézhetsz!

 

 

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot