Újdonságok és klasszikusok
Vissza a hírekhez

Újdonságok és klasszikusok: indítsd az évet sorozatmaratonokkal

2024. 01. 16.

Az új év új kihívásokat tartogat. Annak érdekében, hogy felkészüljünk ezekre, szükségünk lesz némi kikapcsolódásra. Ennek egyik legjobb módja, ha leülünk a képernyő elé és elmerülünk egy jó sorozatban.

sorozatmaraton az applikációban direct one direct one

Erre keresve sem találhatnánk jobb helyet a Direct One kínálatánál, ami januárban is izgalmas műsorokkal bővült. Ráadásul az elmúlt évek legjobb sorozatait is bármikor újranézheted, vagy ha még nem láttad őket, megtalálhatod köztük a kedvenceidet. Megmutatjuk, miből érdemes válogatnod!

Zokogó erdő: kezdd az évet egy izgalmas újdonsággal

Az új év lehetőséget ad arra, hogy új dolgokat próbáljunk ki. A Zokogó erdő kiváló választás lehet az év első sorozatmaratonjához. Biztos lehetsz benne, hogy ez az izgalmakkal teli horrorsorozat az egyébként szürke és eseménytelen januárt is felvillanyozza.

A történet középpontjában egy baráti társaság áll, akik hátizsákos kirándulásra indulnak egy titokzatos erdőbe. Amikor azonban tudtukon kívül bemerészkednek egy tiltott területre, a meghitt, önfeledt túrát furcsa és megmagyarázhatatlan események sora kezdi beárnyékolni. A túlélésért folytatott ádáz küzdelem veszi kezdetét, melynek tétje, hogy a fiatalok élve vagy holtan kerülnek-e ki az elátkozottnak tűnő erdő sűrűjéből.

A Zokogó erdő kiváló választás a misztikus hangulat szerelmesei számára, illetve azoknak, akik szeretnék, hogy az év eleji hosszú esték is izgalmasan teljenek.

Nézd újra kedvenceidet vagy fedezd fel a tavaly kimaradt gyöngyszemeket

Az év eleje lehetőséget ad arra is, hogy visszatekintsünk néhány korábbi kedvencünkre vagy épp pótoljuk azokat a sorozatokat, amikre a tavalyi rohanásban nem maradt időnk. A Direct Now appban a teljes évadokat visszanézhetjük, ha pedig elég elszántak vagyunk (és az időnk is engedi), egyben is ledarálhatjuk őket.

A brigád egy lebilincselő krimisorozat, amely a szervezett bűnözés és a terrorizmus ellen küzdő elit rendőralakulatok mindennapjaiba enged bepillantást. A karakterek mélysége és a komplex cselekmény garantáltan leköt mindenkit, aki vevő a fordulatos, izgalmas és akcióval teli történetekre.

Ha szereted a westernt, tökéletes választás lehet számodra a Django, amely Sergio Corbucci 1966-os filmjének egy modern, stílusos, újragondolt változata. A tízrészes sorozatban Django, a fejvadász nyolc éve nem látott lányát keresi. A széria a nem mindennapi karakterek mellett a gyönyörűen megkomponált történetnek köszönhetően is feledhetetlen élményt nyújt.

Ha az izgalmakból még mindig nem elég, érdemes egy pillantást vetni a Határtalanul epizódjaira is. A történet főszereplője (Donald Sutherland) egy nyugdíjazott New York-i nyomozó, aki magányosan éli hétköznapjait, míg egy nap régi barátja kopogtat be az ajtaján és a segítségét kéri egy nemzetközi sorozatgyilkos kézre kerítésében. Ám a dolgok hamarosan nem mindennapi fordulatot vesznek.

Jó választás lehet az Ördögtorok című misztikus thriller sorozat is, mely a bolgár menekültválság kellős közepén, a Balkán legrejtélyesebb helyén, a Rodope-hegység szívében játszódik. A mítosz szerint itt található az Ördögtorok-barlang melyen keresztül Orpheus átlépett a Halottak Királyságába. A sorozat epizódról epizódra visz mélyebbre a titkok és veszélyek labirintusába és az emberi lélek sötét bugyraiba is betekintést enged.

Pörögj fel év elején a Direct One-nal!

Az év eleje kiváló alkalmat nyújt arra, hogy feltöltődjünk energiával. Helyezd készenlétbe a legkényelmesebb fotelt és izzítsd be a távirányítót! A Direct One csatorna és a Direct Now applikáció kínálatában az említett sorozatok mellett is rengeteg érdekes és izgalmas tartalmat érhetsz el, amelyek egytől egyig segíthetnek abban, hogy a megfelelő lendülettel vágj neki az évnek!

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot