Újdonságok a videotárban
Vissza a hírekhez

Újdonságok a videótárban, amikkel jól indul az év

2024. 01. 05.

A 2024-es év remekül indul a Direct One felhasználók számára. Számos izgalmas tartalommal bővült ugyanis a videótár kínálata. A sorból különösen kiemelkednek a BBC Earth és Love Nature sorozatai, melyek a természet szerelmesei számára kínálnak lélegzetelállító pillanatokat, de természetesen nem feledkeztünk meg az akció és az izgalmak szerelmeseiről sem.

Megmutatjuk, miért érdemes neked is bepillantani a kínálatba, és miért jó döntés az évet idén is a Direct One-nal kezdeni!

újdonságok az applikációban direct one direct one

Kalandtúra a Földön, David Attenborough vezetésével

Jó hír a természet szerelmeseinek, hogy a BBC Earth videótára a tavalyi év  egyik legkiemelkedőbb ismeretterjesztő műsorával, a Bolygónk, a Föld 3. évadával bővült. Ez a nem mindennapi sorozat új mélységekbe kalauzolja el a nézőket bolygónk lenyűgöző birodalmában, mindezt a természetfilmek elismert mestere, Sir David Attenborough vezetésével.

Az új évadban a legújabb technológiai fejlesztéseknek köszönhetően lélegzetelállító felvételeket láthatunk, amelyek a természet sosem látott csodáit tárják elénk. A kutatók a bolygó leghatalmasabb élőhelyeit és az ott élő különleges állatokat térképezik fel, és azokat a lenyűgöző stratégiákat mutatják be, amiket az állatok túlélésük érdekében fejlesztettek ki.

A forgatással és gyártási folyamatokkal együtt a Bolygónk, a Föld a legdrágább televíziós ismeretterjesztő sorozat, amelyet a BBC valaha is készített. A harmadik, egyben utolsó évadhoz a stáb a nyersanyagot több mint öt éven át forgatta, s nem véletlenül, az eredmény lélegzetelállító lett. A gyönyörű felvételek David Attenborough egyedülálló narrációjával párosulva garantáltan felejthetetlenné teszik az élményt.

Új videótár, amit imádni fogsz: megérkezett a Love Nature

Januártól elérhetővé vált egy új videótár is a Direct One kínálatában, ami szintén rengeteg izgalmas és érdekes, felfedezésre váró tartalmat rejt. A Love Nature műsora kifejezetten a természetfilmek köré épül, a vadvilággal kapcsolatos dokumentumfilmeket és televíziós sorozatokat sugároz.

A műsorok többsége olyan távoli tájakra kalauzolja a nézőket, mint az amazonaszi őserdők vagy Ausztrália sivatagai.  A Love Nature a szórakozás és a kikapcsolódás mellett az ismeretterjesztés szempontjából is jó választást jelent az egész család számára.

Új tartalmak a Direct Now alkalmazás felhasználóinak

Azok számára is jó híreink vannak, akik a Direct Now applikációval szeretik kedvenc sorozataikat ott és akkor nézni, ahol és amikor nekik tetszik. Elérhetővé vált ugyanis az elmúlt évek egyik legizgalmasabb krimisorozatának mindhárom évada, melyet így egy unalmas hétvégén akár egyszerre is ledarálhatsz.

A Donald Sutherland főszereplésével készült Határtalanul egy nyugdíjazott New York-i nyomozóról szól, akinek régi barátja egy nemzetközi sorozatgyilkos kézre kerítésében kéri a segítségét. A fordulatos történet rengeteg meglepetést tartogat, így tökéletes választás az akció- és krimirajongóknak az izgalmas, pörgős évkezdéshez.

Pörögj fel év elején a Direct One-nal!

Az év eleje tökéletes alkalom nyújt arra, hogy feltöltődj némi energiával. Csak helyezd magad kényelembe és vedd kézbe a távirányítót! Videótárunkban az említett sorozatok mellett is rengeteg érdekes és izgalmas tartalmat találhatsz, amelyek segítenek majd abban, hogy ez az év is igazán jól induljon.

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot