A profi osztag AMC
Vissza a hírekhez

Újdonság a videótárban: légy Te is a Profi osztag tagja!

2023. 09. 17.

A Direct One sosem hagyja, hogy unatkozz,idén ősszel is sok újdonsággal vár téged.  A videótárba most a Professionals – Profi osztag című akciósorozat érkezett, ami az izgalmak kedvelői számára kihagyhatatlan.

Most megmutatjuk azt, miért érdemes neked is belenézned, és miért lehetsz biztos abban, hogy már az első epizód után azonnal rá fogsz kattanni.

Akció és izgalom: a Profi osztag felpezsdíti a hétköznapokat

A Profi osztag egy igazi XXI. Századi, akcióval és érzelmekkel egyaránt teli kémtörténet. Központi figurája egy korábbi kémelhárító tiszt, akit egy milliárdos jövőkutató, Dr. Graciela „Grace” Davila azután keres fel, hogy felrobban az orvosi műholdja. A cél egy profikból álló csapat összeállítása, akik kivizsgálják az incidenst és az amögött álló, további fenyegetést jelentő erőket.

Ha úgy érzed, hogy unalmasak a hétköznapok, vagy egyszerűen csak egy kis izgalomra vágysz, a Profi osztag a tökéletes sorozat számodra, hiszen minden megvan benne, ami egy igazán lebilincselő sztorihoz kell. De tökéletes választás azok számára is, akik rajonganak a hetvenes évek kémfilmjeiért és a nyolcvanas évek akciófilmjeiért, és kedvenc zsánereiket szeretnék új, modern köntösben viszontlátni.

Igazi sztárparádé, lenyűgöző látványvilág

A Profi osztag nem csak az izgalmas sztori, de a központi karaktereket alakító színészek miatt is kiemelkedő. A sorozat egyik főszereplője Tom Welling, akit a közönség már olyan filmekből ismerhet, mint a 2016-os Válaszúton, illetve olyan sorozatokból, mint a nagysikerű Smallville, a Batwoman vagy épp a Lucifer az Újvilágban.

profi osztag amc

A széria másik főszereplője Brandon Fraser, akit korábban az 1999-ben bemutatott A múmia című kalandfilmből és annak folytatásaiból ismerhetett meg a nagyérdemű. Fraser nemrég A bálna című filmben tért vissza a mozivászonra, alakításáért pedig Oscar-, Golden Globe- valamint BAFTA-díjra is jelölték. A mozivilág legnagyobb elismerésének számító Oscar-díjat pedig meg is kapta.

A kiváló szereposztás mellett érdemes megemlíteni azt, hogy a sorozat rendezője, író és produkciós munkatársai egyaránt komoly energiát fektettek abba, hogy a látvány tökéletes legyen és igazán lenyűgöző akciójeleneteket hozzanak létre. Ennek köszönhetően a robbanások, üldözések és lövöldözések rendkívül valósághűre és izgalmasra sikeredtek. A sorozatban a legmodernebb technikai eszközök és fegyverek is feltűnnek, amelyek még tovább fokozzák az akcióra éhes közönség számára az élményt.

Hamarosan jön az újabb évad?

A sorozatból egyelőre egy évad készült – ami már a Direct One videótárban is elérhető –, de a készítők már tervezik a folytatást, így bízunk abban, hogy azoknak, akik rákaptak az akciódús epizódokra, már nem kell sokat várniuk az új izgalmakra.

Éppen ezért érdemes figyelni a filmes híreket (és természetesen a Direct One felületeit is), hiszen reményeink szerint már nem kell sokat várnunk az új, akciódús évadra. De addig is, ha még nem láttad, itt az ideje annak, hogy belevesd magad a Professionals – Profi osztag első évadába. Ha pedig már túl vagy rajta, de ismét elővennéd, a Direct One videótárában bármikor újranézheted!

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot