A gyakornokok sorozat
Vissza a hírekhez

Új sorozat az izgalmak szerelmesei számára: A gyakornokok

2023. 11. 20.

Új Canal+ sorozat érkezett novemberben a magyar képernyőkre. A gyakornokok (Interns) című kórházsorozat világszerte óriási sikert aratott, novembertől pedig a Direct One jóvoltából a magyar közönség is végigizgulhatja a gyakornokok viszontagságos mindennapjait. Most megmutatjuk, miért nem érdemes neked sem kihagynod.

novemberi Direct One sorozatok

Feszült helyzetek, élet-halál harc: sikerül-e helytállnia a gyakornokoknak?

A gyakornokok a Canal+ izgalmas drámasorozata, mely a francia egészégügy mindennapjaiba enged betekintést. Egy közkórház drasztikus egészségügyi megelőző intézkedése miatt a kórház vezető orvosai 24 órára otthonukba zárva találják magukat, karanténban. Az így kialakuló krízishelyzetet három gyakornoknak és egy őket nem ismerő orvosszakértőnek kell megoldania, felügyelet nélkül kezelve az osztály betegeit.

A főszereplők azonban nem sejtik, hogy az ideiglenes karantént hamarosan határozatlan időre meghosszabbítják. Rendkívüli körülmények között kell helytállniuk, ami természetesen drámai helyzeteket szül. Nem meglepő tehát, hogy a sorozatnak világszerte sikerült elnyernie az izgalmakra éhes közönség figyelmét.

Ezért ne hagyd ki a gyakornokok kalandjait

A gyakornokok egy humorral vegyített drámasorozat, amely tele van feszültséggel és érzelmes pillanatokkal. A sorozat teljes őszinteséggel mutatja meg a francia egészségügy gyenge pontjait, a hiteles színészi játék mellett sok esetben a naturalista ábrázolás segíti a nézőt a beleélésben.

Külön érdekesség, hogy a széria Julien Lilti 2014-es Hippokratész című filmje alapján készült. Annak idején a film hasonlóan pozitív fogadtatásban részesült, mint most a sorozat, amelynek készítésében Lilti is közreműködött. Az alkotás hét César-jelölést kapott, a 2014-es Cannes-i Filmfesztiválon pedig a Nemzetközi Kritikusok Hete szekció részeként vetítették. Ez már önmagában is garanciát jelent a sorozat minőségére.

Nézd a sorozatot bárhol, bármikor

A gyakornokok két évada idén ősszel debütált a Direct One csatornán. A nézők legnagyobb örömére a sorozat további részeire sem kell várni, hiszen a teljes széria a premiert követően már a Direct Now alkalmazásban is elérhető, és bárhol, bármikor streamelhető.

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot