Új, lebilincselő sorozatok a Direct One csatornán
Vissza a hírekhez

Új, lebilincselő sorozatok a Direct One csatornán – rejtélyekkel és izgalmakkal várunk idén ősszel!

2021. 11. 25.

Már biztosan hallottál róla, hogy a közelmúltban tévécsatornát indítottunk Direct One néven. Új, saját csatornánkon elsősorban a francia, prémium televíziós tartalmakat készítő, illetve TV-szolgáltató médiacsoport, a Canal+ által gyártott műsorokat, és kizárólag nálunk elérhető tartalmakat kínálunk. A Direct One csatorna kizárólag előfizetőink számára érhető el, és plusz költség nélkül.

direct one oszi sorozatok

A Direct One csatornán hazánkban eddig sosem látott premierekkel várunk. A sort a díjnyertes Baron Noir első 3 évadával nyitottuk, melyet olyan további exkluzív tartalmak követtek, mint a Moscow Noir és a Paris Police 1900 első évada,  a Kemény leckék, a Nox és Az ötödik című sorozat. Decemberben pedig  a Szélhámos páros első két évada érkezik.

Ha szereted a pörgős, lebilincselő történeteket és szívesen elmerülnél egy valódi thrillerben, akkor tarts velünk, és nézd a Nox című sorozatot is, a Direct Now alkalmazáson keresztül! A történet az egykori zsaru, Catherine Suzini kétségbeesett küzdelmét mutatja be. Catherine lánya, Julie anyja példáját követve szintén rendőrnek állt, ám egy napon nyom nélkül eltűnt Párizs katakombáiban. Catherine biztos abban, hogy egyedül ő tudja megtalálni a lányát, ezért az egykori zsaru ösztöneire hallgatva, és minden apró nyomot követve Julie keresésére indul. Az izgalmas és veszélyekkel teli úton segítője Raphaël, Julie nyomozótársa. Catherine vele együtt veti bele magát a Párizs alatti pokoli csatorna-labirintusba, hogy megtalálja a lányát, mielőtt túl késő lenne.

nox sorozat

A Nox főszerepében Nathalie Baye-t láthatod, aki talán ismerős lehet neked a Kapj el, ha tudsz című filmből, ahol a színésznő Leonardo DiCaprio anyját játszotta.Julie, az eltűnt rendőrnő szerepét a breton, vietnámi, francia és algériai származású színésznő, Maïwenn kelti életre, akit az Ötödik elem című Luc Besson filmben is láthattál már. Maïwenn magánélete legalább olyan kalandos, mint a szerep, amelyet a Nox-ban játszik. A színésznő ugyanis 12 évesen találkozott Luc Bessonnal, 15 évesen kezdett el járni a rendezővel, akihez feleségül is ment 16 évesen, és még abban az évben megszületett közös gyermekük. Állítólag Luc Besson kultikus filmje, a León, a profi a rendező Maïwenn-nel való kapcsolatát dolgozza fel. Besson végül éppen az Ötödik elem forgatása alatt hagyta el Maïwenn-t a film főhősnőjéért, Milla Jovovicsért.

Maïwenn nem csak színésznőként, hanem saját filmjei jogán is ismert és elismert a francia, és a nemzetközi porondon, a Polisse című drámájával 2011-ben elnyerte a zsűri díját a 2011-es Cannes-i Filmfesztiválon. Már csak miatta is érdemes nézned a Nox minden egyes részét a Direct Now alkalmazásban, hiszen Maïwenn parádésan játszik az izgalmas sorozatban.

A Nox mellett egy másik új, csak nálunk látható, lebilincselő sorozattal is várunk az alkalmazás videótárában! Az ötödik (The Five) hátborzongató története 1995-ben kezdődik, amikor egy ötéves kisfiú, Jesse nyom nélkül eltűnik, miközben bátyjával, Markkal és annak három barátjával játszik. Húsz évvel később a négy jó barát egyike, Danny Kenwood nyomozó őrmester egy meggyilkolt prostituált, Annie Green holtteste mellett megtalálja Jesse DNS-ét. Azonnal értesíti Jesse testvérét, az ügyvéd Markot, és másik két barátjukat, Pru-t, aki orvos, illetve Slade-et, aki egy hajléktalanszállót üzemeltet. Jesse megölésért már elítélték Jakob Marosit, aki akkor is ragaszkodik bűnösségéhez, amikor Danny felkeresi a börtönben. Vajon mi lehet az igazság? Él még valahol Jesse? És ha igen, valóban köze lehet a brutális gyilkossághoz?

az otodik sorozat

Az ötödik szereposztása nem kevésbé parádés, mint a Nox-é. A nyomozásban közreműködő Mark Wells szerepében például Tom Cullent láthatjuk, aki a Downton Abbey Gillingham vikomtjaként tett szert világhírnévre. A nyomozót, Danny Kenwoodot O.T. Fagbenle játssza. A brit-nigériai színész olyan szerepekkel kezdte pályafutását, mint például William Shakespeare Macbeth-je, de szaxofon művészként is fellépett már a Wembley Stadionban és a Royal Albert Hallban. O.T. Fagbenle neve Hollywoodban is ismerősen cseng: játszott már Jude Law és Juliette Binoche oldalán a Bűnös viszonyokban, vagy Michelle Pfeifferrel az Anyád lehetnék című filmben is.

Lee Ingleby, aki a fiatalokat befogadó hajléktalanszállót igazgató Slade szerepét játssza, feltűnt már olyan kasszasiker filmekben is, mint pl. a Harry Potter és az azkabani fogoly, illetve számos nívós BBC drámában is láthattuk már. Sarah Solemanit pedig, aki Az ötödikben Pru, az Amerikából visszatért orvos szerepét kapta, korábban már feltűnt René Zellweger oldalán a BAFTA-díjas Bridget Jones babát vár című filmben, ahol a főszereplő legjobb barátnőjét alakította.

Az ötödik című sorozat tehát bőven tartogat izgalmakat! Ha szereted a csavaros történeteket, akkor nézd meg az össszes részt a Direct Nowalkalmazásban!

A Direct One csatornán december 2-től hétfőn és csütörtökön este 21:30-tól látható a dán Szélhámos páros című sorozat. A széria főszereplői Nina és Erik, akik fiatalok voltak és szerelmesek, és bárkit át tudtak verni. Jacqueline-nel kiegészülve a világ legjobb szélhámosai közé tartoztak. Amikor Nina terhes lett, a pár visszavonult és Koppenhága külvárosában telepedett le.

szelhamos paros

17 évvel később, házassági válságuk közepén Jacqueline újra feltűnik és megzsarolja a párost, hogy leleplezi korábbi életüket, ha nem vernek át közösen egy nagy gyógyszergyártó céget. Nina és Erik egyszerre próbálnak megküzdeni az akcióval és a külvárosi élet mindennapjaival. Egyre nagyobbak a hazugságok, és ahogy nő a tét, úgy nőnek fel ők is a feladathoz.A Nox,  Az ötödik és a Szélhámos páros miatt is érdemes a Direct One csatornát és a Direct Now applikációt választanod, de bőven tartogat izgalmakat a korábban sugárzott Baron Noir, a Kemény leckék vagy a ZeroZeroZero sorozat is! Ha még nem vagy Direct One ügyfél, a Direct One csatornát bármely tévécsomagunkkal megrendelheted. Ha az online tévét választod, a 66 online csatornát tartalmazó Smart Now csomagunkat (2590 Ft/hó), vagy a 83 online tv-csatornát tartalmazó Plus Now csomagunkat (3590 Ft/hó) választhatod. Ha pedig a műholdas tévére esik a választásod, a 90 műholdas tévécsatornát tartalmazó Smart csomag (2990 Ft/hó) és a 119 műholdas tévé-csatornát tartalmazó Plus csomagunk (3890 Ft/hó) részeként is hozzáférsz izgalmas sorozatainkhoz. Ráadásul a Smart csomagjainkkal 1 hónapig, a Plus csomagjainkkal pedig két hónapig ajándékba kapod tőlünk a HBO, Filmbox és Cinemax csatornákat. A műholdas csomagokat beüzemeléssel is választhatod, ez esetben tapasztalt, profi kollégáink előre egyeztetett időpontban, plusz költségért felszerelik neked a parabola antennát. Valamennyi csomagunkhoz jár a Direct Now app hozzáférés is, amelyben azonnal nézheted a tévécsatornákat , illetve számos műsort online is nézhetsz, újraindíthatsz és vissza is játszhatsz.

A Direct One csatornát a tévéd 18-as programhelyén, illetve a Direct Now alkalmazásban éred el. A premiert követően minden epizód felkerül a videótárunkba is, ahol bármikor visszanézheted kedvenc sorozataidat.

DIRECT ONE Chat

 • Ma

 • Üdvözöljük a Direct One oldalán
 • Direct One előfizető?

 • Igen

  Nem

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


  Elfelejtettem felhasználónevem
  Elfelejtett jelszó
  Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
  Még nem vagyok Direct One előfizető

 • Igen

 • Nem

 • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot