Tovább mélyül együttműködésünk az RTL Magyarországgal
Vissza a hírekhez

Tovább mélyül együttműködésünk az RTL Magyarországgal

2020. 01. 15.

Budapest, 2019. december 17. – Megállapodott a UPC Direct platformot működtető M7 Group és az RTL Magyarország, így a szolgáltató kínálatában továbbra is elérhetőek lesznek az RTL csatornái. Sőt, jövőre további újdonságok is várhatók az együttműködés eredményeként.

 

Megállapodást kötött a UPC Direct szolgáltatója, az M7 Group, valamint az RTL Magyarország, melynek értelmében a műholdas szolgáltató folytatja az RTL csatornák terjesztését. Így az RTL Klub mellett marad az RTL elérhető teljes portfóliója (Cool, RTL Gold, RTLII, Film+, Sorozat+, RTL+ és Muzsika TV) is a csatornakínálatban.

Az egyezség szerint a felek a jövőben szélesítik is az együttműködést, hamarosan a Film+ HD és az RTLII HD is megjelenik a kínálatban.

Ezen kívül a UPC Direct előfizetők számára is elérhetővé válik 2020 első felétől az RTL prémium streaming szolgáltatása, az RTL Most+. Az együttműködés ezen részéről és annak technikai megvalósításáról hamarosan további részletek is kiderülnek. A UPC Direct Now, valamint az HBO GO és a FilmBox Live után  az RTL Most+ lesz a szolgáltató negyedik streaming szolgáltatása. Az RTL Most+-on prémium tartalmak is megtalálhatóak: film- és sorozatpremierek, melyek már a hagyományos televíziós bemutatást megelőzően láthatóvá válnak.

Az RTL csatornák kedvelőinek tehát a jövőben sem kell lemondani kedvenc műsoraikról, követhetik a Cool-on  Dr. Csont, A tanár, az RTL II-n az Éjjel-Nappal Budapest vagy a Vacsoracsata epizódjait. Számos akciófilm és vígjáték közül választhatnak a Film+-on, saját gyártású műsorokat nézhetnek az RTL+-on, vagy követhetik a sorozatfüggők kedvencét, a Sorozat+-t. Az RTL Gold talkshow-i és gameshow-i, valamint a Muzsika TV zenés műsorai is remek kikapcsolódást ígérnek 2020-ra.

 

 

A UPC Directről:

A UPC DTH S.à r.l. a luxemburgi M7 Group S.A. tagja. Az M7 Group Európa egyik legnagyobb műholdas- és IPTV szolgáltatója, amely különböző márkanevekkel van jelen különböző országokban: freeSAT és Skylink Csehországban és Szlovákiában, Canal Digitaal Hollandiában, TV VLAANDEREN és TÉLÉSAT Belgiumban, UPC Direct Magyarországon, FocusSat Romániában, HD Austria Ausztriában. Minden márka a helyi kulturális és nyelvi sajátosságoknak megfelelő csomagokat kínál ügyfeleinek. Napjainkban az M7 Group több mint 3 millió előfizetőt szolgál ki többszáz műholdas és IP-alapú rádió és televíziós csatornával digitális, HD, valamint UHD minőségben. Az M7 Group szélessávú internet- és telefonszolgáltatást is nyújt ügyfeleinek Hollandiában, Belgiumban. Az M7 Platform Services teljeskörű disztribúciós megoldásokat szolgáltat DTH, kábel, valamint IPTV műsorszolgáltatóknak. További információ: www.m7group.eu.

 

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot