a jó idővel együtt az igazi sportszezon is megérkezett
Vissza a hírekhez

Tombol a tavasz, indul a sportszezon: ezért tarts a Direct One-nal!

2024. 04. 30.

Egy ideje már nyakunkon a jó idő, amivel együtt az igazi sportszezon is megérkezett. Az idei tavasz rengeteg izgalmat tartogat, a futball és a Forma-1 szerelmesei mellett pedig a legtöbb sport iránt érdeklődő találhat olyan rangos eseményt, amelyről nem érdemes lemaradnia.

Most megmutatjuk, hogy melyek azok a meccsek és futamok, amelyekre érdemes különösen odafigyelni, és hogy miért jó döntés idén tavasszal (és nyáron) is a Direct One-t választanod, ha igazi sportrajongó vagy.

Az idei tavasz ismét a futballrajongóknak kedvez

direct one tavaszi sportok

A természet ébredésével a focipályán is beindul az élet. Ezt kiválóan mutatja, hogy idén tavasszal a Labdarúgó Magyar Kupa döntője mellett olyan rangos eseményekre is sor kerül, mint a Labdarúgó-Európa-liga dublini döntője vagy a május végén megrendezésre kerülő Labdarúgó-konferencialiga döntője, melyet Athénban rendeznek.

Különösen jó hír, hogy a legfontosabb meccsekért már nem feltétlenül kell azonnal haza (vagy épp a stadionba) rohannod. A mérkőzéseket a Direct One segítségével élőben követheted akár mobilodon is. A legfontosabb pillanatokat pedig akár többször vissza is nézheted, így egész biztos, hogy nem fogsz lemaradni kedvenc csapatod diadalmenetéről! Innovatív sportoldalunkon pár kattintással minden fontos információt elérhetsz.

Hatalmas izgalmak várnak az új Formula-1 szezonban

Tavasszal elindult a száguldó cirkusz új szezonja is, ami rengeteg izgalmas pillanatot ígér a sebesség szerelmeseinek. Áprilisban a Formula-1 rajongók először a Japán Nagydíjon izgulhattak, a hónap végén pedig a Kínai Nagydíj borzolta a kedélyeket. Májusban következik a Miami Nagydíj, a Emilia Romagna Nagydíj, a hónap végén pedig a Monacói Nagydíj szögezi majd a képernyők elé a Forma-1 istállók fanatikusait.

Különösen jó hír, hogy a 23 állomásból álló bajnokságot az M4 Sporton már nem csak otthonról, de a Direct Now alkalmazás segítségével bárhol végigizgulhatod. A Forma-1 aloldalon a teljes futam menetrend és versenynaptár is elérhető, az igazi rajongók pedig az aktuális és közelgő futamok mellett az egyéni és a konstruktőri pontversenyről is sok érdemes dolgot olvashatnak.

A közelgő nyár is rengeteg izgalmat tartogat

A tavasz után az idei nyár is hatalmas izgalmakat ígér a sport szerelmesei számára. A legnagyobb durranás egyértelműen a párizsi olimpia lesz, a másik csúcsesemény pedig a németországi labdarúgó-Európa-bajnokság.

Utóbbi különösen érdekesnek ígérkezik, hiszen végre a magyar csapatért is szurkolhatunk majd. Fiaink június 19-én állnak pályára a házigazda Németország válogatottja ellen. Ha minket választasz, biztos lehetsz benne, hogy ezúttal sem fogsz lemaradni a legfontosabb pillanatokról.

A Direct Now app segítségével bárhol, bármikor követheted kedvenc csapatod sorsdöntő mérkőzéseit, a meccsek és a futamok pedig kedved szerint bármikor vissza is nézhetők. Nem kell tehát attól félned, hogy lemaradsz valamiről. Ha pedig szeretnél mindig biztosra menni, a sporthubban számos hasznos információ mellett a menetrendeket is megtalálhatod, és értesítéseket is beállíthatsz a közelgő eseményekről.

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot