Tévézz korlátok nélkül a Direct One online TV-vel!
Vissza a hírekhez

Tévézz korlátok nélkül, bárhol a Direct One online TV-vel!

2021. 11. 09.

Itt van az ősz, itt van újra – de ez nem jelenti azt, hogy egész nap otthon ülsz, igaz? A sok tennivaló között – előtt és után – viszont te is megérdemelsz egy kis kikapcsolódást! Ehhez pedig még csak haza sem kell menned, elég, ha zsebre vágod a kedvenc TV-csatornád. Nem beszélünk mellé, velünk ez sem lehetetlen! Sőt, ha a család többi tagja, vagy esetleg a lakótársaid más műsort választanának, mint te, senkinek sem kell megküzdenie a távirányítóért: mindenki azt nézheti, amit csak szeretne. Hogy hogyan lehetséges ez? A válasz egyszerű: a Direct One online TV-vel, és a hozzá kapcsolódó applikációval, a Direct Now appal!

Direct One app

Online TV-szolgáltatásunkkal, streaming technológia segítségével a Te kezedben van az irányítás. Nem neked kell a tévéműsorhoz alkalmazkodnod, hanem épp ellenkezőleg: a TV alkalmazkodik hozzád! Nálunk akár 83 csatorna közül is válogathatsz, ezek közül ráadásul 32 visszajátszható.

Ha éppen azon gondolkodsz, hogy kipróbálnád az online TV-szolgáltatásunkat, talán segít a döntésben, hogy most különleges ajánlattal készültünk: új megrendelésed mellé prémium mozicsatornákat adunk ajándékba!

Ha szereted a változatosságot, és a filmek és sorozatok mellett a hírek, sport-, természet-, gyerek-, zenei- és közszolgálati műsorok is érdekelnek, nálunk jó helyen jársz. Smart Now TV csomagunkkal kedvenc csatornáidat okostelefonodon, számítógépeden, tableteden is nézheted, ráadásul nemcsak Magyarországon, hanem külföldön is. Bármilyen hihetetlen is, a csomaggal akár 66 online TV-csatornát vághatsz egyszerre zsebre, sőt, most egy hónapig prémium online mozicsatornákat is adunk ajándékba! Ezzel az egyetlen csomaggal egyszerre 5 különböző eszközön is lehet tévézni, így szent a béke, és mindenki azt nézheti, amit csak szeretne – ráadásul egyidőben.

women forest

A csatornakínálat szinte végtelen. A magyar csatornák között találod az M1, Duna TV, Viasat, ATV, RTL adásait, míg a szórakozásról a Comedy Central, a Paprika TV, vagy az RTL+ gondoskodik. Természet- és dokumentumfilmeket a Spektrumon, a BBC Earth-ön, vagy a National Geographic-on nézhetsz, sőt, hozzáférsz a National Geographic videótárához is, ami 400 videót tartalmaz 35 témakörben. A legjobb filmeket az RTL Gold és a Filmmánia hozza el, és persze ha sportrajongó vagy, nem maradsz le a kedvenc mérkőzéseidről sem, csak válaszd a Sport1-et vagy a Digisportot!

Tudjuk, hogy a legkisebbek esetében fontos, hogy nagyokat nevessenek a tévé előtt, de közben okosodjanak is, mindezt persze gondosan válogatott tartalmakat nézve. Nekik hozzuk el a Disney Channel, a JimJam, a Nickelodeon és a Minimax műsorait. Ha nem vagy biztos abban, hogy milyen korú gyereknek milyen műsor való, segítünk! A korhatár-besorolás alapján választhatsz, sőt, a gyerekek védelme érdekében akár zárolhatsz is műsorokat.

Persze a zene sem maradhat ki a kínálatból! Nálunk mindenki ízlése szerint hallgathat bármit az operától a mulatósig, hiszen a csomag tartalmazza az MTV, a Classica, és Muzsika TV-csatornákat is. Ha pedig külföldi hírekre vágysz, és nem utolsó sorban szinten tartanád az angol vagy a francia tudásodat, válaszd a CNN, a CNBC, a SkyNews, a Bloomberg vagy a TV5 Monde adásait.

Hogy a tévézés még kényelmesebb legyen, a kedvenceidet be is jelölheted interaktív műsorújságunkban, és ha élőben szeretnéd nézni őket, még emlékeztetőt is tudsz beállítani, így biztosan időben kapcsolsz majd a kedvenc csatornádra.

tv kényelmesen

És hogy mennyibe kerül mindez? Nem fogod elhinni: a Smart Now csomag mindössze 2590 Ft havonta, 12 hónapos határozott idejű szerződéssel. Az első hónap ráadásul most csak 1290 forintba kerül, és a csomaghoz egy hónapig ajándékba kapod az HBO és Filmbox csatornákat is. Az HBO Pack 4 csatornát tartalmaz: az HBO-n prémium sikerfilmeket és a legújabb mozifilmeket nézheted a nap 24 órájában, reklámok nélkül, az HBO 2-n nappal vígjátékokkal és családi mozikkal várunk, este viszont akciófilmeken, thrillereken és horrorfilmeken borzonghatsz! A HBO 3-on a csatorna legjobb, saját gyártású tartalmait nézheted, az HBO HD-n pedig sikerfilmekből és a legújabb mozifilmekből válogathatsz – természetesen HD minőségben. A FilmBox Pack 6 csatornát tartalmaz, itt megtalálod a legjobb tengerentúli és európai alkotásokat, akciófilmeket, romantikus filmeket, vígjátékokat és drámákat, sőt, a FightBox-szal a harcművészetek és a küzdősportok, a DocuBox-szal pedig az ismeretterjesztő filmek világában merülhetsz el. Micsoda kínálat – ugye, hogy még olvasni is szédítő?

De ez még nem minden: a Smart Now csomag mellett egy másik ajánlattal is készültünk. A Plus Now csomag csak 3590 Forintba kerül, ám így nem 66, hanem 83 csatorna kínálatából válogathatsz, és hozzáférsz többek közt a Fem3, a Viasat Explore, a Moziverzum és a Sport 2 műsoraihoz is. Ezzel a csomaggal nem 1, hanem 2 hónapig kapod ajándékba az HBO és Filmbox csatornákat. A Plus Now csomag kiváló választás, ha nincs kültéri egységed, és nem szeretnél a szereléssel bíbelődni. Velünk fúrás-faragás helyett azonnal nekiülhetsz a nézni a kedvenc filmedet, sorozatodat, sport- vagy hírcsatornádat! Az első hónapban ez a csomag is csak 1290 Forintba kerül.

mozi otthon

Természetesen mindkét csomaghoz jár Direct Now applikációnk, amely segítségével bárhol és bármikor eléred a Direct One válogatott tartalmát mobiltelefonodon, tableteden, laptopodon, okos tévéden és streaming eszközökön. Ha a mobilodon használnád az appet, jó tudni, hogy fut Androidon és iOS-en (11-es verziótól), illetve Chromecast és Apple Airplay támogatással is. A Direct Now applikációt szerződéskötést követően pár percen belül már használhatod is! Ehhez nem kell mást tenned, mint felhasználói email címeddel és jelszavaddal aktiválni a My Direct One fiókodat a megrendelés során. A My Direct One-nal ráadásul ellenőrizheted és online ki is fizetheted a számláidat, frissítheted smart kártyáidat, illetve módosíthatod saját személyes adataidat is.

Appstore és google play store

Az alkalmazással nem fogsz feltétlenül óriási adatforgalmat generálni: ha alacsonyabb minőségben nézed a műsorokat, körülbelül 0,5 GB adatforgalomra számíthatsz, míg ez az érték átlagos minőség esetén 0,7 GB óránként. Ha pedig a legjobb minőségű élményre vágysz, az adatforgalmad várhatóan 2 GB lesz óránként.

Ha új előfizető vagy, automatikusan ePack kedvezménnyel rögzítjük a megrendelésed. Így Te is segítesz védeni a környezeted, sőt, még néhány tennivaló súlyát is levesszük a válladról: számládat elektronikus úton küldjük neked, és azt elektronikus módon egyenlíted ki. Ha minden hónapban időben fizeted be a számláidat, még havonta 400 forintot is megtakaríthatsz.

Az online tévézés nyújtotta szórakozást a szerződéskötést követő 12 hónapig élvezheted, a szerződés lejártával a döntés természetesen a te kezedben van, az előfizetést nem hosszabbítjuk meg automatikusan, csak ha ezt te kéred.

Ugye velünk tartasz? Mi számítunk rád! Töltsd le most, és fizess elő pillanatok alatt.

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot